Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από τα 7 vip map packs μόνο το 7ο είχε καινούριους χάρτες (2 καινούριους και 2 από το bc1). Όλα τα υπόλοιπα ξεκλείδωναν modes στους χάρτες που είχες ήδη από την κυκλοφορία του παιχνιδιού.

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δλδ όσοι προπαραγγείλουν παίρνουν μόνο το dlc, ενώ όσοι παραγγείλουν LE παίρνουν 2 όπλα + φλογοκρύπτη, και χρεώνουν +10e αυτά τα 3 μπαρμπαδέλια... μάλιστα.

+ το DLC ρε συ ;)

The Physical Warfare Pack also includes the ‘Back to Karkand’ digital expansion pack
Δημοσ.

Πάλι καλά που τα jets δεν είναι DLC.....................yet.

Aυτά δεν τα λένε σε δημόσια forums ρε ghost punish2.gif !

Ήδη το βλέπω μπροστά μου "Eurofighter Typhoon & Sukhoi available only for LE preorders", οι υπόλοιποι θα πετάνε τίποτα του WW2... :ph34r:

@john: ναι ναι, και το dlc, εννοούσα +10 γιούρο επιπλέον για τα μπαρμπαδέλια

Δημοσ.

Τρεξτε λαε του battlefield τρεξτε στο φορουμ των αντιπαλλω "modern warfare 3" να τους δειξουμε τι εστι fanboy,real battlefield fighter θα τους βαλουμε φωτια το θεμα...(φερτε c4 να δουν αυτοι !) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Κοιτα 40 ευρω για ενα game που θα μου κρατησει 1 χρονο ++ αξιζει και με το παραπανω τα λεφτα του ειναι η γνωμη μου...

Δημοσ.

http://www.youtube.com/watch?v=PXaFw7aC9GE&feature=player_embedded

Πήρα μερικά screenshots από τα Pre-Alpha maps που φαίνονται στο βίντεο, και ένταξει, τα λόγια είναι περιττά (btw, τώρα pre-alpha, beta και gold είναι λίγο μπερδεμένα στη Dice, άλλα αν όντως είναι pre-alpha, είμαστε πολύ καλά!).

img1.jpg

img2.jpg

img3.jpg

img4.jpg

img5.jpg

img6.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...