Alejandro Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Συγκεκριμένα πήγα το Core Clock από 900Mhz στα 822Mhz και το Shader Clock από τα 1800Mhz στα 1644Mhz.. Ακριβώς τις ίδιες τιμές βάζω και εγώ στην Gainward με το Expert-Tool.
gavros10 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 ενταξει παιδια εκλεισε, θα παω να παρω το Battlefield απο πλαισιο ή media markt που το εχουν 20 ευρω
Chaos3X Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Ακριβώς τις ίδιες τιμές βάζω και εγώ στην Gainward με το Expert-Tool. Εσύ τι πιστεύεις φταίει; Η κάρτα ή οι drivers;
koutoukos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 http://www.plaisio.gr/Gaming/Games/PC-Computer-Games/EA-Battlefield-3-CD00-02127.htm 20 ευρώπουλα στο Πλαίσιο. δηλαδη εχει επιλογη για 3d απο options?εχω την 3d tv και πολυ καλο Pc αλλα θελω το game να παιζει 3d.αρα αυτο με τα 20euro απο πλασιο μου λεσ θα παιζει ετσι?
Alejandro Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Εσύ τι πιστεύεις φταίει; Η κάρτα ή οι drivers; Δεν έχω ιδέα φίλε και για να πω την αλήθεια από τότε που βρήκα αυτή τη μπακάλικη λύση με τα ρολόγια έπαψα να το ψάχνω. Απλά ξέρω ότι την επόμενη φορά που θα πάρω κάρτα γραφικών θα είναι σίγουρα με stock ρολόγια. Να σημειώσω πάντως πως κατά καιρούς που δοκίμασα τους drivers της Gainward, το πρόβλημα συνέχιζε να υπάρχει.
nzeppos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 δηλαδη εχει επιλογη για 3d απο options?εχω την 3d tv και πολυ καλο Pc αλλα θελω το game να παιζει 3d.αρα αυτο με τα 20euro απο πλασιο μου λεσ θα παιζει ετσι? Εχμ, το παιχνίδι είναι ένα, είτε πωλείται 20 είτε 40 ευρώ. Δεν υπάρχουν διαφορετικές εκδόσεις, με και χωρίς 3D (εκτός από την Limited edition, που απλώς συμπεριλαμβάνει και το expansion "Back to Karkand"). Σύμφωνα με όσα λένε εδώ, μετά το τελευταίο update το BF3 υποστηρίζει stereoscopic 3D. Ορίστε και η σχετική επιλογή από το μενού: Το αν το αποτέλεσμα είναι καλό ή όχι είναι άλλη συζήτηση. Προσωπικά θα έπαιζα τέτοιο παιχνίδι σε 3D μόνο από περιέργεια. Δεν νομίζω ότι θα μπορεί να αντέξει κάποιος περισσότερο από... κάμποσα λεπτά. Εδώ ακόμα και στο 2D την "ακούω" και δεν αντέχω πάνω από μια ώρα σερί. Ή μάλλον για να το θέσω αλλιώς, ο βασικός λόγος αγοράς του BF3 σίγουρα δεν πρέπει να είναι η υποστήριξη (ή όχι) 3D. Στο παραπάνω link υπάρχει ένα πολύ εύστοχο σχόλιο: Fantastic Can we have commander now? We have squads, but not enough (6-man squads would be an absolute God-send) unfortunately we have nobody to direct them. How about making it so that only people with an officer rank can be an officer, give them a big team-win bonus to make it worth it. Make it so that a Commander, if they're dedicated, can usually come in as MVP 1, 2 or 3 in the scoreboards. I'm sorry but 32-people just run around like headless chickens most of the time on pub, we need direction. We need someone to say Alpha squad stay there, Beta squad move to point C, Gamma Squad provide flanking.. PLEASE? Otherwise, nice work. edit: Άσχετο αλλά ρίχνοντας μια ματιά εδώ, είδα ποιες 3D τηλεοράσεις υποστηρίζονται επίσημα από την ATI. Επειδή δεν έχω ασχοληθεί με το αντικείμενο (αλλά πρόκειται απ' τη νέα χρονιά...) υπάρχει δηλαδή περίπτωση να συνδέσουμε την ΑΤΙ ή την nVidia με κάποια άλλη 3D τηλεόραση και αυτή να μη συνεργάζεται; edit2: Ψάχνοντας λίγο περισσότερο είδα ότι η κατάσταση σχετικά με το 3D gaming είναι μάλλον απογοητευτική προς το παρόν. Κατ' αρχάς το HDMI 1.4a μπορεί να "σηκώσει" μέχρι 1080p/24Hz (άρα και 24fps). Τα οποια μπορεί να είναι καλά για τις... κονσόλες (μπηχτή, αφού το BF3 τρέχει μόλις στα 30fps σε 360/PS3) αλλά για τα PC είναι απαράδεκτο. Για να έχουμε 60fps θα πρέπει να κατεβάσουμε την ανάλυση στα 720p. Η λύση είναι το Dual-link DVI και το Display Port 1.2, που ναι μεν έχουν οι περισσότερες νέες κάρτες γραφικών αλλά -ακόμα- ελάχιστες τηλεοράσεις. Κοίταξα μερικές 3D στις 46-55" και στα 1500-2000 ευρώ και νομίζω δεν είχε καμια τους. Επίσης απ' όσο κατάλαβα οι λίστες συμβατότητας της ATI και της nVidia σχετικά με τις 3D τηλεοράσεις ναι μεν δεν ενημερώνονται συχνά αλλά -πλερόκο- προγράμματα όπως το iZ3D και το 3DTV Play μπορούν να κάνουν τη δουλειά. Μάλλον θα περιμένω κι άλλο...
Chaos3X Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δεν έχω ιδέα φίλε και για να πω την αλήθεια από τότε που βρήκα αυτή τη μπακάλικη λύση με τα ρολόγια έπαψα να το ψάχνω. Απλά ξέρω ότι την επόμενη φορά που θα πάρω κάρτα γραφικών θα είναι σίγουρα με stock ρολόγια. Να σημειώσω πάντως πως κατά καιρούς που δοκίμασα τους drivers της Gainward, το πρόβλημα συνέχιζε να υπάρχει. Εγώ μιά ζωή κάρτες ΑΤΙ είχα. Και πάντα overcklocked για να μην ασχολούμαι εγώ μετά. Τι ήθελα και πήρα nvidia? Aφού το είχα δεί το έργο.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Παίδες, χαίρετε. Μπορεί να μου πει κάποιος τι είναι το motion blur? Με το σύστημα της υπογραφής μου παίζω όλα ultra και 4X MSAA σε full hd.. Θα κερδίσω fps αν το απενεργοποιήσω; Τι θα χάσω από γραφικά?
nzeppos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Θα κερδίσεις λίγα fps (λιγότερα από 5), θα χάσεις αυτή τη θολούρα που βλέπεις όταν γυρίζεις απότομα το κεφάλι σου. Δοκίμασε να το απενεργοποιήσεις και θα καταλάβεις αμέσως τι εννοώ.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 To έκανα, είναι αρκετά καλύτερο χωρίς να επηρεάζει τα γραφικά. Σ ευχαριστώ.
jvgrjohn Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Στο co op mode οι εχθροί που έχουν το νούμερο 2 είναι για να τους βγάλει ο συμπαίκτης μας ή εμείς???
gio@ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Στο co op mode οι εχθροί που έχουν το νούμερο 2 είναι για να τους βγάλει ο συμπαίκτης μας ή εμείς??? τι δημοκρατικα πραματα ειναι αυτα? στο cod coop εχουμε χουντα οποιος προλαβει μαλλον δεν ειμαι σιγουρος
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Στο co op mode οι εχθροί που έχουν το νούμερο 2 είναι για να τους βγάλει ο συμπαίκτης μας ή εμείς??? Όποιος είναι ο παίχτης 2 νομίζω. Ας κάνει ένας spot μόνο, να δείτε τι νούμερο βγάζει.
nzeppos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Αχ, έκανα ένα από τα ωραιότερα (και τυχερότερα) kills μου. Κρίμας που δεν το έγραφα. Είμαι μόνος μου σε M1 στην Strike at Karkand και περίμενω σταματημένος δίπλα στη σημαία. Τελευταία στιγμή βλέπω έναν τύπο που είχε έρθει από πίσω και μου γέμιζε το tank με C4. Προφανώς δεν του έφτανε να τοποθετήσει κανα δύο αλλά εβαζε γύρω-γύρω για να με ανατινάξει μια και καλή. Βγαίνω έξω, δεν με βλέπει, πάω από πίσω του και τον σφάζω. Μετά τρέχω πεζός στη σημαία και μου κλέβει το tank ένας άλλος εχθρός που δεν είχα δει. Βγάζω το RPG, τραβάω μία στα τυφλά στο μπροστινό μέρος και στρίβω στη γωνία πριν με καθαρίσει. Η ρουκέτα πέτυχε κατά τύχη το C4 και... μπουμ. Άντε και καλά Χριστούγεννα!
Herculess Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Κανένας ελληνικός σερβερ υπάρχει? Να παίζουμε μεταξύ μας τουλάχιστον και να κοροϊδεύουμε ο ένας τον αλλον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα