outlaw star Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Καλά ακομα κ τώρα που σας δώσανε την ευκαιρία να πειράζετε τα όπλα σας, σάς χαλάει?! Παραπονιόσασταν στο BC2 για το Μ16 που έριχνε ανά 3 μόνο σφαίρες (οχι full auto), έρχεστε τώρα που μπορείτε να τα πειράζετε όλα κ πάλι δεν είστε ικανοποιμένοι! Τι στο καλο?! Μάθετε να δέχεστε κάποια πράγρατα ως έχουν, ή μάλλον καλύτερα συμβηβαστείτε με το γεγονός ότι πάντα θα υπάρχουν πράγματα κ καταστάσεις που σε σας δεν θα άρεσουν ενώ σε άλλους όχι μόνο θα προσφέρουν χαρά κ γέλιο, γιατί στο φινάλε για παιχνίδι μιλάμε, αλλά κ θα σας ξεφτιλίζουν στο παιχνίδι... εμένα δε με ενοχλεί ιδιαίτερα το οτιδήποτε στο παιχνίδι (πέρα απο διάφορες λαλακίες του origin..)..αλλά είτε σου αρέσει, είτε όχι αυτά περί καραμπίνας που είπα ισχύουν και είναι fail..διότι δε μπορεί να ευαγγελίζεσαι ότι έχεις φτιάξει το απόλυτο online πολεμικό παιχνίδι, να σου λένε όλοι ποιο mw και πάπαλα, έλα να παίξεις bf που είναι πραγματικός πόλεμος και να βάζεις καραμπίνα που πυροβολά σα sniper απο το χιλιόμετρο..
Πέτρος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Ποιός server είναι αυτός να τον κάνω favourite και να μπαίνω μόνο εκεί... Το έχει κάνει τάμα να βγει κάποτε ένα ρημάδι FPS που να μην έχει snipers. Εγώ δεν έχω βάλει ειδικό φίλτρο να τους κόβει. Μόνο ΒΤΚ, HC, Region Free, CQ. Μέσα στις γιορτές ειδικά βρήκα (ποσοστιαία) αρκετούς οι οποίοι και στον τίτλο/περιγραφή, κα ingame ξεκαθάριζαν πως δε δέχονται "σφουγγαρίστρες". Το πρόβλημά μου δεν είναι με την απαγόρευσή τους, κι αυτοί χρήσιμοι είναι (να μη στομώνουν τα μαχαίρια από την αχρησία). Το πρόβλημα είναι πως είναι ελεεινά ΟΡ, κατά τη γνώμη μου. Εχω παίξει γύρω στα 30', και τράβαγα HS για πλάκα, όρθιος, χοροπηδώντας, νεκρός, κοκ. Χάνει το νόημά του.
Alejandro Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Καλά ακομα κ τώρα που σας δώσανε την ευκαιρία να πειράζετε τα όπλα σας, σάς χαλάει?! Παραπονιόσασταν στο BC2 για το Μ16 που έριχνε ανά 3 μόνο σφαίρες (οχι full auto), έρχεστε τώρα που μπορείτε να τα πειράζετε όλα κ πάλι δεν είστε ικανοποιμένοι! Τι στο καλο?! Μάθετε να δέχεστε κάποια πράγρατα ως έχουν, ή μάλλον καλύτερα συμβηβαστείτε με το γεγονός ότι πάντα θα υπάρχουν πράγματα κ καταστάσεις που σε σας δεν θα άρεσουν ενώ σε άλλους όχι μόνο θα προσφέρουν χαρά κ γέλιο, γιατί στο φινάλε για παιχνίδι μιλάμε, αλλά κ θα σας ξεφτιλίζουν στο παιχνίδι... Εσύ από πού κατάλαβες ότι δε μου αρέσει να πειράζω τα όπλα; Ξαναδιάβασε τι είχα γράψει μήπως και βγάλεις κανένα σωστό συμπέρασμα. Το πρώτο fail είναι του παίκτη που βάζει διόπτρα σε ένα όπλο που εκ των πραγμάτων δεν έχει τέτοιο βεληνεκές αλλα γούστο του είναι. Ας βάλει και 12Χ διόπτρα στο UMP-45. Tο δεύτερο fail είναι του παιχνιδιού που έδωσε τέτοιο βεληνεκές στην καραμπίνα. Περιμένω στο επόμενο patch να φτιάξουν και το magnum με τη διόπτρα για να κάνω kills με μια σφαίρα από το spawn μου... Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2012 από Alejandro
konstantinos77 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Να θυμησω παντως σε οσους το εχουν ξεχασει και σε αυτους που δεν το ξερουν οτι στο bc2 υπηρχε πασιγνωστο cheat με την καραμπινα που βαραγες απο τον Θεο και σκοτωνες .
Πέτρος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Γμτ, πέρασαν οι γιορτές... Θα πω του Ερυθρόλευκου Άγιου (aka "ανθρωπάκι της Coca-Cola) να μου το φέρει του χρόνου. http://www.youtube.com/watch?v=nQR49JGySTM Αναρωτιέμαι, όμως, knife takedown?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Παλιό αυτό Πέτρο. Πρέπει να έχει και άλλα δωμάτια για ground vehicles και air vehicles.
Πέτρος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Παλιό αυτό Πέτρο. Πρέπει να έχει και άλλα δωμάτια για ground vehicles και air vehicles. Πουθενά δεν το είχα δει γμτ Με αλεξίπτωτο-θάλασσα να δεις θέμα.
Alejandro Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Αν δε θέλουμε τέτοιο εξοπλισμό βέβαια υπάρχει και το paintball, airsoft κλπ. Όταν πήγα πρώτη φορά για paintball, είπα ότι δε θα ξαναπαίξω fps αλλά μετά με κέρδισε η καρέκλα του γραφείου και είναι και πιο οικονομικό και ξεκούραστο.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Αν δε θέλουμε τέτοιο εξοπλισμό βέβαια υπάρχει και το paintball, airsoft κλπ. Όταν πήγα πρώτη φορά για paintball, είπα ότι δε θα ξαναπαίξω fps αλλά μετά με κέρδισε η καρέκλα του γραφείου και είναι και πιο οικονομικό και ξεκούραστο. Paint-grenade! Take cover! *ΣΠΛΑΤΣ!*
Alejandro Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Paint-grenade! Take cover! *ΣΠΛΑΤΣ!* Είχε αλλά μας τις έδινε 5€ το τεμάχιο. Ακριβός ο πόλεμος ακόμη και με μπογιές..!
konstantinos77 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Είχε αλλά μας τις έδινε 5€ το τεμάχιο. Ακριβός ο πόλεμος ακόμη και με μπογιές..! E σκεψου ο 4ος Παγκοσμιος θα γινει ή με μπογιες ή με πορδες ή με πετρες οπως ειχε πει ο Einstein...
kinitos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Tι εννοεις με registry? Με ccleaner ?Μπραβο παντως δωσε και το oνομα σου τωρα στο battlelog να φας μολυβι... Το έκανα με χειροκίνητη αλλαγή στη registry. Μεγάλη ταλαιπωρία. Το όνομα δε το θυμάμαι τώρα. Είμαι εκτός. Θα το δώσω αν και με βλέπω να συνεχίσω το μοντέρνο πόλεμο 3
paknik Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Παιδιά συγνώμη αν το έχετε ξανά αναφέρει αυτό αλλά έχω χοντρό πρόβλημα με stutter και παγώματα κατά την διάρκεια του multiplayer. Όπως παίζω παγώνει η εικόνα και ο ήχος για 1-2 δευτερόλεπτα και αυτό το κάνει αδύνατο να παίξεις. μετά συνεχίζει κανονικά μέχρι να ξαναπαγώσει. κάρτα γραφικών : Ati 4870 cpu core2duo 3.2g 4gb μνήμη είχε κανείς το ίδιο και πως το έλυσε?? Ευχαριστώ πολύ
tsakonas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Ultimate Battlefield 3 Simulator http://www.dailymotion.com/video/xngc1i_ultimate-battlefield-3-simulator-the-gadget-show_lifestyle#from=embed το θέλωωωωωωωωωωωωωω
Chaos3X Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Παίδες πήρα επιτέλους ένα mouse της προκοπής να παίζω σαν άνθρωπος! Εσείς στα πόσα dpi έχετε ρυθμισμένα τα δικά σας? Εγώ στα 1800 και μου φαίνεται αρκετά γρήγορο... Να το χαμηλώσω κι άλλο? Το mouse είναι το Razer Imperator 4G.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα