Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παραδοξως ομως παιζω το ιδιο καλα με το QBZ οσο με το G53.Το αργο rate of fire εχει και ενα πλεονεκτημα:δεν αδειαζει η γεμιστηρα γρηγορα.

Δημοσ.

πολύ καλή η διαφήμιση δεν ήξερα οτι ήτανε αυτη αλλα παιδία πολύ λιώσιμο το παιχνίδι για λιγο καιρό το αφησα και τώρα το ξανα ξεκίνησα σηκωθηκα σήμερα 6 το πρωί και οι σερβερς ήτανε όλοι γεμάτοι φυσικα ύπνος δεν με επιασε άλλα μερικους γεμιστίρες άδιασα στα σώμματα των εχθρών

Δημοσ.

Ναι. παίζει κομπλέ χωρίς να χρειαστεί να κάνεις τίποτα. Έχω κι εγώ ρώσικη έκδοση, οπότε στην αρχή είχα τις αμφιβολίες μου. Αλλά τελικά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Παραγγέλνεις από Origin και παίζεις. Δεν χρειάζεται ούτε να κατεβάσεις τίποτα, ούτε καν να σου στείλουν νέο κωδικό.

Thanks το αγόρασα και εγώ και παίζει μια χαρά.

Δημοσ.

Υπάρχει κανένας που να το παίζει με 560 ti?

Κι αν ναί, σε τι ρυθμίσεις?

Με το σύστημα της υπογραφής μου και αυτήν http://www.gigabyte....spx?pid=3707#ov σε Full HD μου κάνει ψηλοκολλήματα. Όλα Ultra και το antiallising defferred στο off...

Εγώ με αυτή, επεξεργαστή ίδιο και 8 gb ram, σε 1920 Χ 1080, το έχω στο High και πηγαίνει αρκετά καλά. Απλά στο multi επειδή δε θέλω να πέφτει κάτω από 60 frames, το βάζω στα medium και πηγαίνει νερό. Επίσης αναγκάζομαι να ρίχνω λίγο τα ρολόγια της γιατί διαφορετικά μετά από κανένα 5λεπτο κρασάρουν οι drivers..

Δες και εδώ.

Δημοσ.

Εγώ με αυτή, επεξεργαστή ίδιο και 8 gb ram, σε 1920 Χ 1080, το έχω στο High και πηγαίνει αρκετά καλά. Απλά στο multi επειδή δε θέλω να πέφτει κάτω από 60 frames, το βάζω στα medium και πηγαίνει νερό. Επίσης αναγκάζομαι να ρίχνω λίγο τα ρολόγια της γιατί διαφορετικά μετά από κανένα 5λεπτο κρασάρουν οι drivers..

Δες και εδώ.

Γιατι σου κρασαρουν οι drivers ?Ποιους εχεις βαλει τους beta?

Δημοσ.

Γιατι σου κρασαρουν οι drivers ?Ποιους εχεις βαλει τους beta?

Όχι beta, τους κανονικούς 285.62. Και με παλαιότερους WHQL είχα το ίδιο θέμα. Μετά από πολύ ψάξιμο σε forums του εξωτερικού κυρίως κάποιος το έδινε σαν λύση και από τότε κάθε φορά μπαίνω στο bios της κάρτας και τη βάζω σε safe mode και παίζω χωρίς πρόβλημα. Αν το ξεχάσω, μετά από 5 λεπτά κρεμάει.

Δημοσ.

Δες και εδώ.

Κάνει τόση ζημιά το motion blur?

Εγώ νόμιζα ότι μόνο το antiallising defferred γονατίζει τις κάρτες.

Επίσης, πως γίνεται να ξέρω αν τρέχει σε directx 11 ή όχι? Και κάτι μου έβγαζε για pci-e 8X. WTF? 16X δεν έπρεπε να είναι? Κάπου στο panel της κάρτας το είδα.

Πάντως έχω απογοιτευθεί πλήρως. Πρίν με 4890 έπαιζα στο High νερό και τώρα ούτε καν στο High? Έλεος...

Αυτό με το ότι σου κρεμάνε οι drivers δεν το κατάλαβα...

Δημοσ.

Αυτό με το ότι σου κρεμάνε οι drivers δεν το κατάλαβα...

Αν δεν κατεβάσω τα ρολόγια της κάρτας, μετά από 5 περίπου λεπτά παιχνιδιού, μαυρίζει η οθόνη (ο ήχος συνεχίζει κανονικά), στην taskbar βγάζει μήνυμα ότι οι drivers της κάρτας έπαψαν να λειτουργούν και μόνο από τη διαχείριση εργασιών μπορώ να κλείσω το bf3.exe.

Δημοσ.

Όχι beta, τους κανονικούς 285.62. Και με παλαιότερους WHQL είχα το ίδιο θέμα. Μετά από πολύ ψάξιμο σε forums του εξωτερικού κυρίως κάποιος το έδινε σαν λύση και από τότε κάθε φορά μπαίνω στο bios της κάρτας και τη βάζω σε safe mode και παίζω χωρίς πρόβλημα. Αν το ξεχάσω, μετά από 5 λεπτά κρεμάει.

Εχεις κανενα προγραμμα ανοιχτο οταν παιζεις πχ precision ,afterburner?

Δημοσ.

Εχεις κανενα προγραμμα ανοιχτο οταν παιζεις πχ precision ,afterburner?

Μπα, μόνο τα απαραίτητα (Origin, battlelog). Μου το έκανε και στο BF:BC2. Μόλις τα κατεβάζω σε safe mode ομώς πάει ρολόι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...