Akboy Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 BaneGr to nick m...δεν βρίσκω ελληνικούς σερβερς.. see u online
tsakonas Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 ρε σεις με τα joystics άλλαξε κάτι? με το που βγήκε το game πάντως ήταν άθλιο το joystic , δε γινόταν να το "σεταρεις" σωστά, τώρα άλλαξε κάτι μετά τα patch? δεν ασχολήθηκα και λέω να το ξανασυνδέσω... η να πάρω κάνα καλο joystic
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 BaneGr to nick m...δεν βρίσκω ελληνικούς σερβερς.. see u online γράψε στα φίλτρα heat grof hesc θα μας βρεις.welcome!
konstantinos77 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Σημερα μπορω να πω σαν να εφτιαξε το lag και το rubber banding .Δεν ξερω αν εφταιγε το oc της cpu καθοτι το πρωι ειπα να το βγαλω να δω αν επηρεαζει αλλα μπορει να ειναι και συμπτωση .Σκεφτομαι μηπως υπαρχει περιπτωση να επηρεαζει αλλα δεν μπορω να σκεφτω πως ...
Th3Beh0ldeR Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Ναι εχω κάνει μιας και πριν απο μια βδομάδα το εγκατέστησα το ΒF3. Σαν να κρασάρει μου φένεται εμένα. Όχι δεν μου βγάζει κάτι τέτοιο. μονο ότι αποσυνδέθηκε. Αρχικά κολλάει η εικόνα και βγάζει αρτιφακτς για 3-4 δευτερόλεπτα και μετά με πετάει στα win που όλα είναι φυσιολογικά. Να είναι η θερμοκρασία της κάρτας? Έχω την 6870 καινούρια και όταν παίζω είναι στα 68-70 βαθμούς. O επεξεργαστής στους 60 περιπου με στοκ ψύκτρα(ι5 2500κ). Οι θερμοκρασίες σου φαίνονται πολύ καλές. Εμένα η κάρτα σε θερμούς μήνες φτάνει τους 85(με custom fan profile) χωρίς πρόβλημα. Δοκίμασε να δεις στα συμβάντα εφαρμογών του πίνακα ελέγχου(πινακας ελεγχου>εργαλεία διαχείρισης>προβολή συμβάντων και καρτέλα εφαρμογές) αμέσως μόλις σε πετάξει και δες αν υπάρχει το bf 3 εκεί για να δεις αν είναι θέμα δικτύου η παιχνιδιού.
jodi Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα σε όλους και καλές γιορτές να έχουμε! Μια σύντομη ερώτηση...σε λίγες μέρες θα αγοράσω headset και θα ήθελα να ξέρω αν θα χρειαστεί κάποια έξτρα ρύθμιση προκειμένου να επικοινωνώ με τα μέλη της ομάδας μου. Αυτό που έχω παρατηρήσει και έχω πάντα ενεργοποιημένο στο battlelog είναι το μικρόφωνο κάτω δεξιά. Καλή συνέχεια σε όλους.
konstantinos77 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα σε όλους και καλές γιορτές να έχουμε! Μια σύντομη ερώτηση...σε λίγες μέρες θα αγοράσω headset και θα ήθελα να ξέρω αν θα χρειαστεί κάποια έξτρα ρύθμιση προκειμένου να επικοινωνώ με τα μέλη της ομάδας μου. Αυτό που έχω παρατηρήσει και έχω πάντα ενεργοποιημένο στο battlelog είναι το μικρόφωνο κάτω δεξιά. Καλή συνέχεια σε όλους. Ιδια ερωτηση ειχα κανει και εγω πιο παλια και μου ειπαν τα παιδια πως οχι .Απλα πρεπει να φτιαξεις εσυ party ή να κανεις join σε καποιο που εχει φτιαξει καποιος φιλος σου .
giorgos147 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Πηγα σε δύο καταστήματα και πουθενά δεν είχαν το παιχνίδι. Η προσφορά των 20€ έως πότε θα είναι διαθέσιμη;
Herculess Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Οι θερμοκρασίες σου φαίνονται πολύ καλές. Εμένα η κάρτα σε θερμούς μήνες φτάνει τους 85(με custom fan profile) χωρίς πρόβλημα. Δοκίμασε να δεις στα συμβάντα εφαρμογών του πίνακα ελέγχου(πινακας ελεγχου>εργαλεία διαχείρισης>προβολή συμβάντων και καρτέλα εφαρμογές) αμέσως μόλις σε πετάξει και δες αν υπάρχει το bf 3 εκεί για να δεις αν είναι θέμα δικτύου η παιχνιδιού. To παιχνιδι ειναι τελικά αλλά δεν λέει τον λογο που βγάζει σφάλμα. Έλεγξα και τον δίσκο για χαλασμένα σέκτορς αλλά δεν είχε τιποτα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι ζόρι τραβάει Όνομα ελαττωματικής εφαρμογής bf3.exe, έκδοση 1.0.0.0, χρονική σήμανση 0x4ece50fa Όνομα ελαττωματικής λειτουργικής μονάδας bf3.exe, έκδοση 1.0.0.0, χρονική σήμανση 0x4ece50fa Κωδικός εξαίρεσης: 0xc0000005 Μετατόπιση σφάλματος: 0x0014801d Αναγνωριστικό ελαττωματικής διεργασίας: 0x894 Χρόνος έναρξης ελαττωματικής εφαρμογής: 0x01ccc4e6dba94848 Διαδρομή ελαττωματικής εφαρμογής: D:\Games\Battlefield 3\bf3.exe Διαδρομή ελλατωματικής λειτουργικής μονάδας:\Games\Battlefield 3\bf3.exe Αναγνωριστικό αναφοράς:70c2cdf6-30e5-11e1-a8f0-50e5495e3647
Th3Beh0ldeR Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 To παιχνιδι ειναι τελικά αλλά δεν λέει τον λογο που βγάζει σφάλμα. Έλεγξα και τον δίσκο για χαλασμένα σέκτορς αλλά δεν είχε τιποτα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι ζόρι τραβάει Πραγματικά δεν ξέρω ούτε εγώ. Δες αυτό το thread και θα δεις ποσοι άλλοι έχουν το ίδιο πρόβλημα. Ανά διαστήματα κάποιος ποστάρει και ένα fix, δοκίμασε τα δεν χάνεις τπτ.
koutoukos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 παιδια αγωρασα το BTF3.μπορει να μου πει καποιος τι πρεπει να κανω για να παιξω online(διαδικασια)?ειναι η πρωτη μου φορα που θα παιξω ενα τετοιου ειδουσ pc game online.ευχαριστω και χρονια πολλα!
konstantinos77 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 παιδια αγωρασα το BTF3.μπορει να μου πει καποιος τι πρεπει να κανω για να παιξω online(διαδικασια)?ειναι η πρωτη μου φορα που θα παιξω ενα τετοιου ειδουσ pc game online.ευχαριστω και χρονια πολλα! Θα το εγκαταστησεις και θα σου ζητησει το origin να φτιαξεις ενα λογαριασμο ,αν δεν εχεις ηδη που λογικα δεν θα εχεις.Αφου φτιαξεις τον λογαριασμο θα φορτωσει το origin θα πατησεις πανω στο εικονιδιο του bf3 και θα σου φορτωσει το battlelog που ειναι η σελιδα του bf3 στο Internet.E μετα θα κανεις search για server ,μπορεις εκει που λεει find να γραψεις τους ελληνικους που ειπε το παιδι σε προηγουμενο post .Mετα θα πατησεις σε ενα server κατα προτιμηση αυτον με το χαμηλοτερο ping ,μετα θα φορτωσει το παιχνιδι ,μετα θα αρχισεις να τρως σφαιρες ακαταπαυστα μεχρι να μαθεις και μολις κανεις τα πρωτα σου kills δεν θα ξανασηκωθεις απο τον υπολογιστη .Περαστικα...
giorgos147 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Παιδιά, δίνει κανένα κατάστημα ακόμη το παιχνίδι σε Limited; Αν και δε νομίζω... Να'στε καλά.
Demian1989 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Ερώτηση σε όσους παίζουν ήδη το bf3. Αντιμετοπίζεται πρόβλημα με την σύνδεση στους servers ? κάθε φορά που μπαίνω σε game μετά από 20 λεπτά περίπου με πετάει από το παιχνίδι και μου λέει your connection to the host has timed out, τι ακριβώς παίζεται ?
koutoukos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Θα το εγκαταστησεις και θα σου ζητησει το origin να φτιαξεις ενα λογαριασμο ,αν δεν εχεις ηδη που λογικα δεν θα εχεις.Αφου φτιαξεις τον λογαριασμο θα φορτωσει το origin θα πατησεις πανω στο εικονιδιο του bf3 και θα σου φορτωσει το battlelog που ειναι η σελιδα του bf3 στο Internet.E μετα θα κανεις search για server ,μπορεις εκει που λεει find να γραψεις τους ελληνικους που ειπε το παιδι σε προηγουμενο post .Mετα θα πατησεις σε ενα server κατα προτιμηση αυτον με το χαμηλοτερο ping ,μετα θα φορτωσει το παιχνιδι ,μετα θα αρχισεις να τρως σφαιρες ακαταπαυστα μεχρι να μαθεις και μολις κανεις τα πρωτα σου kills δεν θα ξανασηκωθεις απο τον υπολογιστη .Περαστικα... ευχαριστω πολυ!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα