Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

+1 απο μενα ,γιατι επαιξα το βίντεο 2 φορες για να διακρίνω -μετα βίας- μια εξασθενημένη λάμψη και να εντοπίσω τον εχθρό που σκόπευσες

εγώ είμαι απέναντι, κ ο φιλος μου τραβάει μιας κ μπορεί σε full HD :mrgreen: :mrgreen::-D

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγώ είμαι απέναντι, κ ο φιλος μου τραβάει μιας κ μπορεί σε full HD :mrgreen: :mrgreen::-D

Ναι φαινεται γιατι στο τελος δειχνει οτι εσενα σκοτωνει .Με τις ποσες το πετυχατε αν επιτρεπεται ?

Δημοσ.

Ε τώρα νομίζω εξασφαλίσαμε στα σίγουρα την πρώτη θέση :devil: ... http://www.youtube.com/watch?v=FywClrlUn9M

εγω δεν μπορω να διακρινω τα συνεφα, τα βουνα, το ελικοπτερο...

μια απορια. η σφαιρα απο το sniper ετσι καμπυλωτα παει; λες και πετας gl ειναι

Δημοσ.

Ναι φαινεται γιατι στο τελος δειχνει οτι εσενα σκοτωνει .Με τις ποσες το πετυχατε αν επιτρεπεται ?

οχι πολλές πάντως, ήταν που έλαμπε η διόπτρα μου κ ήταν πιο εύκολο να καταλάβει που αριβώς ήμουν. Πάντως έχουμε βρει τρόπο κ για παραπέρα (λίγα μέτρα μόνο...) :devil: :devil: :devil:

στημενο ο καθενας μπορει να το κανει

αυτό είναι το μόνο σίγουρο. δεν υπάρχει περίπτωση να παίζει κανείς σε τέτοια απόσταση. ^_^ το θέμα είναι ποιος θα το έκανε πρώτος για να δούμε μέχρι που πάει το ριμάδι... :mrgreen:

Δημοσ.

καλησπέρα

πως σας φάνηκε το καινουριο εξπανσιον? καλό δεν ειναί απλά θέλω να ρωτήσω μια πίστα μπήκε μόνο διορθοσε καποια πραγματα γιατι 3gb τοσο μεγαλη αναβαθμιση τοση ωρα τι εκανε εγώ ας πούμε μια διαφορά που είδα ειναι οτι πριν δεν επαιζε καλα στο φουλ ενω τωρα πεταει εχω την gtx550 1gb οποιος ξερει για τις παραπανω αποριες μου ας βοηθεισει ευχαριστω

Δημοσ.

μάπα το QBZ, δύναμη το G53, μάπα και το MG35 (σε σχέση με το BC2), δύναμη το PP19, καλό το FAMAS με σωστή διόπτρα, καλό και το L96, μένει το Jackhammer, λεπτά μετράω :D

• Moderators
Δημοσ.

καλησπέρα

πως σας φάνηκε το καινουριο εξπανσιον? καλό δεν ειναί απλά θέλω να ρωτήσω μια πίστα μπήκε μόνο διορθοσε καποια πραγματα γιατι 3gb τοσο μεγαλη αναβαθμιση τοση ωρα τι εκανε εγώ ας πούμε μια διαφορά που είδα ειναι οτι πριν δεν επαιζε καλα στο φουλ ενω τωρα πεταει εχω την gtx550 1gb οποιος ξερει για τις παραπανω αποριες μου ας βοηθεισει ευχαριστω

Μπερδεύτηκα λίγο...

Κάνε μια edit με σημεία στίξης. :)

Δημοσ.

Παιδιά ξέρετε αν υπάρχει προβλημα σε εμάς που το έχουμε ρώσικο το bf,αν πάρουμε το expansion b2k απο origin παίζει κανονικά?

Δημοσ.

εγω δεν μπορω να διακρινω τα συνεφα, τα βουνα, το ελικοπτερο...

μια απορια. η σφαιρα απο το sniper ετσι καμπυλωτα παει; λες και πετας gl ειναι

Σε σχεδον ολα τα οπλα στο παιχνιδι ετσι πανε οι σφαιρες :D

Δημοσ.

μάπα το QBZ, δύναμη το G53, μάπα και το MG35 (σε σχέση με το BC2), δύναμη το PP19, καλό το FAMAS με σωστή διόπτρα, καλό και το L96, μένει το Jackhammer, λεπτά μετράω :D

ΔΥΝΑΜΙΤΗΣ και το Jackhammer, automatic σαν την saiga άλλα γομάρι (έρχεται με δώρο τη σιγαστήρα :D)

Δημοσ.

Παιδιά ξέρετε αν υπάρχει προβλημα σε εμάς που το έχουμε ρώσικο το bf,αν πάρουμε το expansion b2k απο origin παίζει κανονικά?

Ναι. παίζει κομπλέ χωρίς να χρειαστεί να κάνεις τίποτα. Έχω κι εγώ ρώσικη έκδοση, οπότε στην αρχή είχα τις αμφιβολίες μου. Αλλά τελικά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Παραγγέλνεις από Origin και παίζεις. Δεν χρειάζεται ούτε να κατεβάσεις τίποτα, ούτε καν να σου στείλουν νέο κωδικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...