Πέτρος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Restart τον υπολογιστη (έχει γίνει πλέον, φαντάζομαι, μετά την αρχική εγκατάσταση του παιγνιδιού). Άνοιξε το Origin και θα σου βγάλει μόνο του να κάνεις αναβάθμιση στο τελευταίο patch του παιγνιδιού. Στο browser που χρησιμοποιείς, στο Battlelog κάτω αριστερά θα πρέπει να σου λέει αν έχεις την τελευταία έκδοση παιγνιδιού/patch και browser addon.
koutoukos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 ekana restart και update παταω απο origin play και δεν κάνει τπτ.δεν μου ανοίγει σελίδα δεν κάνει τπτ!
Πέτρος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 ekana restart και update παταω απο origin play και δεν κάνει τπτ.δεν μου ανοίγει σελίδα δεν κάνει τπτ! Άνοιξε browser (32bit), μπες battlelog, δοκίμασε από εκεί. Σύστημα?
Πέτρος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 q6600 4 gig ram 5860 Win? Θέτε και ελληνικά, ε?
koutoukos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 seven όχι ελληνικά και πάω και στο battlelog παταω join και δεν κάνει τπτ.έλεος τι στο καλο γίνεται ;
koutoukos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 seven όχι ελληνικά και πάω και στο battlelog παταω join και δεν κάνει τπτ.έλεος τι στο καλο γίνεται ;
greenmachine Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Εχω την ATI 4890 με c2duo 6400@ 2.2 Ghz, ανάλυση 1920*1080. α) Θα μπορώ να παίξω multiplayer, έστω σε low προς medium ρυθμίσεις β) Τα γραφικά στο low παλευονται? γ) Το παιχνίδι έχει στο Πλαισιο 20 €. Πως και είναι τόσο φθηνό, δεδομένου ότι είναι ολοκαίνουργιο και ίσως το καλύτερο ΜP FPS?
Πέτρος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 seven όχι ελληνικά και πάω και στο battlelog παταω join και δεν κάνει τπτ.έλεος τι στο καλο γίνεται ; Το "ελληνικά" πήγαινε στους κανόνες του forum, όχι σε εσένα. Δε μπορώ να καταλάβω τι παίζει και δε σε αφήνει. Ανακεφαλαιώνω: Αγόρασες το παιγνίδι, το εγκατέστησες, περάστηκαν οι αναβαθμίσεις (με δεξί κλικ πάνω στο BF3 στο Origin, check for updates, σου βγάζει: game is up to date). Αναβάθμισες επίσης το Origin στην τελευταία του έκδοση (8.3.7.3619-117475). Δες στο Origin->about. Είσαι logged in σε Origin/Battlelog (το nick σου?). Στο Battlelog, στο Game Manager σου βγάζει Browser Plugin & Origin OK. Έχεις τελευταίους οδηγούς σε κάρτα γραφικών/ήχου. (5860? Ποιά είναι αυτή?)
koutoukos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 5870 εχω .το game manager δεν βρίσκω που ακριβώς ειναι κατα τα αλλα ολα όσα μ ειπες ειναι οκ. nick name (koutoukos)
Πέτρος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 5870 εχω .το game manager δεν βρίσκω που ακριβώς ειναι κατα τα αλλα ολα όσα μ ειπες ειναι οκ. nick name (koutoukos) Το Game Manager είναι στο Βattlelog, κατω αριστερά στον browser σου (φαντάζομαι έχεις ορατή την Plugin bar). Αυτό, το έχεις εγκαταστήσει ποτέ? Αν όχι, βάλε το και restart browser, retry.
stratigos24 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Το τσιμπησα τελικα το battlefield 3 μαζι με ενα φιλο μου. Για να δουμε, εκανα καλα? Οσοι παιζεται καντε με add στο origin: stratigos24 και οσοι νομιζετε οτι με εχετε επειδη με εχετε στο origin λογω fifa να ξερετε πως δεν με εχετε, σε εκεινο το origin ειμαι ως stratigos25 (εκανα αλλο origin για το battlefield 3).
xtrmsnpr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Το τσιμπησα τελικα το battlefield 3 μαζι με ενα φιλο μου. Για να δουμε, εκανα καλα? Οσοι παιζεται καντε με add στο origin: stratigos24 και οσοι νομιζετε οτι με εχετε επειδη με εχετε στο origin λογω fifa να ξερετε πως δεν με εχετε, σε εκεινο το origin ειμαι ως stratigos25 (εκανα αλλο origin για το battlefield 3). οΟοοο γιατί άλλο origin account ρε τρελέ;Σε βάζω!
stratigos24 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 οΟοοο γιατί άλλο origin account ρε τρελέ;Σε βάζω! Ετσι!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα