braindebug Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Παιδια το συστημά μου μπορεί να παίξει ικανοποιητικά το παιχνιδι? έχω ένα διπύρηνο phenom II sta 3.2 4gb ram και gpu την gtx 275. Η ανάλυση που παίζω είναι 1920χ1200.
Alejandro Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Κανένας ελληνικός σερβερ υπάρχει? Να παίζουμε μεταξύ μας τουλάχιστον και να κοροϊδεύουμε ο ένας τον αλλον Εδώ θα βρεις servers ελληνικών ομάδων, οι οποίοι βρίσκονται στο εξωτερικό. Server στην Ελλάδα δε νομίζω να υπάρχει.
Dennisbest Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Παιδια το συστημά μου μπορεί να παίξει ικανοποιητικά το παιχνιδι? έχω ένα διπύρηνο phenom II sta 3.2 4gb ram και gpu την gtx 275. Η ανάλυση που παίζω είναι 1920χ1200. Δεν ξέρω για την κάρτα πάντως με τον διπύρηνο επεξεργαστή θα τρώς πολύ bottleneck στις πίστες του karkand. Εγώ προσωπικά ενώ στο κανονικό bf3 κοίταζα πως να ρυθμίσω την κάρτα να παίζω ικανοποιητικά , από τότε που έβαλα το karkand και παίζω στις πίστες του , η cpu κρατάει πολύ πίσω το σύστημα(έχω c2d e8400 στα 3,7).
Vasilius Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Όπως κάθε χρόνο έχει Nation Cup στο CB http://clanbase.ggl.com/news.php?nid=365557 ΘΑ κάνει κανένας sign up για captain αυτή τη season ?
Th3Beh0ldeR Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Αχ, έκανα ένα από τα ωραιότερα (και τυχερότερα) kills μου. Κρίμας που δεν το έγραφα. Είμαι μόνος μου σε M1 στην Strike at Karkand και περίμενω σταματημένος δίπλα στη σημαία. Τελευταία στιγμή βλέπω έναν τύπο που είχε έρθει από πίσω και μου γέμιζε το tank με C4. Προφανώς δεν του έφτανε να τοποθετήσει κανα δύο αλλά εβαζε γύρω-γύρω για να με ανατινάξει μια και καλή. Βγαίνω έξω, δεν με βλέπει, πάω από πίσω του και τον σφάζω. Μετά τρέχω πεζός στη σημαία και μου κλέβει το tank ένας άλλος εχθρός που δεν είχα δει. Βγάζω το RPG, τραβάω μία στα τυφλά στο μπροστινό μέρος και στρίβω στη γωνία πριν με καθαρίσει. Η ρουκέτα πέτυχε κατά τύχη το C4 και... μπουμ. Άντε και καλά Χριστούγεννα! Αυτή είναι η μαγεία τέτοιων παιχνιδιών και ειδικά του Battlefield 3. Όταν κάποιοι με ρωτάνε γιατί χάνω την ώρα μου με video games και ότι δεν σου μένει τπτ κτλ απλά σκέφτομαι κάτι τέτοιες στιγμές. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα air knifes στο bad company 2. Καλά Xριστούγεννα σε όλη την κοινότητα bf3 Caretaker Off.
konstantinos77 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Kαλα Χριστουγεννα παιδια!! Σημερα επαιζα και κατα το βραδακι παρατηρησα οτι ενω εγω παιζω μια χαρα χωρις να εχουν σπασιματα οι κινησεις μου , καποιοι αλλοι τους βλεπω να πηγαινουν σπαστα δηλαδη να κολλανε σε ενα σημειο και μετα να εμφανιζονται αποτομα σε ενα επομενο το ιδιο και καποια οχηματα.Αυτο ειναι lag δικο μου ή των αλλων ή μηπως ειναι προβλημα του server δεν εχω καταλαβει .Εγω παντως παιζω πολυ καλα αλλα μου κανει εντυπωση αυτο το φαινομενο .
Herculess Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Σας πετάει καθόλου ενώ παίζετε με γραφικά σε στιλ μουτζούρας? Αφού με πετάξει, στα win είναι εντάξυ. Και το κάνει συχνά.. είναι θέμα σερβερ η κρασάρει το παιχνίδι μου?
konstantinos77 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Σας πετάει καθόλου ενώ παίζετε με γραφικά σε στιλ μουτζούρας? Αφού με πετάξει, στα win είναι εντάξυ. Και το κάνει συχνά.. είναι θέμα σερβερ η κρασάρει το παιχνίδι μου? Εχεις κανει update το punkbuster?
Th3Beh0ldeR Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Kαλα Χριστουγεννα παιδια!! Σημερα επαιζα και κατα το βραδακι παρατηρησα οτι ενω εγω παιζω μια χαρα χωρις να εχουν σπασιματα οι κινησεις μου , καποιοι αλλοι τους βλεπω να πηγαινουν σπαστα δηλαδη να κολλανε σε ενα σημειο και μετα να εμφανιζονται αποτομα σε ενα επομενο το ιδιο και καποια οχηματα.Αυτο ειναι lag δικο μου ή των αλλων ή μηπως ειναι προβλημα του server δεν εχω καταλαβει .Εγω παντως παιζω πολυ καλα αλλα μου κανει εντυπωση αυτο το φαινομενο . Σας πετάει καθόλου ενώ παίζετε με γραφικά σε στιλ μουτζούρας? Αφού με πετάξει, στα win είναι εντάξυ. Και το κάνει συχνά.. είναι θέμα σερβερ η κρασάρει το παιχνίδι μου? Κώστας το ποιο πιθανό είναι η να φταις εσύ η ο server γιατί τόσα πολλά άτομα να έχουν ταυτόχρονα lag είναι δύσκολο. Για να μου λες ότι εσύ έπαιζες καλά τότε κατά 99% είναι ο server. Herculess πρόσεξε όταν σε πετάει αν σου βγάζει μύνημα το battlelog για disconnect, punkbuster, αν όχι τότε μπορείς να τα αποκλείσεις αυτά τα δύο και το συζητάμε ξανά.
konstantinos77 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Κώστας το ποιο πιθανό είναι η να φταις εσύ η ο server γιατί τόσα πολλά άτομα να έχουν ταυτόχρονα lag είναι δύσκολο. Για να μου λες ότι εσύ έπαιζες καλά τότε κατά 99% είναι ο server. Εγω προχωραω κανονικα ,αλλα σε οποιον server μπαινω γινεται το ιδιο απο χθες ξαφνικα.Βλεπω οχηματα τα οποια σταματανε και πεταγονται απο το ενα σημειο στο αλλο ,το ιδιο και στρατιωτες.Δεν μπορω να καταλαβω τι εγινε ξαφνικα ,να πω οτι εβαλα χθες drivers ,εκανα update να πω οκ αλλα μεχρι τις 10-11 επαιζα μια χαρα χωρις προβληματα.Το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι να εχει καποιο προβλημα η συνδεση της περιοχης και να εχει ριξει ταχυτητες γιατι παρατηρω οτι το ιντερνετ καπως αργει να φορτωσει .Το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να παιξω ετσι καθολου ...
costa69 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Kαλα Χριστουγεννα παιδια!! Σημερα επαιζα και κατα το βραδακι παρατηρησα οτι ενω εγω παιζω μια χαρα χωρις να εχουν σπασιματα οι κινησεις μου , καποιοι αλλοι τους βλεπω να πηγαινουν σπαστα δηλαδη να κολλανε σε ενα σημειο και μετα να εμφανιζονται αποτομα σε ενα επομενο το ιδιο και καποια οχηματα.Αυτο ειναι lag δικο μου ή των αλλων ή μηπως ειναι προβλημα του server δεν εχω καταλαβει .Εγω παντως παιζω πολυ καλα αλλα μου κανει εντυπωση αυτο το φαινομενο . Μαζι δε παιζαμε και με ρωτησες?Μαλλον εσυ εχεις μονο προβλημα γιατι εγω επαιζα μια χαρα. Χρονια πολλα και καλα Χριστουγεννα everybody!
konstantinos77 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Ναι Κωστα θυμαμαι που μου ειπες επαιζες οκ .Εχω ομως την αισθηση οτι εχει να κανει με καποιο προβλημα με την συνδεση εδω στην περιοχη γιατι συνεβει χθες το βραδυ απο καποια ωρα και μετα .Εσυ εισαι Αγγλια οποτε παιζει ισως να το εχει και καποιος αλλος εδω Αθηνα .Τι να πω ...
Herculess Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Εχεις κανει update το punkbuster? Ναι εχω κάνει μιας και πριν απο μια βδομάδα το εγκατέστησα το ΒF3. Σαν να κρασάρει μου φένεται εμένα. Herculess πρόσεξε όταν σε πετάει αν σου βγάζει μύνημα το battlelog για disconnect, punkbuster, αν όχι τότε μπορείς να τα αποκλείσεις αυτά τα δύο και το συζητάμε ξανά. Όχι δεν μου βγάζει κάτι τέτοιο. μονο ότι αποσυνδέθηκε. Αρχικά κολλάει η εικόνα και βγάζει αρτιφακτς για 3-4 δευτερόλεπτα και μετά με πετάει στα win που όλα είναι φυσιολογικά. Να είναι η θερμοκρασία της κάρτας? Έχω την 6870 καινούρια και όταν παίζω είναι στα 68-70 βαθμούς. O επεξεργαστής στους 60 περιπου με στοκ ψύκτρα(ι5 2500κ).
konstantinos77 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Αυτο το option που εχει στο μενου για το network smoothness ξερει κανεις τι ακριβως κανει γιατι εχω ακουσει διαφορα?Το εχει πειραξει κανεις ?Εμενα ειναι στο τερμα αλλα καποιοι λενε οτι καλο ειναι να το εχεις στο 1/8 ...
panos0100 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 παιδια εγω με την gtx 550 1gb gddr5 το παιχνιδι ενω το παιζει ανετα ολα στο φουλ βγαζει τριγωνα ροζ γραμμες και πιξελ οταν το κατεβαζω παει καλα γιατι γινεται αυτο τι φταιει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα