Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ερώτηση σε όσους παίζουν ήδη το bf3. Αντιμετοπίζεται πρόβλημα με την σύνδεση στους servers ? κάθε φορά που μπαίνω σε game μετά από 20 λεπτά περίπου με πετάει από το παιχνίδι και μου λέει your connection to the host has timed out, τι ακριβώς παίζεται ?

Δοκίμασε να κλείσεις το Upnp από το router σου...

Δημοσ.

giorgo το πλαισιο το δινει στα 19.90 και το expansion 15 ευρω.αρα 35 οσο πηραμε εμεις δλδ το limited edition.

to upnp φτεει σιγουρα.κλειστο και ολα καλα.επισης να κανεις update το punkbuster.

Δημοσ.

Πήγε η αδερφή μου μόλις τώρα στο πλαίσιο (στο Σύνταγμα) και μου είπε ότι βρήκε τη Limited Edition στα 45€ ( ; ). Εκτός του ότι... Υπάρχει ακόμη η Limited ( ; ), με ποια λογική τη δίνουν 45 όταν το παιχνίδι σκέτο μαζί με το DLC βγαίνει στα ~35;

Edit: Μόλις της είπαν ότι έχουν ήδη φύγει όλα τα κομμάτια και μάλλον λέει μετά τις γιορτές θα έρθει νέα παρτίδα. :-(

Y U NO SAY THAT IT ISN'T STILL AVAILABLE;

Πέρασα και γω ο χαζοχαράς το Origin και περίμενα να μου πει το Product Key να το κατεβάσω. :-D

Δημοσ.

Πήγε η αδερφή μου μόλις τώρα στο πλαίσιο (στο Σύνταγμα) και μου είπε ότι βρήκε τη Limited Edition στα 45€ ( ; ). Εκτός του ότι... Υπάρχει ακόμη η Limited ( ; ), με ποια λογική τη δίνουν 45 όταν το παιχνίδι σκέτο μαζί με το DLC βγαίνει στα ~35;

Edit: Μόλις της είπαν ότι έχουν ήδη φύγει όλα τα κομμάτια και μάλλον λέει μετά τις γιορτές θα έρθει νέα παρτίδα. :-(

Y U NO SAY THAT IT ISN'T STILL AVAILABLE;

Πέρασα και γω ο χαζοχαράς το Origin και περίμενα να μου πει το Product Key να το κατεβάσω. :-D

Στο πλαίσιο στην Μεταμόρφωση έχει καμιά 10αρια κομμάτια ακόμα.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους! Σήμερα προμηθεύτηκα το headset το οποίο σας είχα είχα αναφέρει σε προηγούμενο μου ποστ ΑΛΛΑ το θέμα είναι ότι δεν μπόρεσα να κάνω ένα τσεκάρισμα στο σύστημα διότι δεν πέτυχα κάποιον με μικρόφωνο κτλ.

Η ερώτηση είναι η εξής, ποσοι από εσάς παίζεται με headset και πόσο εύκολο είναι να βρεις κόσμο για επικοινωνία μέσα στο παιχνίδι?

ps. Αν έχω κάνει create party (μικρόφωνο και ηχείο κάτω δεξιά ενεργοποιημένα με μπλε χρώμα) και μπω σε αποστολή με ακούνε οι άλλοι παίκτες?

Δημοσ.

όχι δε σε ακούνε, μονο οι φίλοι που κανεις invite στο party voice

οι περισσότεροι μπαίνουν σε teamspeak mumble κλπ από clans.

δε το χω χρησιμοποιήσει ποτε το party voice, μονο στο mumble μπαίνω

Δημοσ.

Όποιος θέλει ας ρίξει ένα Add στο Origin: GeorgePalGR

Αύριο υποθέτω θα μου έρθει το παιχνίδι. Κάνω τον σταυρό μου να το σηκώνει το πισι. :-D

Δημοσ.

παίδες πήρα το game το έκανα εγκατάσταση αλλα οι σερβερ εκτός οτι δεν γράφουν πιν παταω join server και δεν κάνει τπτ .μια help plz?

Δημοσ.

παίδες πήρα το game το έκανα εγκατάσταση αλλα οι σερβερ εκτός οτι δεν γράφουν πιν παταω join server και δεν κάνει τπτ .μια help plz?

Χαζή αλλά αναμενόμενη (ποτέ δεν ξέρεις) ερώτηση.

Restart τον υπολογιστή και αναβάθμιση στα τελευταία patch και browser client, έκανες?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...