Bizniz Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 και εγω aimbot νομιζω οτι ειναι. αν δεις καλα καθε φορα που παει να σκοτωσει καποιον εμφανιζεται διακριτικα ενα κοκκινο κουτακι και τοτε πυροβολαει. τυχαιο; δεν νομιζω είναι το laser, όπως είπε και ο klidpsol και αν το προσέξεις καλά, κάμποσες φορές χάνει την πρώτη βολή το ότι εμείς δεν μπορούμε να το κάνουμε είναι θέμα περισσότερο ping
alet Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 το ότι εμείς δεν μπορούμε να το κάνουμε είναι θέμα περισσότερο ping μαλλον skill Απίστευτος ο τυπάς...Ειπαμε συνουσιαζει και ραπίζει
nzeppos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Skill και εξάσκηση, συμφωνώ. Αλλά όταν παίζεις με σταθερό latency 70-90ms, δεν μπορείς να έχεις τέτοιες απαιτήσεις. Είναι σε άλλη κατηγορία αυτοί οι τύποι.
outlaw star Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δεν έκανα απεγκατάσταση με το atiman.Δώσε μου σε παρακαλώ ένα λινκ γιατί βρίσκω διάφορες εκδόσεις και δεν ξέρω ποιά να κατεβάσω. 900 με 1050 είναι και εμένα οι συχνότητες δεν έχω πειράξει κάτι. 700άρι τροφοδοτικό έχω. http://atiman.go-board.net/ 6.2.0 νομίζω τελευταία..
Solmyr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Χαχα καλα εχει γινει φοβερη παρεξηγηση ρε μαγκες μου φαινεται! Οι μεν λενε για το βιντεο με τα ελικοπτερα (ωραιος ο τυπας!), οι δε για το βιντεο που ποσταρα με το aimbot
konstantinos77 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Εχει γινει το εξης παραξενο σημερα.Κλοκαρα τον επεξεργαστη ,οπως αναφερω και σε αλλο thread ,στα 3.9 και περασα και 1 ωρα επιτυχως το occt χωρις κανενα προβλημα ,αλλα σημερα το βραδυ που εβαλα να παιξω bf3 μετα απο 5 λεπτα τσουπ μου βγαζει την μια οτι σταματησε να λειτουργει και με πεταξε στο desktop και τις αλλες 2 bsod με μηνυμα "clock interrupted was not received on a secondary processor within the allocated time interval.Eβγαλα το oc απο την gpu παλι το ιδιο,δεν ετρεξα καθολου evga precision core temp παλι το ιδιο .Μολις ομως εβγαλα το oc που ειχα κανει και ετρεξα default τον επεξεργαστη ολα ρολοι και με κλοκαρισμενη την καρτα επαιζα ανετα.Δεν μπορω να καταλαβω στρεσαρισε το bf3 πιο πολυ τον επεξεργαστη απο οσο το occt ?Γιατι αλλη εξηγηση δεν βρισκω. Το pb το εχω κανει update παντως.
outlaw star Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 αρχίσαμε..με το που μπαίνω μετά παο 2 λεπτά με πετάει εκτός παιχνιδιού γράφοντας αυτό.. PunkBuster kicked player 'trooper10021' (for 5 minutes) ... Violation (IGNORING QUERIES) #9006 έχω βάλει manual το pb...
IMMORTALFRANK Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Έχεις firewall? Αν ναι, απενεργοποίησε το μια και ξαναπροσπάθησε για να δεις αν είναι αυτό που μπλοκάρει το pb.
KraLL Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 αρχίσαμε..με το που μπαίνω μετά παο 2 λεπτά με πετάει εκτός παιχνιδιού γράφοντας αυτό.. PunkBuster kicked player 'trooper10021' (for 5 minutes) ... Violation (IGNORING QUERIES) #9006 έχω βάλει manual το pb... ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα (στα 2 λεπτα) μετα απο ενα update του παιχνιδιου. δοκιμασα διαφορα, το μονο που τελικα εφτιαξε το προβλημα ηταν απεγκατασταση ολων και εγκατασταση απο την αρχη... uninstall bf3, punkbuster, battlelog καλου κακου, sonar και κατεβασμα και εγκατασταση μεσω origin
konstantinos77 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Τελικα χθες γυρισα το core volt στο auto για να δω αν ζηταει παραπανω ρευμα το bf και πραγματι δουλευε κανονικα το oc αλλα με ξεσκισε με τις θερμοκρασιες.Bεβαια επειδη δεν ηταν λογικο απο την στιγμη που το occt το στρεσαρει πιο πολυ τον επεξεργαστη δοκιμασα σημερα να αφησω το core volt στην τιμη που το ειχα και στο occt και να γυρισω to qpi volt στο auto και παλι δουλεψε κανονικα χωρις προβλημα παιζοντας 1.30 h στην caspian και με max temp στον ενα core 72βαθμους.
Athanasios2104 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Commander στο BF3 Μια προσωπική προσπάθεια που ελπίζω να γίνει μαζική
Πέτρος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 +1, φίλε, καλή σκέψη. Commander στο BF3 Μια προσωπική προσπάθεια που ελπίζω να γίνει μαζική
Solmyr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 +1. Εκανα και friend request στο battle log.
jvgrjohn Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Οι ati drivers 11.12 εγκαθιστούν αυτό--->HDMI/DP AUDIO DRIVER.Έχετε παρατηρήσει κανένα conflict με την εξωτερική κάρτα ήχου σας ή γενικά κάποιο πρόβλημα με τον ήχο???Στο τελευταίο install δεν τον έκανα install αυτόν τον οδηγό και νομίζω ότι είναι καλύτερα τα πράγματα.
Πέτρος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Οι ati drivers 11.12 εγκαθιστούν αυτό--->HDMI/DP AUDIO DRIVER.Έχετε παρατηρήσει κανένα conflict με την εξωτερική κάρτα ήχου σας ή γενικά κάποιο πρόβλημα με τον ήχο???Στο τελευταίο install δεν τον έκανα install αυτόν τον οδηγό και νομίζω ότι είναι καλύτερα τα πράγματα. Aυτό είναι για το HDMI της κάρτας γραφικών. Δεν έχει σχέση με την κάρτα ήχου, εξωτερική ή onboard. Τώρα περίπτωση conflict με τα μηχανήματα του Σατανά, τί να σου πω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα