Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μισό λεπτό...

έχεις του θείου...

πήρες original..

και δεν έκανες reinstall?

αν ναι, τοτε απλα ξανα εγκατεστησε το....μεσα απο το origin.

οχι ρε συ τα αυτονοητα δεν τα λεω.βγηκε μπηκε και παλι τιποτα....

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Oντως παντα οταν με σκοτωναν με τετοιο οπλο απο του διαολου την μανα ειχα απορια αν οντως ειναι ετσι και στην πραγματικοτητα ή αν εχουν βαλει cheat .Δεν λεω οτι ο klidpsol κλεβει ,απλα θα το εχουν σχεδιασει ετσι απο το παιχνιδι.

Δημοσ.

Κατα τα αλλα το irnv τους πειραζε ,για αυτο τωρα σε οποια πιστα παιζεις οι μισοι ειναι στημενοι με sniper πανω στα βραχια και στα κτιρια και δεν γινεται παιχνιδι.

Δημοσ.

Κατα τα αλλα το irnv τους πειραζε ,για αυτο τωρα σε οποια πιστα παιζεις οι μισοι ειναι στημενοι με sniper πανω στα βραχια και στα κτιρια και δεν γινεται παιχνιδι.

Για αυτό δε μπορώ να βρω server με το ΒΤΚ τις μισές ώρες της ημέρας.

Δε βολεύουν οι "κωλόπιστες", είναι μεγάλες, έχουν πάμπολλα σημεία για "κάλυψη-απόκρυψη", οπότε τί να σου κάνουν και οι snipers (και ορισμένοι με Μ60 με έμφαση σε HS), γύρισαν οι περισσότεροι στις "παλιές"-"καλές".

Άρχισαν και κάτι "περίεργοι" να απαγορεύουν RPGonInf, Clay/C4 on Flag (κάποιοι ακόμα και Sniper Rifles), τιμωρούνται και κάτι "αψυχολόγητα" ΤΚ...

Πάει, χάλασε το παιγνίδι...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
...κάποιοι ακόμα και Sniper Rifles...

Ποιός server είναι αυτός να τον κάνω favourite και να μπαίνω μόνο εκεί... Το έχει έχω κάνει τάμα να βγει κάποτε ένα ρημάδι FPS που να μην έχει snipers.

Επεξ/σία από nzeppos
Δημοσ.

Ποιός server είναι αυτός να τον κάνω favourite και να μπαίνω μόνο εκεί... Το έχει κάνει τάμα να βγει κάποτε ένα ρημάδι FPS που να μην έχει snipers.

Το είχα κάνει αυτό στο Bad Company 2 και είχα βρει την ψυχική μου υγεία. Θα υπάρχουν Υπάρχουν και τώρα. Κάνε ένα search με τα φίλτρα της εικόνας (εγώ βέβαια έβαλα hardcore αλλά και πάλι βρήκε αρκετούς).

post-88018-0-52230100-1325676606_thumb.jpg

Δημοσ.

Eγω δεν λεω να απαγορευει το sniper αλλα τουλαχιστον βαλε ενα οριο γιατι σε map με 64 ατομα μου βαζεις απαγορευτικο πχ στα rpg/c4 και δεν βαζεις οριο στα sniper ειναι καπως βλακεια και κομπλεξισμος.Οι μισοι ειναι στημενοι με τα sniper οι αλλοι μισοι περιμενουν να παρουν οχηματα στα deployments ,οι μισες ομαδες ειναι κλειδωμενες (αυτη η μ@@@ια κραταει απο bc2 ) ε δεν χαλαει το παιχνιδι μετα?

Συν του οτι οταν παιζω εγω με ping 70 και ο αλλος με 9-20 ε δεν εχει νοημα το face to face δηλαδη να προχωραω εγω κανονικα και στις αντιπαλες βασεις .

Δημοσ.

οχι ρε συ τα αυτονοητα δεν τα λεω.βγηκε μπηκε και παλι τιποτα....

Τελικά το έφτιαξα μέσω registry ημαρτον.... Έπαιξα και διαβάζοντας και τα άλλα εδώ απορώ γιατί κράζουν το cod που εκτός του steam δεν έχει κάτι τραγικά κακό. Απλά παίζουν Χαζα πόλοι παικτες. Αλλά στο bf3 υποτίθεται παίζουν ποιο σωστά αν να δούμε.

Δημοσ.

Τελικά το έφτιαξα μέσω registry ημαρτον.... Έπαιξα και διαβάζοντας και τα άλλα εδώ απορώ γιατί κράζουν το cod που εκτός του steam δεν έχει κάτι τραγικά κακό. Απλά παίζουν Χαζα πόλοι παικτες. Αλλά στο bf3 υποτίθεται παίζουν ποιο σωστά αν να δούμε.

Tι εννοεις με registry? Με ccleaner ?Μπραβο παντως δωσε και το oνομα σου τωρα στο battlelog να φας μολυβι...

Δημοσ.

Καραμπίνα με διόπτρα (fail n.1), βεληνεκές όπλου ελεύθερου σκοπευτή (fail n.2). Ρουκέτα ρίχνει;

Καλά ακομα κ τώρα που σας δώσανε την ευκαιρία να πειράζετε τα όπλα σας, σάς χαλάει?! Παραπονιόσασταν στο BC2 για το Μ16 που έριχνε ανά 3 μόνο σφαίρες (οχι full auto), έρχεστε τώρα που μπορείτε να τα πειράζετε όλα κ πάλι δεν είστε ικανοποιμένοι! Τι στο καλο?! Μάθετε να δέχεστε κάποια πράγρατα ως έχουν, ή μάλλον καλύτερα συμβηβαστείτε με το γεγονός ότι πάντα θα υπάρχουν πράγματα κ καταστάσεις που σε σας δεν θα άρεσουν ενώ σε άλλους όχι μόνο θα προσφέρουν χαρά κ γέλιο, γιατί στο φινάλε για παιχνίδι μιλάμε, αλλά κ θα σας ξεφτιλίζουν στο παιχνίδι... :mrgreen:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...