Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιας και ειπατε για ηχο στα properties των speakers στο Default format εγω εχω επιλεξει 24bit,44100Ηz(studio quality).Eσεις τι εχετε βαλει εκει ? Λεω μηπως καμια ρυθμιση ειναι καλυτερη απο την δικη μου για το παιχνιδι.

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μιας και ειπατε για ηχο στα properties των speakers στο Default format εγω εχω επιλεξει 24bit,44100Ηz(studio quality).Eσεις τι εχετε βαλει εκει ? Λεω μηπως καμια ρυθμιση ειναι καλυτερη απο την δικη μου για το παιχνιδι.

τα δικά μου,στα ακουστικά τα έχω 24bits 192000Hz(studio quality)

Δημοσ.

Αυτό το link Θα σε διαφωτίσει σε ότι αφορά τον ήχο του bf3.

Δημοσ.

Το προβλημα με το κολημα οφειλεται αποκλειστικα και μονο στο punkbuster.Αν δοκιμασεις να παιξεις σε σερβερ με punkbuster off θα δεις οτι δεν προκειτε να κολησεις ποτε.Η λυση ειναι απλη και γρηγορη: κατεβαζεις το punkbuster setup.exe και κανεις manual install.εκει που λεει add game ,βαζεις battlefield 3 και μετα πατας το check for updates και εισαι ετοιμος.

Δυστυχως μου ξανα κολλησε τελειως και ας εκανα update το punkbuster οπως ειπες. Ειχε απο τοτε να κολλησει αλλα ξανακολλησε σημερα και παλι μονο με reset απο το κουμπι επρεπε για να ξεκολλησει.

Τι να ειναι βρε παιδια?

Edit: Και παλι μολις τωρα μου κολλησε ενω ειχα ξανα κανει τσεκ με το punkbuster για update πριν παιξω. Ελεος ρε γαμωτο, κριμα.

Δημοσ.

Πολλοι βαζουν joystick για να πετανε τα αεροπλανα και τα ελικοπτερα.

Βασικά τα αεροπλάνα και τα ελικόπτερα θέλουν οπωσδήποτε joystick. Όχι ότι δεν παίζονται και με ποντίκι, απλώς με joystick είναι περίπου 10000 φορές πιο εύκολο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...