Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δύο vids που ανακάλυψα σήμερα!!

Απόλαυση headset με bass reflex..(αλλά θέλω καινούργιο)

http://www.youtube.com/watch?v=8XG4jY9MCYk&hd=1

http://www.youtube.com/watch?v=wwnMfvfPQQE&hd=1

Tα indicators πανω απο το κεφαλι με τρελαινουν χαχαχαα...Με ποιο προγραμμα το κανει αυτο ?

Δημοσ.

Υπάρχει κανένας που να το παίζει με 560 ti?

Κι αν ναί, σε τι ρυθμίσεις?

Με το σύστημα της υπογραφής μου και αυτήν http://www.gigabyte.eu/products/product-page.aspx?pid=3707#ov σε Full HD μου κάνει ψηλοκολλήματα. Όλα Ultra και το antiallising defferred στο off...

και με το defferred off πάλι σε αυτήν την ανάλυση το multi ζητάει μέχρι και 1500mb vram, οπότε ίσως για αυτό να κολλάει...πάντως αυτό με τους drivers που παθαίνει Ο άλλος φίλος , εφόσον δεν έχει κλοκάρει δε δικαιολογείται σε καμία περίπτωση...in game temps vga dude έχεις τσεκάρει να δεις που φτάνεις?

Δημοσ.

Kαλα κοιτα ειναι και το παιχνιδι τραλαλα με τους drivers γενικα ,ασε τωρα.Απο που την πηρες την καρτα Αλεξανδρε?

Από Multirama αλλά δε θυμάμαι πότε. Να σημειώσω επίσης ότι στο COD:MW2 δεν είχα κανένα πρόβλημα με την ίδια κάρτα.

και με το defferred off πάλι σε αυτήν την ανάλυση το multi ζητάει μέχρι και 1500mb vram, οπότε ίσως για αυτό να κολλάει...πάντως αυτό με τους drivers που παθαίνει Ο άλλος φίλος , εφόσον δεν έχει κλοκάρει δε δικαιολογείται σε καμία περίπτωση...in game temps vga dude έχεις τσεκάρει να δεις που φτάνεις?

Ναι αλλά είναι σε πολύ normal επίπεδα, στα ίδια δηλαδή που είναι και όταν κατεβάζω τα ρολόγια.

Δημοσ.

Το motion blur έχει επίδραση στα fps. Είχα διαβάσει για 2-3 καρέ μόνο, αλλά μόλις το απενεργοποίησα είδα μεγαλύτερη διαφορά. Άσε που γενικά δεν προσφέρει και τίποτα ενώ τα πολλά εφέ με ζαλίζουν.

Δεν ξέρω πως συμπεριφέρεται το BF3 αν δει ότι έχει κάρτα γραφικών που παίζει μόνο με DX10, πάντως το DX11 νομίζω μπορείς να το απενεργοποιήσεις χειροκίνητα με την παρακάτω εντολή: RenderDevice.Dx11Enable 0

Χθες δοκίμασα και την WorldRender.DxDeferredCsPathEnable 0 αλλά επειδή έπαιζα Strike at Karkand (που ούτως ή άλλως είναι βαριά πίστα) δεν μπορώ να πω ότι είδα καμια τεράστια διαφορά. Υπήρχαν πάλι σημεία που τα fps έπεφταν από τα 60 στα 48-49 με ένα απλό γύρισμα του κεφαλιού.Υποτίθεται όμως ότι αυτή η ρύθμιση μπορεί να σου δώσει μέχρι 20-30 fps παραπάνω (τουλάχιστον έτσι λένε).

Δημοσ.

Παιδιά το BF3 είναι μόνο DX11; Σε DX10 δεν θα παίζει;

Φυσικα και παιζει :rolleyes:

Το motion blur έχει επίδραση στα fps. Είχα διαβάσει για 2-3 καρέ μόνο, αλλά μόλις το απενεργοποίησα είδα μεγαλύτερη διαφορά. Άσε που γενικά δεν προσφέρει και τίποτα ενώ τα πολλά εφέ με ζαλίζουν.

Δεν ξέρω πως συμπεριφέρεται το BF3 αν δει ότι έχει κάρτα γραφικών που παίζει μόνο με DX10, πάντως το DX11 νομίζω μπορείς να το απενεργοποιήσεις χειροκίνητα με την παρακάτω εντολή: RenderDevice.Dx11Enable 0

Χθες δοκίμασα και την WorldRender.DxDeferredCsPathEnable 0 αλλά επειδή έπαιζα Strike at Karkand (που ούτως ή άλλως είναι βαριά πίστα) δεν μπορώ να πω ότι είδα καμια τεράστια διαφορά. Υπήρχαν πάλι σημεία που τα fps έπεφταν από τα 60 στα 48-49 με ένα απλό γύρισμα του κεφαλιού.Υποτίθεται όμως ότι αυτή η ρύθμιση μπορεί να σου δώσει μέχρι 20-30 fps παραπάνω (τουλάχιστον έτσι λένε).

Bασιλη και εμενα το ιδιο ,γυριζω καποια σημεια το κεφαλι μου και πεφτουν τα fps αποτομα.Θυμασαι που στο ελεγα οταν παιζαμε ? Εντωμεταξυ αν σου πω οτι μετα το update το παρατηρω αυτο το φαινομενο σε πιστες που πριν ετρεχαν νερο θα με πιστεψεις? Δηλαδη στην firestorm και στην grand bazaar.Εχω την αισθηση ομως οτι δεν συμβαινει σε ολους τους servers .

Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος να καταλάβουμε αν παίζουμε DirectX11 ή όχι?

Επίσης, πως γίνεται με την 4890 με ίδιες ρυθμίσεις να παίζω καλύτερα απ'ότι με την 560 ti?

Λόγω DirectX 11?

Τι να πώ... :cry:

Δημοσ.

Αν τρέξεις την RenderDevice.Dx11Enable χωρίς παράμετρο, σου λέει αν είναι true ή false. Χωρίς να ξέρω πώς ακριβώς το εννοεί, φαντάζομαι ότι αν παίζεις σε DX10 δύσκολο να σου δείξει true.

Επίσης έπαιξα μερικά ακόμα Strike at Karkand με "WorldRender.DxDeferredCsPathEnable 0" και τώρα σαν να μου φάνηκε να πήγαινε λίγο καλύτερα. Γενικά είχα σταθερά 60fps και κόμπιαζε λιγότερο απ' όσο το θυμάμαι. Μπορεί να είναι και ιδέα μου πάντως.

Δημοσ.

Λοιπόν, με μία πρόχειρη έρευνα που έκανα για την 560 ti διαπίστωσα ότι σχεδόν όλοι όσοι έχουν overclocked κάρτες (σαν εμένα και τον Alejandro) αντιμετοπίζουν crush στο desktop, freeze και άλλα κουλά προβλήματα μετά από κάποια λεπτά ενασχόλησης, με απότελεσμα να μην μπορούν να παίξουν το παιχνίδι ανεξαρτήτως επιλογών στα options.

Η λύση είναι το underclock (εγώ το έκανα με το MSI Afterburner) στα "μαμά" ρολόγια.

Συγκεκριμένα πήγα το Core Clock από 900Mhz στα 822Mhz και το Shader Clock από τα 1800Mhz στα 1644Mhz..

Το αποτέλεσμα ήταν να παίζω με τις ρυθμίσεις στο High σε full hd φυσικά και το game να τρέχει νερό. Δεν δοκίμασα ultra γιατί πορώθηκα και με πήρε η ώρα(ες).

Αν καταλαβαίνω καλά αυτό πρέπει να είναι θέμα κακών drivers και είναι το πιό απαράδεκτο πράγμα που μου έχει συμβεί...

Αν είναι δυνατόν να έχω πληρώσει overclocked κάρτα και να μην μπορώ να την χαρώ!

Εσείς τι λέτε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...