Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω την ATI 4890 με c2duo 6400@ 2.2 Ghz, ανάλυση 1920*1080.

α) Θα μπορώ να παίξω multiplayer, έστω σε low προς medium ρυθμίσεις

β) Τα γραφικά στο low παλευονται?

γ) Το παιχνίδι έχει στο Πλαισιο 20 €. Πως και είναι τόσο φθηνό, δεδομένου ότι είναι ολοκαίνουργιο και ίσως το καλύτερο ΜP FPS?

Με 4890 και AMD Phenom 9650 επαιζα στα 1920x1080 medium and high settings

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια μολις μιλησα με το φιλο μου που πηραμε μαζι το παιχνιδι και εκεινος το εβαλε και επαιξε αλλα του κολλαει λεει τελειως περιπου μετα απο κανα 20λεπτο που παιζει και αναγκαζεται να το κλεινει με alt ctrl del. Γιατι μπορει να συμβαινει αυτο? Εχει υπωθει ξανα κατι παρομοιο? Το pc του αποτελειται απο: i5@3,33, 4gb ddr3, gtx465 τα γραφικα τα εχει αφησει στο optional και η αναλυση που παιζει ειναι 1280x1024 ή και λιγο πιο χαμηλη λογω της οθονης του. Οποιος ξερει κατι...περιμενω.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Το Game Manager είναι στο Βattlelog, κατω αριστερά στον browser σου (φαντάζομαι έχεις ορατή την Plugin bar).

Αυτό, το έχεις εγκαταστήσει ποτέ?

Αν όχι, βάλε το και restart browser, retry.

το κατεβασα το ανοιξα μου γεμισε μια μπαρα και αυτο ηταν.εκανα restart και παλι τα ιδια :( δεν θα παιξω ποτε αυτο το game.να σου πω που μπορω να βρω τουσ τελευτεουσ drivers για την 5870?

Δημοσ.

Παιδια μολις μιλησα με το φιλο μου που πηραμε μαζι το παιχνιδι και εκεινος το εβαλε και επαιξε αλλα του κολλαει λεει τελειως περιπου μετα απο κανα 20λεπτο που παιζει και αναγκαζεται να το κλεινει με alt ctrl del. Γιατι μπορει να συμβαινει αυτο? Εχει υπωθει ξανα κατι παρομοιο? Το pc του αποτελειται απο: i5@3,33, 4gb ddr3, gtx465 τα γραφικα τα εχει αφησει στο optional και η αναλυση που παιζει ειναι 1280x1024 ή και λιγο πιο χαμηλη λογω της οθονης του. Οποιος ξερει κατι...περιμενω.

Ευχαριστω.

1) Αν έχει ρούτερ Thomson, να απενεργοποιήσει το UPnP.

2) Αν η κάρτα γραφικών είναι overclocked (ακόμη και εργοστασιακά), να κατεβάσει τα ρολόγια στα safe settings.

Δημοσ.

1) Αν έχει ρούτερ Thomson, να απενεργοποιήσει το UPnP.

2) Αν η κάρτα γραφικών είναι overclocked (ακόμη και εργοστασιακά), να κατεβάσει τα ρολόγια στα safe settings.

Το μοντεμ του ειναι netgear (νομιζω το dgn 1000).

Η καρτα του δεν ειναι oc ουτε απο εργοστασιο ουτε απο τον ιδιο.

Βρηκε και αυτο το βιντεο στο youtube που στο description εχει διαφορες λυσεις σε προβληματα. Ισως να ειναι και κατι απο αυτα.

Εdit: Μολις πληροφορηθηκα πως το προβλημα του λυθηκε. Εκανε ολα αυτα που λεει το description. :)

Δημοσ.

το κατεβασα το ανοιξα μου γεμισε μια μπαρα και αυτο ηταν.εκανα restart και παλι τα ιδια :( δεν θα παιξω ποτε αυτο το game.να σου πω που μπορω να βρω τουσ τελευτεουσ drivers για την 5870?

Για Windows 32bit: http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/radeon_win7-32.aspx

Για Windows 64bit: http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/radeon_win7-64.aspx

Κατεβάζεις και τα 2 (μεγάλο & μικρό) αρχεία που έχει (ανάλογα πάντα με το αν έχεις 32 ή 64bit Windows) ,τρέχεις το μεγάλο, ακολουθείς ότι σου λέει για εγκατάσταση (πέρνα τα πάντα, κακό δεν κάνει), ΔΕΝ κάνεις επανεκκίνηση όπως σου λέει στο τέλος, τρέχεις το μικρό, επανεκκίνηση.

Επίσης, ποιόν browser χρησιμοποιείς (ΙΕ, Firefox, Opera, etc) και κυρίως τί εκδοσή του (32 ή 64bit)?

Θα έλεγα να δοκιμάσεiς αποκλειστικά με ΙΕ (8ή9), ή Firefox (σε άλλους πχ Chrome δεν ξέρω κατά πόσο λειτουργεί ο συνδιασμός), πάντα 32bit. (σε 64bit το plugin εγκαθίσταται αλλά δεν λειτουργεί).

Επίσης, όταν λες πάλι τα ίδια, τί εννοείς?

Το παιγνίδι δεν φορτώνει ακαριαία όταν πατάς join (η μλκία του browser launch). Σηκώνει το πρόγραμμα, αρχίζει να φορτώνει, αλλά εσύ βλέπεις ακόμα τη σελίδα του Battlelog.

Κάποια στιγμή μετά σου πετάει το Game Manager "Go to game", πατάς και πας.

Για κοίτα όποτε κάνεις join αν έχει "σηκωθεί" το game.exe (στην taskbar θα ορέπει να βλέπεις το εικονίδιο του BF3).

Δημοσ.

πρώτον σε ευχαριστώ παρα πολύ για το χρόνο σου.το εκτιμώ.δεύτερον έκανα οτι μου ειπες και τώρα που ανοίγω με firefox παταω join και μου βγάζει το game manager. το καλο ειναι οτι δεν το έδειχνε πριν ενώ τώρα ναι το κακο ειναι οτι δεν κάνει και τπτ εδώ και 10 λεπτά.στο taskbar δεν μ εχει ανοίξει κανενα οικονιδιο BF και το origin όταν παταω πανω στο BF δίχνει εκινιση αλλα δεν ανοίγει τη σελίδα του battlelog.άντε βγαλε άκρη :(

Δημοσ.

πρώτον σε ευχαριστώ παρα πολύ για το χρόνο σου.το εκτιμώ.δεύτερον έκανα οτι μου ειπες και τώρα που ανοίγω με firefox παταω join και μου βγάζει το game manager. το καλο ειναι οτι δεν το έδειχνε πριν ενώ τώρα ναι το κακο ειναι οτι δεν κάνει και τπτ εδώ και 10 λεπτά.στο taskbar δεν μ εχει ανοίξει κανενα οικονιδιο BF και το origin όταν παταω πανω στο BF δίχνει εκινιση αλλα δεν ανοίγει τη σελίδα του battlelog.άντε βγαλε άκρη :(

Έχεις ΠΜ.

Δημοσ.

Ρε παιδια ειναι δυνατον να εισαι με zoom να πατας τρεξημο και να μην ''απομονωνει'' ωστε να αρχισει να τρεχει αλλα να μην κανει τιποτα και να πρεπει να πατησω αλλη μια φορα το δεξι κλικ ωστε να φυγει το οπλο απο zoom και μετα μπορεις να τρεξεις? Αλλαζει καπως? Εχω κανει απο τις ρυθμισεις να μην πρεπει να εχω κρατημενο το δεξι κλικ ωστε να ειναι σε ζοομ αλλα με μια να μενει και με αλλη μια να βγαινει.

Και κατι ακομα. Πως γινεται να καθομαι σκυφτος αλλα να μην το κραταω το κουμπι ολη την ωρα?

Gameplay νομιζω καλυτερο εχει το homefront στο multi. :-D

Γενικα δεν μπορω να πω οτι μαρεσει το παιχνιδι αλλα ισως να το αδικο. Ισως να ειναι νωρις. Το νοιωθω βαρυ και οχι ευχαριστο.

Δημοσ.

Οχι. Θελω οταν εχω ζοομ και χρειαζεται να τρεξω να φυγει το ζοομ ωστε να τρεξει. Με ζοομ δεν τρεχει. Για παραδειγμα στο homefront και στο cod οταν εχεις ζοομ μολις πατησεις το τρεξημο, βγαζει το ζοομ και αρχιζει να τρεχει.

Δημοσ.

Με το κουμπικ που τρεχει κραταει επισης την ανασα οταν εχεις στοχευσει. Εκτος αν μπορεις να ορισεις διαφορετικα κουμπια για την καθε λειτουργια δεν βλεπω καποιο τροπο να το κανεις. Δεν εχει νοημα αλλωστε. Βγαλε το ζοομ και τρεχα, η ξαναλαξε την ρυθμιση click-to-zoom σε hold-to-zoom.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...