outlaw star Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δυστυχώς έπεσα έξω.Δεν φταίει αυτό.Στην αρχή παίζει καλά και μετά από λίγο που αρχίζουν οι εκρήξεις αρχίζουν τα κολλήματα.Σε ευχαριστώ φίλε για την βοήθεια και για το κουράγιο που μου έδωσες.Που θα μου πάει θα την βρω τη λύση. meh! λοιπόν πάμε πάλι σύνθεση pc και ανάλυση που παίζεις..επίσης έκανες τη διαδικασία για τους drivers με το tool του atiman?
klidpsol Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δυστυχώς έπεσα έξω..... ......Που θα μου πάει θα την βρω τη λύση. Πειραματίσου με τα antialiasing deferred, motion blur... Ακυρο αλλα αξίζει να το δείτε. Το παλικάρι το έχει λιγο... http://www.youtube.com/watch?v=Sk_bUNVx9KY
nzeppos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Το βρήκα.Είχα κάνει πατάτα.Εχει μια επιλογή το παιχνίδι για STEREOSCOPIC DEPTH και εγώ το είχα βάλει στο full.Το αφαίρεσα και παίζει μια χαρά στα ultra.Τι είναι αυτό το STEREOSCOPIC DEPTH???Σε τι χρησιμεύει??? Είναι ρύθμιση για την υποστήριξη 3D που μπήκε με το τελευταίο patch. Προφανώς για να το χρησιμοποιήσεις θα πρέπει να έχεις 3D μόνιτορ στα 120Hz (με τα σχετικά γυαλιά της nVidia) ή 3D τηλεόραση (με περιορισμούς, πχ. μόλις 25fps στα 1080p).
outlaw star Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Ωραιο aimbot.. πόσο μόγγολο πρέπει να είναι ο άλλος για να παίζει έτσι ρε γμτ..έλεος πια..
jvgrjohn Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Το πρόβλημα μου είναι αυτό που είχαν αναφέρει και παλαιότερα τα παιδιά ότι συμβαίνει ένα ''μπουκωμα'' στο παιχνίδι.Με την 4870 αν και έπαιζα στα low δεν είχα αυτό το πρόβλημα.Τώρα με την 6870 και το directx 11 συμβαίνει αυτό. Το σύστημα μου είναι : Ιntel Q9550 Sapphire 6870 4gb ram Asus P5Q Deluxe Vista 64
IMMORTALFRANK Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Εδώ και 2-3 μέρες έχουμε βρει 2 site με hacks και βίντεο επίδειξής τους. Το τι μπορούν να κάνουν είναι απίστευτο. Πολύ πιο προχωρημένα από το bc2. Μάλιστα διατίθενται μόνο έναντι πληρωμής. Στέλνοντάς τα στην evenbalance μου είπαν πως τον τελευταίο καιρό οι hackers έχουν ανοίξει πόλεμο με την EA για το bf3 ενώ από την EA μου είπαν λίγο εως πολύ ότι δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στα site γιατί οι hackers αναγνωρίζουν τις ip τους!! Θα πρέπει να βάλουν τρίτους να αγοράσουν τα hacks για να τα κοιτάξουν
Bizniz Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 εν τω μεταξύ, αυτό το origin μπορεί να σταματήσει να κάνει κάθε λιγο και λιγάκι το ίδιο update ??? με κούρασε !!!
alet Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 πόσο μόγγολο πρέπει να είναι ο άλλος για να παίζει έτσι ρε γμτ..έλεος πια.. γιατι μογγολο m8?Ο τυπάς συνουσιαζει και ραπίζει
outlaw star Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Το πρόβλημα μου είναι αυτό που είχαν αναφέρει και παλαιότερα τα παιδιά ότι συμβαίνει ένα ''μπουκωμα'' στο παιχνίδι.Με την 4870 αν και έπαιζα στα low δεν είχα αυτό το πρόβλημα.Τώρα με την 6870 και το directx 11 συμβαίνει αυτό. Το σύστημα μου είναι : Ιntel Q9550 Sapphire 6870 4gb ram Asus P5Q Deluxe Vista 64 δεν είναι λογικό να μη μπορείς να παίζεις καλά σε medium ρυθμίσεις...βάλε off ότι έχει να κάνει με AA,AF και τα υπόλοιπα medium..κλείσε επίσης το motion blur..ακόμη βάλε fraps και πες μας πόσα frames έχεις..τέλος σε ξαναρωτάω αν έκανες απεγκατάσταση παλαιών drivers με tool του atiman...αν όχι ξαναδοκίμασε με αυτό..
Solmyr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Το πρόβλημα μου είναι αυτό που είχαν αναφέρει και παλαιότερα τα παιδιά ότι συμβαίνει ένα ''μπουκωμα'' στο παιχνίδι.Με την 4870 αν και έπαιζα στα low δεν είχα αυτό το πρόβλημα.Τώρα με την 6870 και το directx 11 συμβαίνει αυτό.Το σύστημα μου είναι : Ιntel Q9550 Sapphire 6870 4gb ram Asus P5Q Deluxe Vista 64 Μολις αγορασα την 6870 και εγω (μεγεια μου!). Εφαγα μια μικρη φρικη αμεσως γιατι τα κολληματα/κρασαρισματα πολλαπλασιαστηκαν (ειχα 4-5 μονο χθες το βραδυ). Μετα απο λιγο ψαξιμο το προβλημα ηταν το.. τροφοδοτικο. Ενα την κανεις OC πανω απο ενα σημειο τρωει φρικη οταν γινεται χαμος στο παιχνιδι (μπομπες, σφαιρες, καπνοι κτλ). Δοκιμασε να χαμηλωσεις λιγο τα ρολα (εγω την εχω 900/1050 και παιζω 50-70 frames στο High με 2ΧMSAA). To τροφοδοτικο μου ειναι 460W by the way.
klidpsol Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Ωραιο aimbot.. ΣΙΓΟΥΡΑ!!!.... πφφφφ Ελεος ρε παιδιά... ό,τι εμείς δε μπορούμε να κάνουμε με μεγάλη ευκολία και οι άλλοι μπορούν, το βαβτίζουμε aim-tsits... δε ξέρω τι άλλο έχετε δει και διαβάσει αλλά ο συγκεκριμένος τα ίδια έκανε και στo προηγούμενo (BC2), απλά λιώνει στο να κάνει το συγκεκριμένο με τα helis, δεν είναι θέμα τσιτς αλλά practice!pfff.... open your mind for once!!!
gavros10 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 ΣΙΓΟΥΡΑ!!!.... πφφφφ Ελεος ρε παιδιά... ό,τι εμείς δε μπορούμε να κάνουμε με μεγάλη ευκολία και οι άλλοι μπορούν, το βαβτίζουμε aim-tsits... δε ξέρω τι άλλο έχετε δει και διαβάσει αλλά ο συγκεκριμένος τα ίδια έκανε και στo προηγούμενo (BC2), απλά λιώνει στο να κάνει το συγκεκριμένο με τα helis, δεν είναι θέμα τσιτς αλλά practice!pfff.... open your mind for once!!! και εγω aimbot νομιζω οτι ειναι. αν δεις καλα καθε φορα που παει να σκοτωσει καποιον εμφανιζεται διακριτικα ενα κοκκινο κουτακι και τοτε πυροβολαει. τυχαιο; δεν νομιζω
klidpsol Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 και εγω aimbot νομιζω οτι ειναι. αν δεις καλα καθε φορα που παει να σκοτωσει καποιον εμφανιζεται διακριτικα ενα κοκκινο κουτακι και τοτε πυροβολαει. τυχαιο; δεν νομιζω το laser είναι αρκετά τον υποστήριξα τον τυπά... δικά σας τα συμπεράσματα! έστω κ εσφαλμένα...
jvgrjohn Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 δεν είναι λογικό να μη μπορείς να παίζεις καλά σε medium ρυθμίσεις...βάλε off ότι έχει να κάνει με AA,AF και τα υπόλοιπα medium..κλείσε επίσης το motion blur..ακόμη βάλε fraps και πες μας πόσα frames έχεις..τέλος σε ξαναρωτάω αν έκανες απεγκατάσταση παλαιών drivers με tool του atiman...αν όχι ξαναδοκίμασε με αυτό.. Δεν έκανα απεγκατάσταση με το atiman.Δώσε μου σε παρακαλώ ένα λινκ γιατί βρίσκω διάφορες εκδόσεις και δεν ξέρω ποιά να κατεβάσω. 900 με 1050 είναι και εμένα οι συχνότητες δεν έχω πειράξει κάτι. 700άρι τροφοδοτικό έχω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα