Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικα το expansion "back to karkand" λέει τίποτα? να το αγοράσω ή όχι?

Αξιζει και για μενα μαλιστα πιο ενδιαφερον εχουν τα rush σε αντιθεση με τις καινουργιες πιστες του bf3 που πιο πολυ μου αρεσουν τα conquests,αλλα αυτα ειναι γουστα.Παντως το μυστικο ειναι να προσπαθεις να βρεις servers που θα εχουν οι περισσοτεροι ιδιο ping με σενα αλλιως μονο με τα οχηματα μπορεις να παιξεις ή κρυφτουλι.

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μπορουσαν να κανουν τα f-35 ποιο τραγικα αχρηστα ? οι χαρτες περα απο την strike που ποτε δεν μου αρεσε γιατι γινεται της πουτανας metro φαση, οι αλλες 3 καλες ειναι αλλα σε καμια περιπτωση οτι περιμενα απο bf3.

μεγαλη ξενερα το destruction που καμια σχεση δεν εχει με το bc2 που εκανες τον χαρτη πεδιαδα και οι μαυρες κηλιδες σαν σκατουλες οταν πυροβολας με ρουκετες... και πολλα αλλα απλα βαριεμαι να το θαψω

Δημοσ.

@ JERONIMO888

Δηλαδη τι παραπανω περιμενες?Το Β2Κ ειναι οτι πιο Battlefield γινεται-αυτο που πολλοι παλιοι περιμεναμε:ενα BF2 με μοντερνα γραφικα.Και γω θα προτιμουσα καποια αλλη μεγαλυτερη πιστα αντι το Karkand...

Tο μονο που λειπει ειναι ο Commander και τα 6μελη squad.

Δημοσ.

Καλα αυτο το famas χειροτερο δεν μπορουσαν να το κανουν? Τι σχεδιαση ειναι αυτη ελεος...

+1! Δεν πηγαίνει καθόλου με τα τακούνια παραλαγής μου!! :P

edit: Πήγα και πήρα ένα joystick να το παίξω λίγο Tom Cruise. Οι έχοντες, έχουν κάνει κάτι άλλο πέρα απο τα απαραίτητα binds?

Δημοσ.

Θέλω να εγκαταστήσω το παιχνίδι σε έναν άλλο δίσκο αλλά δεν θέλω να το ξανακατεβάσω όλο από το origin. Ποια αρχεία πρέπει να μεταφέρω; Τα όπλα μου στο multiplayer θα τα έχω μόλις κάνω log in στο battlelog από τον άλλο υπολογιστή; Πρέπει να "πειράξω" τίποτα στο cloud του origin;

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

Σίγουρα θα βοηθήσει να έχεις ενεργοποιημένο το Cloud του Origin, ώστε να κρατάει εκεί τα saves σου.

Απλώς μετέφερε ολόκληρο το φάκελο του παιχνιδιού στο δίσκο που θέλεις και άλλαξε την τοποθεσία στην οποια το Origin ψάχνει για τα εγκατεστημένα παιχνίδια (μέσω των ρυθμίσεων).

origino.jpg

Φυσικά με αυτό τον τρόπο δεν μπορείς να έχεις τα παιχνίδια σου σε σκόρπιους δίσκους ή directories. Πχ. αν έχεις το Fifa και το BF3, θα πρέπει να τα μεταφέρεις αμφότερα στη νέα τοποθεσία.

Δημοσ.

Εχει δει κανεις οτι στο battle reports καποια στατιστικα δεν ειναι συμπληρωμενα και δειχνει παυλες ? Για παραδειγμα εμενα απο το Vehicle Destroyed Assists και κατω μου εχει παυλες ενω ειχα κανει στατιστικα.Πηρα 2 dogtags και δεν μου τις αναφερει ,παρολαυτα τις εχει μετρησει κανονικα στα dogtags και φυσικα στα kills,απλα δεν το καταγραφει στο report.

Δημοσ.

Ε τώρα νομίζω εξασφαλίσαμε στα σίγουρα την πρώτη θέση :devil: ...

+1 απο μενα ,γιατι επαιξα το βίντεο 2 φορες για να διακρίνω -μετα βίας- μια εξασθενημένη λάμψη και να εντοπίσω τον εχθρό που σκόπευσες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...