Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να ελεγχετε τα kills/deaths .Πριν λιγο επαιζα σε εναν server και σκοτωσα εναν μου το εγραψε κιολας στην οθονη και μετα ειδα οτι αντι να το μετρησει σαν kill μου το χρεωσε σαν death.

Eπισης να ζητατε παντα αποδειξεις μετα το παιχνιδι :lol: :lol: ...

Οχι σοβαρα τωρα αυτο που ειπα ισχυει ,το εχω ξαναδει παλιοτερα τυχαινει καμια φορα να μην σου μετρησει ενα kill καθολου αλλα σημερα οχι μονο δεν το μετρησε αλλα το εβαλε και στα deaths ...

Ρε παιδια κατι αλλο ,απο το origin οποιος ειναι online δεν εχω καταφερει να τον κανω join ή invite game γιατι παντα απο την αρχη αυτα τα πληκτρα ειναι νεκρα δηλαδη απενεργοποιημενα .Τι σοι bug ειναι αυτο με το origin?

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να ελεγχετε τα kills/deaths .Πριν λιγο επαιζα σε εναν server και σκοτωσα εναν μου το εγραψε κιολας στην οθονη και μετα ειδα οτι αντι να το μετρησει σαν kill μου το χρεωσε σαν death.

Οχι σοβαρα τωρα αυτο που ειπα ισχυει ,το εχω ξαναδει παλιοτερα τυχαινει καμια φορα να μην σου μετρησει ενα kill καθολου αλλα σημερα οχι μονο δεν το μετρησε αλλα το εβαλε και στα deaths ...

Μήπως στουκαρες με κανένα jet σε κάποιο ελικοπτερο σε hardcore map?Θυμάμαι όταν το πρωτοέπαιξα το game και έκανα κάτι τέτοιες νουμπιες ,μου χρέωνε εκτος απο το κιλλ και ένα teamkill στον...εαυτό μου.

Δημοσ.

Μήπως στουκαρες με κανένα jet σε κάποιο ελικοπτερο σε hardcore map?Θυμάμαι όταν το πρωτοέπαιξα το game και έκανα κάτι τέτοιες νουμπιες ,μου χρέωνε εκτος απο το κιλλ και ένα teamkill στον...εαυτό μου.

Χαχααχα οχι οχι καμια σχεση .Στην caspian ημουν πανω στην σημαια στον λοφο και ειχα αραξει με το emperor ξαπλωμενος σε εναν βραχο και περασε ενας στην απεναντι οχθη του ποταμου του εριξα 2 σφαιρες και πεθανε ,ευκολο kill δηλαδη δεν ηταν τιποτα ,ουτε να πεις οτι γινονταν χαμος και δεν προσεξα μη τυχον δεν τον σκοτωσα εγω .Μου εγραψε καθαρα enemy killed ,ηταν και το πρωτο kill μου αλλωστε αλλα 2 εκανα μετα με μαχαιρι γιατι τελειωνε το παιχνιδι .Καθαρο bug ειναι μην το ψαχνεις ...Ασε που μετα απο καθε kill οταν ειμαι σε ηρεμο παιχνιδι παταω παντα το tab για να κοιταω τα στατιστικα επειδη ειμαι κομπλεξικος...χαχαχαχα

Δημοσ.

εχω την εντυπωση οτι εχει ακομα το bug με το health, πχ. ριχνεις τον αλλον βλεπεις οτι κανει damage και ξαφνικα εισαι 0% hp και dead.

μπορει να φταιει και οτι παιζουμε απο ελλαδισταν και ο αλλος εχει 9ms χαχαχα

Δημοσ.

Αυτό κάνω αλλά μερικοί είναι τόσο ντουγάνια που δεν καταλαβαίνουν τίποτα!!!!!

Πραγματικά κρέρατα!! Εχω αναγκαστεί μέχρι κ να τον πυροβολώ στα πόδια για να νιώσει ο άλλος κ ούτε που το κατάλαβε... :wacko:

Δημοσ.

Ρε παιδια κατι αλλο ,απο το origin οποιος ειναι online δεν εχω καταφερει να τον κανω join ή invite game γιατι παντα απο την αρχη αυτα τα πληκτρα ειναι νεκρα δηλαδη απενεργοποιημενα .Τι σοι bug ειναι αυτο με το origin?

Κάτι άλλο που έχω παρατηρήσει κ ίσως να μη το έχετε αντιληφθεί (οι περισσότεροι ίσως) είναι όταν σε σηκώνει ο medic δεν μετράει το death σου... είχα σκαλώσει με έναν sniperα και τον είχα "φάει" για καμιά 10αρια φορές με medic στην ομάδα του που τον σήκωνε συνέχεια και αυτός επέμενε να με βρει κάθε φορά που ο αλλός τον σήκωνε... τρελό γέλιο :-D

όταν είδα τα stats απλα διαπίστωσα ότι είχα τα σωστά kills (σε αριθμό) ενώ ο αντίπαλος κανενα death... :confused:

Δημοσ.

εχω την εντυπωση οτι εχει ακομα το bug με το health, πχ. ριχνεις τον αλλον βλεπεις οτι κανει damage και ξαφνικα εισαι 0% hp και dead.

Άπειρες φορές μου έχει συμβεί..αλλά με 70άρια και 80άρια ping τι περιμένεις?

Δημοσ.

Κάτι άλλο που έχω παρατηρήσει κ ίσως να μη το έχετε αντιληφθεί (οι περισσότεροι ίσως) είναι όταν σε σηκώνει ο medic δεν μετράει το death σου... είχα σκαλώσει με έναν sniperα και τον είχα "φάει" για καμιά 10αρια φορές με medic στην ομάδα του που τον σήκωνε συνέχεια και αυτός επέμενε να με βρει κάθε φορά που ο αλλός τον σήκωνε... τρελό γέλιο :-D

όταν είδα τα stats απλα διαπίστωσα ότι είχα τα σωστά kills (σε αριθμό) ενώ ο αντίπαλος κανενα death... :confused:

οτι γινότανε και στο bf2 .Το καλό είναι οτι παίρνεις κανονικά τα ribbons(nemesis κτλ) :)

Δημοσ.

Μα το πιό κλασσικό, είσαι σε μία γωνία, πυροβολάς κάποιον και μπαίνεις μέσα (καλύπτεσαι) και αφού είσαι μέσα τότε τρώς hit απ'οταν ήσουν ακάλυπτος! Σαν να σε πέτυχε μέσα από τον τοίχο! (counter stike φάση)...

Δημοσ.

Μα το πιό κλασσικό, είσαι σε μία γωνία, πυροβολάς κάποιον και μπαίνεις μέσα (καλύπτεσαι) και αφού είσαι μέσα τότε τρώς hit απ'οταν ήσουν ακάλυπτος! Σαν να σε πέτυχε μέσα από τον τοίχο! (counter stike φάση)...

Υπαρχει το κλασσικο prone bug που προξεχουν τα ποδια σου οταν ο τοιχος ειναι λεπτος και περνεις κανονικα damage. Για αυτο ποτε prone σε εξωτερικους τοιχους, κανει κακο στην υγεια:P

Δημοσ.

Υπαρχει το κλασσικο prone bug που προξεχουν τα ποδια σου οταν ο τοιχος ειναι λεπτος και περνεις κανονικα damage. Για αυτο ποτε prone σε εξωτερικους τοιχους, κανει κακο στην υγεια:P

Aυτο ειναι μια πολυ σωστη παρατηρηση που ηθελα και εγω να την επισημανω ,το προσεχω παντα .

Για να καταλαβετε ποσο ρολο παιζει το ping χθες μου πηρε tag ενας ενω τον εβλεπα φατσα.Αυτος βεβαια οταν θα πατησε το κουμπι για να μου κανει melee attack θα εβλεπε την πλατη μου και επειδη το εχουν κανει, το να παιρνεις dogtag, animation mode αν προλαβει και κλειδωσει την κινηση δεν μπορεις να κανεις τιποτα.Αυτο για μενα ειναι μεγαλη βλακεια γιατι στο bc2 υπηρχε skill για να παρεις dogtag ενω εδω παιρνει και η κουτση Μαρια .Μου τυχαινε πολλες φορες στο Bc2 να βγω στην πλατη καποιου να τον πλησιασω και επειδη αυτος εκεινη την στιγμη κουνηθηκε τυχαια να μην το πετυχω με το μαχαιρι .Εδω ομως δεν σου δινει την ευκαιρια να αντιδρασεις ,και μαλιστα αν παρατηρησετε το animation κλειδωνει και απο σχετικα μακρινη αποσταση .Βεβαια το συγκεκριμενο που περιεγραψα το να μου παρει δηλαδη το tag ενω ημασταν face to face μπορει να ηταν bug .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...