klidpsol Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 καλά θυμόμουν, γίνεται να μαχαιρώσεις κ αυτόν με τα μόρταρ... δείτε στο 5:40 http://youtu.be/IBSxvR02YpM
stratigos24 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 gpu OC εργοστασιακό ή δικό σου; Εργοστασιακο. Κατι ειχα διαβασει οτι μπορει να φταιει και αυτο αλλα τοσες μερες δεν ειχα κανενα προβλημα. Τωρα να ειναι απο την καρτα?
Solmyr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Και εμενα κολησε χθες σε καποια φαση (freeze η οθονη και μονο restart απο κουμπι). Μηπως εγινε κανενα update περιεργο ή απλα συμπτωση;
konstantinos77 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 καλά θυμόμουν, γίνεται να μαχαιρώσεις κ αυτόν με τα μόρταρ... δείτε στο 5:40 http://youtu.be/IBSxvR02YpM Πωπω ρε χαιρετα με .Πισω δεξια θελει ....Kαλα bugia ειναι,δεν εχει νοημα να θελει ειδικη γωνια απο πισω να το κανεις .
Darkpipis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Το προβλημα με το κολημα οφειλεται αποκλειστικα και μονο στο punkbuster.Αν δοκιμασεις να παιξεις σε σερβερ με punkbuster off θα δεις οτι δεν προκειτε να κολησεις ποτε.Η λυση ειναι απλη και γρηγορη: κατεβαζεις το punkbuster setup.exe και κανεις manual install.εκει που λεει add game ,βαζεις battlefield 3 και μετα πατας το check for updates και εισαι ετοιμος.
stratigos24 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Το προβλημα με το κολημα οφειλεται αποκλειστικα και μονο στο punkbuster.Αν δοκιμασεις να παιξεις σε σερβερ με punkbuster off θα δεις οτι δεν προκειτε να κολησεις ποτε.Η λυση ειναι απλη και γρηγορη: κατεβαζεις το punkbuster setup.exe και κανεις manual install.εκει που λεει add game ,βαζεις battlefield 3 και μετα πατας το check for updates και εισαι ετοιμος. Για να δουμε... Να εισαι καλα. Edit: Εκανα ακριβως οτι ειπες και οντως βρηκε update στο punkbuster του bf3. Τωρα παω να παιξω να δω τι γινεται.
Chaos3X Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 καλά χτες που έπαιζα βλέπω και με τρώει ένας τύπος επίπεδο 56...αετός!!!! μέχρι και διαφορετικό χρώμα φτερών είχε...καλά το παλικάρι δε κοιμάται καθόλου λέμε?? (και λέει να είναι κάποιος απο εδώ μέσα...) Έχω δεί μέχρι και level 75... Χρωματιστά φτερά και τρία αστέρια από κάτω...
konstantinos77 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Tο τελευταιο ομως ειναι ολα τα λεφτα ...Πολυ φανταχτερο ομως.. Oριστε δειτε . http://www.battlefield3gamer.com/battlefield3ranks.htm
jvgrjohn Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Είχα την 4870 και έπαιζα στις low ρυθμίσεις χωρίς το παραμικρό κόλλημα ή σπάσιμο και τώρα τις γιορτές με τα λεφτά που μάζεψα από τα κάλαντα πήρα την 6870 και κολλάει το σύμπαν ακόμα και στις low ρυθμίσεις.Είναι λογικό αυτό???Υπάρχει λύση???
jvgrjohn Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 αλλαγή drivers λογικα? Έκανα αλλαγή όλα κομπλέ.Δεν ξέρω τι συμβαίνει.Πάω να κάνω άλλη μια δοκιμή στις ρυθμίσεις.
outlaw star Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Έκανα αλλαγή όλα κομπλέ.Δεν ξέρω τι συμβαίνει.Πάω να κάνω άλλη μια δοκιμή στις ρυθμίσεις. καταρχάς πες και τη σύνθεση του υπόλοιπου pc και ανάλυση που παίζεις... η πλέον σωστή απεγκατάσταση drivers είναι: πρώτα χρησιμοποιείς την τελευταία έκδοση του tool του atiman για να βγάλεις τους παλιούς και μετά περνάς νέους
jvgrjohn Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 καταρχάς πες και τη σύνθεση του υπόλοιπου pc και ανάλυση που παίζεις... η πλέον σωστή απεγκατάσταση drivers είναι: πρώτα χρησιμοποιείς την τελευταία έκδοση του tool του atiman για να βγάλεις τους παλιούς και μετά περνάς νέους Το βρήκα.Είχα κάνει πατάτα.Εχει μια επιλογή το παιχνίδι για STEREOSCOPIC DEPTH και εγώ το είχα βάλει στο full.Το αφαίρεσα και παίζει μια χαρά στα ultra.Τι είναι αυτό το STEREOSCOPIC DEPTH???Σε τι χρησιμεύει???
outlaw star Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Το βρήκα.Είχα κάνει πατάτα.Εχει μια επιλογή το παιχνίδι για STEREOSCOPIC DEPTH και εγώ το είχα βάλει στο full.Το αφαίρεσα και παίζει μια χαρά στα ultra.Τι είναι αυτό το STEREOSCOPIC DEPTH???Σε τι χρησιμεύει??? νομίζω ότι έχει να κάνει με τα 3d γυαλιά της nvidia... τώρα που το βρήκες have fun και όπως θα λέγαν οι παλιοί καλοί metallica μπες στο παιχνίδι και http://www.youtube.com/watch?v=FoXicB3aUVk
jvgrjohn Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δυστυχώς έπεσα έξω.Δεν φταίει αυτό.Στην αρχή παίζει καλά και μετά από λίγο που αρχίζουν οι εκρήξεις αρχίζουν τα κολλήματα.Σε ευχαριστώ φίλε για την βοήθεια και για το κουράγιο που μου έδωσες.Που θα μου πάει θα την βρω τη λύση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα