konstantinos77 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Παίδες πήρα επιτέλους ένα mouse της προκοπής να παίζω σαν άνθρωπος! Εσείς στα πόσα dpi έχετε ρυθμισμένα τα δικά σας? Εγώ στα 1800 και μου φαίνεται αρκετά γρήγορο... Να το χαμηλώσω κι άλλο? Το mouse είναι το Razer Imperator 4G. Aυτο εχω και εγω που παει μεχρι τα 5600 .Βεβαια εγω το εχω ρυθμισει σε σκαλες 1000 1500 κτλ .Στο bf3 εχω το mouse sensitivity λιγο πανω απο το 0 και παιζω στα 1000 ,καμια φορα το γυρναω 1500 οταν ειμαι prone γιατι εκει θελει μεγαλυτερη αποσταση να διανυσει το χερι για να στριψεις .Για πιο πανω ειναι πολυ δυσκολο να παιξεις και θα σου βγουν τα ματια...Παντως το mouse δεν ειναι καλο .
Chaos3X Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Aυτο εχω και εγω που παει μεχρι τα 5600 .Βεβαια εγω το εχω ρυθμισει σε σκαλες 1000 1500 κτλ .Στο bf3 εχω το mouse sensitivity λιγο πανω απο το 0 και παιζω στα 1000 ,καμια φορα το γυρναω 1500 οταν ειμαι prone γιατι εκει θελει μεγαλυτερη αποσταση να διανυσει το χερι για να στριψεις .Για πιο πανω ειναι πολυ δυσκολο να παιξεις και θα σου βγουν τα ματια...Παντως το mouse δεν ειναι καλο . Σ'ευχαριστώ πολύ, θα δούμε...
nzeppos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Εξίσου σημαντικά με τα dpi είναι και τα Hz ανανέωσης του κάθε ποντικιού. Αυτό τον καιρό παίζω με ένα ταπεινό περισσευούμενο Logitech MX518, στα 1600dpi. Το SetPoint της Logitech δεν αλλάζει τη συχνότητα του συγκεκριμένου ποντικιού, αλλά με διάφορα workaround και custom drivers την ανέβασα στα 500Hz. Στα Windows με δυσκολεύει λίγο (λόγω συνήθειας) αλλά στο παιχνίδι είδα κάποια βελτίωση. Έχω κι ένα G700 σε άλλο PC, αλλά δεν το πολυχρησιμοποιώ για παιχνίδια λόγω... ασυρματότητας. Αν και τώρα που το σκέφτομαι, η σύνδεση με καλώδιο μεταφέρει και data (εκτός από ρεύμα) οπότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ενσύρματα. Χμμμ...
Πέτρος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Τί σκ@τ@??? Άρχισε ο Παγκόσμιος αφοπλισμός? Το γύρισαν όλοι στο paintball? ΒΤΚ βρίσκω μόνο 2 server και γενικά ούτε 20... Με τα ίδια φίλτρα που χρησιμοποιώ από την ημέρα που βγήκε. εδιτ: Αναβάθμισα το ΡΒ (το οποίο έπρεπε να είχε αναβαθμιστεί μόνο του), βρήκα 5 servers, με άφησε να μπω σε 1 με τα χίλια ζόρια, για 1η φορά είχα texture flickering (σε βαθμό εμετού όμως), 5' μετά με πέταξε με μνμ λάθους από την ΕΑ. Πάμε για αύριο, από ότι κατάλαβα.
gavros10 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 μπορουμε να δουμε ποσους παικτες εχει το battlefield μια χρονικη στιγμη; οπως στο cod που βλεπεις απο το steam ποσοι παικτες παιζουν...
larrougos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Hellenic Assault Forces Ευχάριστω gaming ανάμεσα σε φίλους,κυρίως πάνω στο Battlefield 3.Συμμετοχή στο πρωτάθλημα του ESL που αρχίζει τη Κυριακή στο bf3.Ψάχνουμε άτομα που τους αρέσει το gaming,όποιο game και αν είναι αυτό!!!Η ομάδα έχει μόνο Έλληνες,χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν έχουμε ξένους φίλους σαν ομάδα.Μπορείτε να μας βρείτε στο παραπάνω σύνδεσμο.Περισσότερες πληροφορίες σε μένα εδώ ή στο forum.
konstantinos77 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 [/url] σε άλλο PC, αλλά δεν το πολυχρησιμοποιώ για παιχνίδια λόγω... ασυρματότητας. Αν και τώρα που το σκέφτομαι, η σύνδεση με καλώδιο μεταφέρει και data (εκτός από ρεύμα) οπότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ενσύρματα. Χμμμ... Αυτο το γνωριζεις σιγουρα οτι μεταφερει και data ? Γιατι παρομοια ερωτηση ειχα κανει στα παιδια στο πλαισιο για το sidewinder αλλα δεν τον ειδα να μου απανταει με μεγαλη σιγουρια .
stratigos24 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Τελικα παιζοντας καμια ωριτσα σημερα bf3 αρχισε να μου αρεσει πολυ. Το ειχα παρεξηγησει. Αγορασα και το back to karkand.
nzeppos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Αυτο το γνωριζεις σιγουρα οτι μεταφερει και data ? Γιατι παρομοια ερωτηση ειχα κανει στα παιδια στο πλαισιο για το sidewinder αλλα δεν τον ειδα να μου απανταει με μεγαλη σιγουρια . Σε άλλα ποντίκια δεν ξέρω τι γίνεται. Στο συγκεκριμένο ποντίκι (G700) είναι σίγουρο και επιβεβαιωμένο. Απλώς υπάρχει ένα ζήτημα στην περίπτωση που το χρησιμοποιούμε διαρκώς μέσω καλωδίου, αν πρέπει να έχουμε μέσα την μπαταρία ή όχι. Άλλοι λένε ναι, άλλοι όχι. Τελικα παιζοντας καμια ωριτσα σημερα bf3 αρχισε να μου αρεσει πολυ. Το ειχα παρεξηγησει. Αγορασα και το back to karkand. Η αλήθεια είναι πως έχει δύσκολο learning curve και ειδικά αν έρχεσαι από το CoD (όπως εγώ) χρειάζεται καιρός μέχρι να ξεσυνηθίσεις κάποια πράγματα. Πάντως ακόμα περιμένω να δω κάποιον να επιστρέφει στο CoD, αφού πρώτα έχει παίξει BF3.
stratigos24 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Η αλήθεια είναι πως έχει δύσκολο learning curve και ειδικά αν έρχεσαι από το CoD (όπως εγώ) χρειάζεται καιρός μέχρι να ξεσυνηθίσεις κάποια πράγματα. Πάντως ακόμα περιμένω να δω κάποιον να επιστρέφει στο CoD, αφού πρώτα έχει παίξει BF3. Ναι απο cod ερχομαι. Σιγουρα χρειαζεται χρονο προσαρμογης. Eχω και ενα joystick logitech extreme 3d pro. Το ειχα παρει για το wings of prey. Θα το δοκιμασω αυριο να δω τι λεει, αν και τις περισσοτερες φορες επιλεγω infantry only.
gavros10 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Σε άλλα ποντίκια δεν ξέρω τι γίνεται. Στο συγκεκριμένο ποντίκι (G700) είναι σίγουρο και επιβεβαιωμένο. Απλώς υπάρχει ένα ζήτημα στην περίπτωση που το χρησιμοποιούμε διαρκώς μέσω καλωδίου, αν πρέπει να έχουμε μέσα την μπαταρία ή όχι. Άλλοι λένε ναι, άλλοι όχι. Η αλήθεια είναι πως έχει δύσκολο learning curve και ειδικά αν έρχεσαι από το CoD (όπως εγώ) χρειάζεται καιρός μέχρι να ξεσυνηθίσεις κάποια πράγματα. Πάντως ακόμα περιμένω να δω κάποιον να επιστρέφει στο CoD, αφού πρώτα έχει παίξει BF3. και εγω απο cod ηρθα. δεν νομιζω να υπαρχει καποιος που να πηρε το battlefield και να επεστρεψε στο cod. εχω βεβαια εναν στο μυαλο μου αλλα τεσπα το πηρα πιο πολυ απο αντιδραση γιατι το cod ηταν αθλιο
Dangor Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 μπορουμε να δουμε ποσους παικτες εχει το battlefield μια χρονικη στιγμη; οπως στο cod που βλεπεις απο το steam ποσοι παικτες παιζουν... http://bf3stats.com/
stratigos24 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Πρεπει να παιρνει και βραβεια για τον ηχο του το παιχνιδι ετσι? Πραγματικα φανταστικος ηχος.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Εντυπωσιακός, αλλά με <<λαθάκια>>. Εκείνο που βγάζει μάτι είναι τα physics :/
stratigos24 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Εντυπωσιακός, αλλά με <<λαθάκια>>. Εκείνο που βγάζει μάτι είναι τα physics :/ Δηλαδη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα