BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Πω ρε φίλε 17 φόνους έκανα σε ένα match! και 4250 ποντοι έσπασα το ατομικό μου ρεκόρ!
konstantinos77 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Ενας μικρος θεος....και ο admin τα εξυνε με τον γκασμα...
costa69 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Κατι τετοιους πρεπει να τους αναφερετε εδω: http://getsatisfaction.com/battlefield3/topics/dice_please_ban_these_hackers επισυναπτωντας τις φωτογραφιες με τα σκορ. Και στο προφιλ τους στο Battlelog.
alet Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Κατι τετοιους πρεπει να τους αναφερετε εδω: http://getsatisfaction.com/battlefield3/topics/dice_please_ban_these_hackers επισυναπτωντας τις φωτογραφιες με τα σκορ. Και στο προφιλ τους στο Battlelog. Και να τους αναφέρεις δεν γίνεται και τίποτα.Η μόνη λύση είναι να αλλάξεις σέρβερ
gavros10 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Πω ρε φίλε 17 φόνους έκανα σε ένα match! και 4250 ποντοι έσπασα το ατομικό μου ρεκόρ! μονο; στα πρωτα 3 παιχνιδια που επαιξα οταν το πηρα εκανα 0 Kill. στο 4ο στην grand bazaar αν δεν κανω λαθος εκανα 25 kills και score περιπου 7000
explorer21 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Εντάξει το παλικάρι φτιάχνει τα πιο ωραία βίντεο,δείτε και τα υπόλοιπα στο κανάλι του... http://www.youtube.com/watch?v=taz41PGNo1c&feature=g-u&context=G2033b9eFUAAAAAAAQAA
giorgos147 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Το έκανα εγκατάσταση και τώρα κατεβάζει ένα Update 4GB. Κάναν server ελληνικούρα που να έρχεται πακέτο με κανά Teamspeak, έχουμε;
kinitos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 καλη χρονια. ρε παιδια ημαρτον με το κο....... το εχω βαλει εκανε απντειτ και ακομα δεν παιζει με τιποτα. crash με το που παει να μπει σε σερβερ η και σε single τα ιδια. δεν εβγαλα ακρη. καμια βοηθεια???
kirmis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Παιδιά, είμαι lvl 7 και είμαι ακόμα άμπαλος! Πείτε μου plz πώς ενεργοποιώ το lazer στο sniper όπλο μου????????? thanks!!!!!!
Silverage Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Το έχεις ξεκλειδώσει;Το έσεις βάλει στα accessories του όπλου;Μήπως το έχεις σβηστό;Αν ναι πάτα το T.Με αυτό μπορείς να το αναβοσβήνεις όποτε θες. Βέβαια είναι ψιλοάχρηστο.Εγώ μόνο αν δεν έχω ξεκλειδώσει κάτι άλλο το χρησιμοποιό γιατί τις περισσότερες φορές δεν φαίνεται στο σκόπευτρο.Για τον recon δε είναι σχεδόν τελείως άχρηστο γιατί άμα πας να κάνεις headshot θα σε καταλάβουν και θα αρχίσουν να τρέχουν.
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Το έκανα εγκατάσταση και τώρα κατεβάζει ένα Update 4GB. Κάναν server ελληνικούρα που να έρχεται πακέτο με κανά Teamspeak, έχουμε; Ναι είναι το last patch+dlc maps Έλα grof.. και σερβερ ts και για παιχνίδι.. free access to game server,αλλά για να μπεις στο ts,πρέπει να σαι μέλος μας.
kirmis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Το έχεις ξεκλειδώσει;Το έσεις βάλει στα accessories του όπλου;Μήπως το έχεις σβηστό;Αν ναι πάτα το T.Με αυτό μπορείς να το αναβοσβήνεις όποτε θες. Βέβαια είναι ψιλοάχρηστο.Εγώ μόνο αν δεν έχω ξεκλειδώσει κάτι άλλο το χρησιμοποιό γιατί τις περισσότερες φορές δεν φαίνεται στο σκόπευτρο.Για τον recon δε είναι σχεδόν τελείως άχρηστο γιατί άμα πας να κάνεις headshot θα σε καταλάβουν και θα αρχίσουν να τρέχουν. Το έχω ξεκλειδώσει ναι! αλλα πώς το βάζω στο όπλο μου απ τα accessories μου?
gavros10 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Το έχω ξεκλειδώσει ναι! αλλα πώς το βάζω στο όπλο μου απ τα accessories μου? θα μπεις σε server και θα πατησεις customize. στο οπλο που θες θα πατησεις loadout και θα βαλεις απο κατω που σου εχει κατι κουτακια το laser
Silverage Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Πας customize και κάπου θα δεις θα γράφει loadout.Πατάς και στο τελευταίο απο τα 3 (νομίζω) που σου βγάζει και πατάς τα βελάκια αριστερά ή δεξια μέχρι να το δείξει.
kinitos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 καλη χρονια. ρε παιδια ημαρτον με το κο....... το εχω βαλει εκανε απντειτ και ακομα δεν παιζει με τιποτα. crash με το που παει να μπει σε σερβερ η και σε single τα ιδια. δεν εβγαλα ακρη. καμια βοηθεια??? Αν πείτε καμία ιδέα θα ήταν καλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα