Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενταξει εγω που εκανα το τεστ μου λεει οτι η 295 ειναι κατω απο τις προτεινομενες επιλογες που ειναι πχ η 560,570,580 και με την λογικη οτι η δικια μου δεν υποστηριζει και dx11 .Mετα παρολαυτα σου αναφερει οτι τα minimum requirements ειναι 8800/9800 ...Τριχες κατσαρες ..

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ναι καλα πες τους!κι εγω με την 5770 μια χαρα παιζω με καποιες υποχωρησεις βεβαια ,αλλα δεν χαλιεμαι καθολου.κλειδωσα και τα fps στα 50 μεσω της εντολης στο user.cfg και μπορω να πω οτι το ευχαριστιεμαι το παιχνιδι αρκετα.

σιγα μην τρεχουμε καθε τρεις και λιγο να τα σκαμε για καρτες,κοστιζουν κιολας οι ατιμες. :P

αμα περισσευουν τα ευρα,αλλαζει το θεμα :rolleyes:

Δημοσ.

Προχθες μου εκανε update το origin στο 8.4.1.206 .Σημερα μου ξαναεκανε update νομιζω παλι στην ιδια εκδοση χωρις να ειμαι σιγουρος wtf...

το ίδιο και σε μένα.

όταν πάντως το είχα κάνει update προχτές όποτε το άνοιγα μου ζητούσε κωδικό αν και είχα τικαρισμένο να το θυμάται.

μετά το σημερινό δε ζητάει κωδικό, τον θυμάται.

κλειδωσα και τα fps στα 50 μεσω της εντολης στο user.cfg και μπορω να πω οτι το ευχαριστιεμαι το παιχνιδι αρκετα.

πως το κλείδωσες ?

στο GstRender.FullscreenRefreshRate ?

Δημοσ.

GameTime.MaxVariableFPS 50

αυτην την εντολη εβαλα.στη θεση του 50 οι περισοτεροι βαζουν 60,αλλα εμενα μου φανηκε οτι δεν πηγαινε και πολυ καλα και το κατεβασα.δοκιμαζεις και βλεπεις αναλογα την καρτα που εχεις.

εδω ολες οι εντολες που χρησιοποιω μεχρι στιγμης.

RenderDevice.RenderAheadLimit 1

Render.DrawFps 1

WorldRender.DxDeferredCsPathEnable 0

GameTime.MaxVariableFPS 50

Δημοσ.

Εγώ πάντως έχω σταματήσει να ασχολούμαι με την WorldRender.DxDeferredCsPathEnable. Ουσιαστικά η εντολή δουλεύει μόνο την πρώτη φορά που φτιάχνω το αρχείο user.cfg. Από εκεί και πέρα, όσες φορές και να τρέξω το παιχνίδι, η WorldRender.DxDeferredCsPathEnable μου δίνει πάντα true και πρέπει να την αλλάξω εντός του παιχνιδιού (καλύτερα έτσι παρά να φτιάχνω το user.cfg κάθε τρεις και λίγο).

edit: Χμ, έκανα άλλη μια δοκιμή τώρα και σαν να κρατάει επιτέλους την εντολή. Άιντε να δούμε...

Δημοσ.

Εγώ πάντως έχω σταματήσει να ασχολούμαι με την WorldRender.DxDeferredCsPathEnable. Ουσιαστικά η εντολή δουλεύει μόνο την πρώτη φορά που φτιάχνω το αρχείο user.cfg. Από εκεί και πέρα, όσες φορές και να τρέξω το παιχνίδι, η WorldRender.DxDeferredCsPathEnable μου δίνει πάντα true και πρέπει να την αλλάξω εντός του παιχνιδιού (καλύτερα έτσι παρά να φτιάχνω το user.cfg κάθε τρεις και λίγο).

edit: Χμ, έκανα άλλη μια δοκιμή τώρα και σαν να κρατάει επιτέλους την εντολή. Άιντε να δούμε...

Που ειναι αυτο το user.cfg και δεν μπορω να το βρω

Δημοσ.

Δεν υπάρχει. Πρέπει να το φτιάξεις εσύ και να το βάλεις στο φάκελο εγκατάστασης του παιχνιδιού. Ένα απλό text αρχείο είναι, που βάζεις τις ρυθμίσεις που θέλεις.

Δημοσ.

Ρε παιδιά, πως στο καλό κάνουμε assign κουμπιά στο ποντίκι?

Θέλω να βάλω πχ το grenade και το prone στα πλαϊνά κουμπιά αλλά δεν τα δέχεται...

Καμιά ιδέα?

Μόνο αν μέσω του profile του ποντικιού κάνω keyboard key assign αλλά έτσι δεν θα έχω τις λειτουργίες για surfing/browsing που θέλω... αν καταλάβατε τι εννοώ.

Δημοσ.

Ρε παιδιά, πως στο καλό κάνουμε assign κουμπιά στο ποντίκι?

Θέλω να βάλω πχ το grenade και το prone στα πλαϊνά κουμπιά αλλά δεν τα δέχεται...

Καμιά ιδέα?

Μόνο αν μέσω του profile του ποντικιού κάνω keyboard key assign αλλά έτσι δεν θα έχω τις λειτουργίες για surfing/browsing που θέλω... αν καταλάβατε τι εννοώ.

Πως δεν γινεται ,εγω εχω βαλει το μαχαιρι στο πλαινο κουμπι και την χειροβομβιδα στο μεσαιο .Δεν εχουν καμια σχεση τα κουμπια του mouse ετσι οπως τα ρυθμιζεις στο παιχνιδι με τις λειτουργιες στα windows.Θα πας στην μεσαια στηλη νομιζω θα πατησεις με το mouse την επιλογη για ενα κουμπι και μετα θα πατησεις ποιο κουμπι θες να ειναι αυτο .

Δημοσ.

Heads up, νέα NL ip:

[HPX] Hellenic Phalanx : Metro/Bazaar/Seine 1000 tickets

173.199.64.211:25200

b_560_95_1.png

PBBAns streaming

in/offtopic: DICE ΔΩΣΕ ΤΙΤΑΝΕΣ ΣΤΟ ΛΑΟ, 2143 και ξερό ψωμί (γιατί το bf3 ούτε με γιουβαρλόσουπα δεν κατεβαίνει :-( )

Δημοσ.

Κανονικά γίνεται. Κι εγώ στο MX518 μου έχω βάλει reload και knife στα πλαϊνά κουμπιά.

Εγώ πατάω να δώσω εντολή και δεν κάνει τίποτα, σαν να μην πατάω τίποτα.

Δημοσ.

Σε άλλα παιχνίδια μπορείς να προγραμματίσεις το ποντίκι σου ή κάνει τα ίδια; Μήπως χρειάζεται να εγκαταστήσεις κανα λογισμικό του στιλ SetPoint (πχ. αν έχεις Logitech);

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδες εχω κωλύσει τρελά τρελά με το game απο τοτε που το αγορασα και θέλω τη βοήθεια σας γθα να οργανωθώ. Επειδή τα μυνήματα εδώ ειναι χιλιάδες και δεν ξερψ απο που να αρχίσω υπάρχει κάποιος ποθυ μπορει να με κατατοπίσει αν υπάρχει κάποιο client κάτι τελος πάντων που να μπορούμαι να βρισκόμαστε?

Ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...