Athanasios2104 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα παιδες εχω κωλύσει τρελά τρελά με το game απο τοτε που το αγορασα και θέλω τη βοήθεια σας γθα να οργανωθώ. Επειδή τα μυνήματα εδώ ειναι χιλιάδες και δεν ξερψ απο που να αρχίσω υπάρχει κάποιος ποθυ μπορει να με κατατοπίσει αν υπάρχει κάποιο client κάτι τελος πάντων που να μπορούμαι να βρισκόμαστε? Ευχαριστώ http://www.battlefield.gr/
konstantinos77 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα παιδες εχω κωλύσει τρελά τρελά με το game απο τοτε που το αγορασα και θέλω τη βοήθεια σας γθα να οργανωθώ. Επειδή τα μυνήματα εδώ ειναι χιλιάδες και δεν ξερψ απο που να αρχίσω υπάρχει κάποιος ποθυ μπορει να με κατατοπίσει αν υπάρχει κάποιο client κάτι τελος πάντων που να μπορούμαι να βρισκόμαστε? Ευχαριστώ Για να βρισκομαστε θα μας κανεις ολους add πιασε τα nick μας απο την αρχη ...Υπαρχουν δε servers με Ελληνες αλλα πρωτα απο ολα για να βρισκεσαι με καποιον απο εδω θα τον κανεις add as a friend.Τα υπολοιπα στην πορεια ...from-hell-1977 ειμαι εγω.Α βαλε και τον server που εδωσε ο Athanasis πιο πανω ...
Chaos3X Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Σε άλλα παιχνίδια μπορείς να προγραμματίσεις το ποντίκι σου ή κάνει τα ίδια; Μήπως χρειάζεται να εγκαταστήσεις κανα λογισμικό του στιλ SetPoint (πχ. αν έχεις Logitech); Σε άλλα παιχνίδια δεν το έχω δοκιμάσει. Το λογισμικό φυσικά και το έχω κάνει εγκατάσταση...
stratigos24 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Παιδια γενικα με αυτες τις ρυθμισεις που θα δειτε πιο κατω τρεχω το παιχνιδι στο multiplayer με 50fps και πανω αλλα σε μερικες πιστες πολυ μεγαλες μου παει και 33 σε μερικες στιγμες που κοιταω μακρια πχ κλπ. Σε πιστες πιο μικρες ή χωρις πολυ βαθος εχω 60 σταθερα. Φταιει κατι απο το battlefield ή απλα ειναι αδυναμη η καρτα και λογικο να πεφτει και στο 33 με αυτες τις επιλογες στα γραφικα σε πιστες μεγαλες με μεγαλο βαθος και λεπτομερια. Σε θερμοκρασια η καρτα δεν παει πανω απο 70-72. Το pc της υπογραφης μου.
ex3Lmei Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Παιδια γενικα με αυτες τις ρυθμισεις που θα δειτε πιο κατω τρεχω το παιχνιδι στο multiplayer με 50fps και πανω αλλα σε μερικες πιστες πολυ μεγαλες μου παει και 33 σε μερικες στιγμες που κοιταω μακρια πχ κλπ. Σε πιστες πιο μικρες ή χωρις πολυ βαθος εχω 60 σταθερα. Φταιει κατι απο το battlefield ή απλα ειναι αδυναμη η καρτα και λογικο να πεφτει και στο 33 με αυτες τις επιλογες στα γραφικα σε πιστες μεγαλες με μεγαλο βαθος και λεπτομερια. Σε θερμοκρασια η καρτα δεν παει πανω απο 70-72. Το pc της υπογραφης μου. Είναι πολύ απαιτητικό το παιχνιδι καθως εχει απίστευτα γραφικα με λεπτομερεια. Ακομα και το low συγκρινεται με το high αλλων παιχνιδιων ! Η Gpu ή επεξεργαστης καθως πολλά παιχνιδια χρησιμοποιουν και cpu ! Μην σε ανησυχει! Νομιζεις οτι τους βολευει να βγαζουν τα απιστευτα γραφικα σε pc ; Επι ευκαιρια το single player ήταν μικρο και τύπου gameplay black ops ! Δε μου αρεσε!
stratigos24 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δεν ανησυχω... Το ξερω οτι ειναι πολυ απαιτητικο παιχνιδι απλα λεω αν με βαση τα pc αλλων εδω που το παιζουν και με βαση τις ρυθμισεις μου αν ειναι οκ ή οχι η αποδοση που εχω. Γιατι ειδα καποιους να κανουν κατι ρυθμισεις σε αρχεια κλπ. Τωρα ας πουμε παιζω παλι σε τεραστια πιστα με 64 ατομα και τα εχω βαλει ολα medium εκτος απο το effects ultra, το shadows high, aa x2, af x2, ssad και εχω 37-40. Για πειτε..
nzeppos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Η δική μου πρόταση είναι αρχικά να κλείσεις εντελώς το AA Deferred αλλά και το Motion Blur. Το πρώτο πρακτικά δεν προσφέρει πολλά σε ανάλυση 1920x1080 και την οποια εξομάλυνση μπορείς να την επιτύχεις με το ΑΑ Post σε low/medium (προσωπικά το έχω στο low). Το δε Motion Blur Off θα σου δώσει τουλάχιστον 2-3 καρέ επιπλέον και δεν θα σε ζαλίζει όταν γυρίζεις απότομα το κεφάλι σου. Για τη μέτρηση των καρέ έχε υπ' όψη σου ότι οι πίστες του B2K είναι γενικά πιο βαριές από αυτές του κανονικού BF3. Πχ. τα 45 καρέ που πιάνει πολλές φορές η Strike at Karkand (ειδικά σε περιβάλλον με πολύ καπνό) δεν τα βλέπω σχεδόν ποτέ στις original πίστες. Τέλος αρκετούς τους έχει βοηθήσει το "WorldRender.DxDeferredCsPathEnable 0".
stratigos24 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 To motion blur το βγαζω γενικα στα παιχνιδια. Εδω ουτε καν το ειχα παρατηρησει μιας και μεσα στο παιχνιδι δεν με εχει ενοχλησει καθολου. Τωρα που το ειπες ισως να το παρατηρησω και να με ενοχλησει τελικα... Για κατσε να δοκιμασω ετσι οπως μας τα λες. Στις αλλες ομως που μπορω να τα εχω ολα high και να εχω 60fps τι θα κανω? Θα πηγαινω να αλλαζω τα γραφικα...αχ0αχ0. Αυτα με το χαμηλο που και που fps το εχω παρατηρησει στο conquest large. Σε tdm πιστες ειμαι 60. Edit: Μπηκα σε μια πιστα και ειχα με τα γραφικα οπως ειπα πριν (ολα medium με aa x2, af x2, shadows high, ssao και effects ultra) 35 περιπου. Εκλεισα το motion blur και το aa και τα εβαλα ολα high τα υπολοιπα (και effects, shadows κλπ). Ε τωρα μου δειχνει 50+
Solmyr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Γενικα το ΑΑ κοβει πολλα fps δεν υπαρχει λογος να το εχεις. Εγω με motion blur δεν εχω δει διαφορα, ειναι οπως βολεβει τον καθενα λιγο πολυ. Θελω την γνωμη σας με κατι αλλο βασικα. Μετα απο 150+ ωρες BF3 και εχω καταληξει σε μια μικρη λιστα με πραγματα που πρεπει να φτιαξει η DICE ωστε να φτιαχτει το gaming που μπαζει σε μερικους τομεις. Θα την εκανα post εδω αλλα ειναι στα αγγλικα δεν ξερω εαν επιτρεπεται. Η ερωτηση μου ειναι λοιπον, ποιο πιστευετε ειναι το καλυτερο forum για να την postaρω; Κατα καιρους διαβαζω tweets που λεει η DICE 'σας ακουσαμε και το αλλαξαμε' κτλ. Ποιο forum πιστευτε διαβαζεται περισσοτερο;
stratigos24 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Ελληνικο βιντεακι που βρηκα τυχαια. Πρεπει να εχουν ανεβασει και αλλα απο οτι καταλαβα... http://www.youtube.com/watch?v=Gi-JlUXYgyM
klidpsol Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Η ερωτηση μου ειναι λοιπον, ποιο πιστευετε ειναι το καλυτερο forum για να την postaρω; Κατα καιρους διαβαζω tweets που λεει η DICE 'σας ακουσαμε και το αλλαξαμε' κτλ. Ποιο forum πιστευτε διαβαζεται περισσοτερο; Στο battlelog, λιγο-πολυ εκει εχουμε εκφράσει, σχεδόν ολοι, τις παρατηρήσεις μας, απλά βρες το κατάλληλο thread και στειλ' το!
Solmyr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Στο battlelog, λιγο-πολυ εκει εχουμε εκφράσει, σχεδόν ολοι, τις παρατηρήσεις μας, απλά βρες το κατάλληλο thread και στειλ' το! Will do. Ποια ειναι τα αγαπημενα σας οπλα ανα class; Εγω παιζω: Assault: AEK-971 (πολυ σταθερο και καλο range). Engineer: AS-VAL (my knew favorite) σε μικρες πιστες or A-91 Support: PKP (μεγαλο damage, αρκετο recoil) σε μικρες πιστες or MG36 (πολυ ευθυβολο, το 2 bullet mode ραβει) Recon: SKS (repeated shots for the win). Scopes μονο holographic or M145 3.4x εκτος του Sniper.
klidpsol Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Assault: προς το παρόν δεν έχω παίξει ακόμα αυτή τη κλάση Engineer: εδώ αρχικά έπαιζα με SCAR-H (για το διαμέτρημα της σφαίρας κ καλά) και τώρα λιώνω με το θηρίο, το 870MCS με scope Μ145(3.4x)!! Support: same as assault class Recon: προφανώς το Μ98Β για long range και για close range to L96 με 12αρα πάνω και straight pull bolt μόνο στα sniper! αντε για very close range to .44 magnum με scope.... :mrgreen: και η εξερεύνηση συνεχίζεται....
Athanasios2104 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 κανένα νέο για κάποιο patch έχουμε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα