Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Βασικά τα αεροπλάνα και τα ελικόπτερα θέλουν οπωσδήποτε joystick. Όχι ότι δεν παίζονται και με ποντίκι, απλώς με joystick είναι περίπου 10000 φορές πιο εύκολο. Yup, βολεύει πολύ. (προφανώς )
stratigos24 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Kαι εγω λεω να βαλω το joystick μου αλλα σκεφτομαι που να το τοποθετησω ωστε να με βολευει και να μην με ενοχλει οταν δεν οδηγαω καποιο αεροπλανο - ελικοπτερο και παιζω με το ποντικι.
alet Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μόνο στην EA/DICE γίνονται αυτά Hacker became a Moderator Hacker became a Moderator Στην 6η σελίδα απαντάει κάποιος άλλος mod και λεει οτι θα ...ερευνήσουνε το θεμα! :-D edit:μολις το κανανε remove το thread οι ξευτίλες! edit¨2:Ευτηχώς αντεγραψα το λινκ απο το pbbans του... μοδερετορα http://www.pbbans.com/mbi-viewban-192438eb-vb239869.html edit 3:τουλάχιστον του παραπάνω αφαιρέσανε τον τίτλο του mod.Παλι καλά που κάποιος απο το community το πήρε πρέφα edit4:τελικά ο MrPropper777 που γίνεται ο ντόρος ανοιξε thread στο battlelog και πέφτει τρελό γελιο αυτην την στιγμή.Μεχρι και platoon φτιάξανε
nzeppos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Kαι εγω λεω να βαλω το joystick μου αλλα σκεφτομαι που να το τοποθετησω ωστε να με βολευει και να μην με ενοχλει οταν δεν οδηγαω καποιο αεροπλανο - ελικοπτερο και παιζω με το ποντικι. Μην το σκέφτεσαι καθόλου. Βρες χώρο και βάλε το joystick. Είναι εντελώς άλλο παιχνίδι σε σχέση με το ποντίκι. Προσωπικά έχω το tower ακριβώς δίπλα απ' το γραφείο και ακουμπάω το joystick πάνω του (για την ακρίβεια δεν είναι καν flight simulator stick αλλά απλό 360 controller). Η εναλλαγή μεταξύ αεροπλάνου/ελικοπτέρου και... πεζικάριου σπανίως χρειάζεται να γίνει αρκετά γρήγορα, οπότε έχω όλο το χρόνο να πιάσω το joystick ή να το αφήσω στη θέση του.
stratigos24 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μην το σκέφτεσαι καθόλου. Βρες χώρο και βάλε το joystick. Είναι εντελώς άλλο παιχνίδι σε σχέση με το ποντίκι. Προσωπικά έχω το tower ακριβώς δίπλα απ' το γραφείο και ακουμπάω το joystick πάνω του (για την ακρίβεια δεν είναι καν flight simulator stick αλλά απλό 360 controller). Η εναλλαγή μεταξύ αεροπλάνου/ελικοπτέρου και... πεζικάριου σπανίως χρειάζεται να γίνει αρκετά γρήγορα, οπότε έχω όλο το χρόνο να πιάσω το joystick ή να το αφήσω στη θέση του. A καταλαβα. Θα το κανω λοιπον. Το μονο που με απασχολει ειναι οτι παλι μου κολλησε τελειως ολο το pc οταν επαιζα battlefield 3 πριν λιγο, οταν μαλιστα εχω κανει κανονικα χειροκινητα ολα τα update με το προγραμμα του punkbuster και εχω κανει και την καρτα μου με το afterburner downclock στις κανονικες τιμες που εχει η 6850 και οχι αυτες που εχει η oc edition που εχω. Το προβλημα λοιπον δεν πρεπει να οφειλεται σε αυτα. Τι θα κανω ρε παιδια με αυτο το παιχνιδι? Μαρεσει τοσο αλλα δεν μπορω να το ευχαριστηθω...
asbatey Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Αυτό το link Θα σε διαφωτίσει σε ότι αφορά τον ήχο του bf3. διαφωτιστικο το link,αλλα παλι μια απορια μου εμεινε εξηγουμαι:δλδ,ακομα και αν εχουμε 2 ηχεια(stereo) ρυθμιζουμε τον ηχο απο τα windows στο 5.1 η 7.1?ετσι ωστε οταν παιζουμε με ακουστικα να εχουμε surround? και στο παιχνιδι φυσικα βαζουμε home theater. ειμαι στα προθυρα να αγορασω καρτα ηχου γι αυτο ρωταω.η ενσωματωμενη της realtec που φοραει η μητρικη μου δινει επιλογη για 5.1 και 7.1 και την εχω συνδεσει με rca(line out->2 rca)στο hi-fi jvc που εχω. αξιζει να παω για καρτα ηχου η πεταμενα λεφτα? @stratigos24 δοκιμασε να κανεις φορματ και καθαρη εγκατασταση απο την αρχη του παιχνιδιου.εγω ετσι το εβαλα απο την αρχη και δεν μου εχει βγαλει προβληματα.1 freeze ολο αυτον τον καιρο και 2-3 disconect μετα τα patch της dice, φυσιολογικα πραγματα δλδ
stratigos24 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να κανω φορματ αυτη την περιοδο σε καμια περιπτωση. Παιζω τοσα παιχνιδια χωρις κανενα θεμα μονο σε αυτο εχω προβλημα.
Athanasios2104 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Τρεις συμβουλές: 1) Δοκιμάστε 6x Rifle Scope + Grip + Heavy Barel σε όποιο assault rifle θέλετε και θα με θυμηθείτε. 2) Δοκιμάστε P90 (γυμνό) και θα με ξαναθυμηθείτε. 3) Βγάλτε τους σιγαστήρες από τα όπλα.
gavros10 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Τρεις συμβουλές: 1) Δοκιμάστε 6x Rifle Scope + Grip + Heavy Barel σε όποιο assault rifle θέλετε και θα με θυμηθείτε. 2) Δοκιμάστε P90 (γυμνό) και θα με ξαναθυμηθείτε. 3) Βγάλτε τους σιγαστήρες από τα όπλα. θα το σκεφτω....
konstantinos77 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Τρεις συμβουλές: 1) Δοκιμάστε 6x Rifle Scope + Grip + Heavy Barel σε όποιο assault rifle θέλετε και θα με θυμηθείτε. 2) Δοκιμάστε P90 (γυμνό) και θα με ξαναθυμηθείτε. 3) Βγάλτε τους σιγαστήρες από τα όπλα. To 6x rifle scope δεν βολευει σε κοντινα combats ειναι η αληθεια .Για παραδειγμα δεν βολευει στην Grand Bazaar και στην Seine Crossing εκτος αν καμπεριαζει καποιος.Αυτο δεν σημαινει οτι καποιος με 6χ δεν γινεται να φυσαει σε αυτες τις πιστες ,οτι βολευει τον καθενα .Τα rifles καθιστουν το παιχνιδι πιο αμυντικο πσντως .
shinigami Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Ρε παιδες εννοειται οτι το joystick το ηθελα μονο για τα αεροπλανα και τα ελικοπτερα,αλλα τοση ωρα λετε γιαυτα αλλα δεν λετε ποιο απο αυτα ειναι καλα? xD nzeppos εχεις ηδη εσυ?ποιο αν επιτρεπεται?
Athanasios2104 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 To 6x rifle scope δεν βολευει σε κοντινα combats ειναι η αληθεια .Για παραδειγμα δεν βολευει στην Grand Bazaar και στην Seine Crossing εκτος αν καμπεριαζει καποιος.Αυτο δεν σημαινει οτι καποιος με 6χ δεν γινεται να φυσαει σε αυτες τις πιστες ,οτι βολευει τον καθενα .Τα rifles καθιστουν το παιχνιδι πιο αμυντικο πσντως . Όπως είπα τερματίζω όλα τα όπλα (του assault + engy) και δοκιμάζω όλες τις διόπτρες. Ο συνδυασμός που είπα μου έχει κάτσει τέλεια στα assault rifles. Εκτός αυτού, η 6x σε "ωθεί" από μόνη της να βαράς κεφάλια. Επίσης με το heavy barel, γίνεσαι σαν sniper και για μακρινές αποστάσεις. Από την πείρα έχω δει ότι ο assault πάντα βαράει από medium-long αποστάσεις. Σε medium-long λοιπόν, το 6x θα σας έρθει "γάντι". Από πολύ κόντα βαράς και αζούμωτα. Η αμέσως επόμενη διόπτρα είναι η αμερικάνικη Holo, άλλα αυτήν την φοράω μέχρι να ξεκλειδώσω την 6x
alet Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Τρεις συμβουλές: 1) Δοκιμάστε 6x Rifle Scope + Grip + Heavy Barel σε όποιο assault rifle θέλετε και θα με θυμηθείτε. 2) Δοκιμάστε P90 (γυμνό) και θα με ξαναθυμηθείτε. 3) Βγάλτε τους σιγαστήρες από τα όπλα. 1)Ολα εχουνε να κάνουνε με το στυλ παιχνιδιού του καθε ενός αλλα και το όπλο.Πχ ποιος ο λόγος να βάλω heavy barrel στο AN -94 που εχει εξαιρετική ακρίβεια στο πρώτο shot ή αν παίζω πολύ aggressive με πολύ close combat και αναγκαστικά πυροβολώ from the hip? 2)δοκίμασε το PP-19 και θα με θυμηθείς 3)Συμφωνώ αν και σε κάποια modes (hardcore) ισως είναι χρήσιμο
Solmyr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Τρεις συμβουλές: 1) Δοκιμάστε 6x Rifle Scope + Grip + Heavy Barel σε όποιο assault rifle θέλετε και θα με θυμηθείτε. 2) Δοκιμάστε P90 (γυμνό) και θα με ξαναθυμηθείτε. 3) Βγάλτε τους σιγαστήρες από τα όπλα. 1) Θα το δοκιμασω. 2) Το AS-Val + ammo combo ειναι για μενα θανατηφορο.. Δεν υπαρχει περιπτωση να βρω face-to-face opponent (οχι πανω απο 50 μετρα) πια και να μην τον φαω. Μπορει αν εχει μικρη γεμιστιρα αλλα εχει φοβερα γρηγορο reload time. Εαν σου σκασει δευτερος αντιπαλος καπακια, βγαζεις πιστολι, στον τριτο ξαναγεμιζεις 3) Machine gun και σιγαστηρας ειναι must γιατι ριχνουν recoil. Για τα υπολοιπα μαλλον οχι τελικα, αρα συμφωνω. Ρε παιδια, ολοι normal παιζετε; Μηπως να αρχισω και εγω; Με εχει ξενερωσει παρα πολυ το health regeneration και το death video που φαινοταν που ειναι ο αλλος. Ειναι ακομα default στους servers;
alet Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Ρε παιδια, ολοι normal παιζετε; Μηπως να αρχισω και εγω; Με εχει ξενερωσει παρα πολυ το health regeneration και το death video που φαινοταν που ειναι ο αλλος. Ειναι ακομα default στους servers; Αν και στον hardcore συνήθως έχω καλύτερο Κ/D ratio λόγω του οτι γίνονται ποιο ευκολα τα κιλλς ,στον normal γίνεται για μένα ποιο καλό παιχνίδι γιατί΄α) δεν υπάρχει το camping σε τόσο μεγάλο βαθμό(ειδικά στους snipers) β)λόγω του οτι δεν υπάρχει τόσο μεγάλο campaρισμα αναγκάζεσαι να παίξεις το objective και συν οτι για να επιβιώσεις μαθαίνεις να στοχεύεις πάντα προς το κεφάλι οτι class και αν παίζεις γ)κάπιοι στον νόρμαλ φιλοτιμουνται να κάνουνε σποτ κάτι που στον hardcore δεν κάνει σχεδόν κανένας (λες και στον 2d map δεν βοηθάει). Απο την άλλη σε hardcore (αυτο ισως να είναι και ιδέα μου) εχω δεί πολύ ποιο ώριμο teamwork based παιχνίδι αν πεσω σε τέτοια squad που δεν καμπάρει και ωριμότητα απο τους παίκτες στην συμπεριφορά τους (δεν μπόρεσα να το πιστέψω οταν πάτησα το need a ride πως ο το τανκ σταμάτησε για να ανέβω !)Βεβαια αν πέσεις σε σέρβερ που οι 25 απο τους 32 πάικτες της ομάδας σου είναι snipers/support που καμπάρουνε καλά κρασια... Στα σύν στους hardcore servers το οτι δεν έχω συνατήσει -ακόμα- και αυτό το massmurder hack που αδειάζει τον σερβερ σε δευτερόλεπτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα