Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; ;)

2143.jpg

Θέλω να συμπληρώσω ότι 99% το 2143 θα βγει σαν DLC. Γιατί; Διότι όπως φαίνεται το BF3 θα είναι κάτι σαν "πλατφόρμα" για την DICE που, όπως δηλώσανε (και σύμφωνα με τα $$$ που έχουνε στάξει ως τώρα) θέλουν να κρατήσει μέχρι το BF4. Αν βγάλουνε το 2143 σαν ξεχωριστό παιχνίδι, θα χωριστεί το κοινό, και δεν τους συμφέρει. Καλύτερα ένα παιχνίδι με το ίδιο battlelog κτλ, και απλώς οι 2143 server θα παίζουν και 2143 χάρτες + modes. Παράλληλα όμως, θα μπορούν να παίζουν και όλα τα άλλα dlc.

Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα, δώστε Camp Gibraltar + Cerbere Landing + Suez + Τιτάνες + Walkers στο λαό και ας παίζουμε και μέσω facebook!! :D

Τώρα που το ξανασκέφτομαι, δώστε επίσης και Fall of Berlin, Minsk, Sidi Power Plant... γενικά ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ 2142 με Frostbyte 2!!

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ολα τα λεφτα το Expansion.Εδω παιζεται πραγματικο Battlefield.

Και πανε οι εποχες της παντοδυναμιας των ελικοπτερων και αεροπλανων.Στους χαρτες Β2Κ υπαρχει χωρος ωστε να εφαρμοστει η συνεργασια Javelin με Soflam (η χειριστη τριτης θεσης αρματος) με καταστροφικα αποτελεσματα .Μιλαμε για φονικο συνδιασμο!Δειτε στα βιντεακια που τραβηξα:

http://www.youtube.com/watch?v=hmxD7zvQcss&feature=player_embedded

Ενα squad με ενα sniper,δυο engineer και ενα support στο σωστο σημειο μπορει να αχρηστευσει την αντιπαλη αεροπορια.

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά μολις χθές έκανα αναμάθμιση στο pc. Ενας απο τους λόγους ήταν τα FPS games οπως το Battlefield 3

Επειδή έχω να ασχολειθώ με το game απο το Battlefield 1942 πριν μια δεκαετία σχεδον θέλω να μου πείτε απο που μπορώ να το προμηθευτώ ? και αν υπάρχουν διάφορες εκδοσεις του, και ότι άλλο πρέπει χονδρικά να ξέρω

Η αναβάθμιση που έκανα είναι

Μητρική της Gigabyte me i5 2300 2gen, 8 giga RAM sta 1333Mhz και καρτα γραφικών 6770 Gigabyte 1 giga

θα παιζει απροβλημάτιστα τι λέτε?

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά μολις χθές έκανα αναμάθμιση στο pc. Ενας απο τους λόγους ήταν τα FPS games οπως το Battlefield 3

Επειδή έχω να ασχολειθώ με το game απο το Battlefield 1942 πριν μια δεκαετία σχεδον θέλω να μου πείτε απο που μπορώ να το προμηθευτώ ? και αν υπάρχουν διάφορες εκδοσεις του, και ότι άλλο πρέπει χονδρικά να ξέρω

Η αναβάθμιση που έκανα είναι

Μητρική της Gigabyte me i5 2300 2gen, 8 giga RAM sta 1333Mhz και καρτα γραφικών 6770 Gigabyte 1 giga

θα παιζει απροβλημάτιστα τι λέτε?

θα παίζει μια χαρά, στο ultra (max) όχι, αλλά και πάλι θα το απολαύσεις... :P

θα βγουν και αλλα dlc;

κάτσε ρε να πούμε ακόμη δε βγήκε το karkand...προς το παρόν όχι, αλλά με τον πανικό και το κόσμο που έχει πολύ πιθανό...αν επαληθευτούν και οι φήμες περί 2143...πάει η μόνη μας ζωή θα είναι το battlefield..

και κάτι ακόμη...απο τη στιγμή που πέρασα το τελευταίο update έχω tearing στο παιχνίδι(κοινώς σα να παίζω με vsync off), ενώ το έχω on και στον catalyst και στο παιχνίδι??γνωρίζει κανείς κάτι??

Δημοσ.

θα παίζει μια χαρά, στο ultra (max) όχι, αλλά και πάλι θα το απολαύσεις... :P

κάτσε ρε να πούμε ακόμη δε βγήκε το karkand...προς το παρόν όχι, αλλά με τον πανικό και το κόσμο που έχει πολύ πιθανό...αν επαληθευτούν και οι φήμες περί 2143...πάει η μόνη μας ζωή θα είναι το battlefield..

και κάτι ακόμη...απο τη στιγμή που πέρασα το τελευταίο update έχω tearing στο παιχνίδι(κοινώς σα να παίζω με vsync off), ενώ το έχω on και στον catalyst και στο παιχνίδι??γνωρίζει κανείς κάτι??

το θεμα ξερεις ποιο ειναι με τα dlc? αν βγαζουν ανα 2-3 μηνες ενα dlc απο 15 ευρω θα εχουμε χαλασει 100+ ευρω μονο για τα dlc

Δημοσ.

Δεν ειναι ετσι. Εμεις αυτη τη στιγμη παιζουμε και το καταευχαριστιομαστε. Δεν ξερουμε αν θα βγει νεο dlc. Ουτε παιζουμε για να "γινουμε καλοι" μεχρι να βγει το καινουργιο. Μας καλυπτει το παιχνιδι οπως ειναι αυτη το στιγμη. Αυτο σημαινει οτι και να βγει, οσοι το θελουν θα το παρουν. Αν σε πεισει οτι αξιζει τα χρηματα το αγοραζεις αλλιως το αφηνεις :D

Δημοσ.

Στην cpu usage ποσο εχετε οταν παιζετε ? Εγω οταν κανω minimize το παραθυρο βλεπω απο τον task manager οτι ενιοτε πιανει και 80% αλλα γενικα ειναι πιο χαμηλα μεταξυ 60-70% αλλα με διακυμανσεις.

Δημοσ.

Στην cpu usage ποσο εχετε οταν παιζετε ? Εγω οταν κανω minimize το παραθυρο βλεπω απο τον task manager οτι ενιοτε πιανει και 80% αλλα γενικα ειναι πιο χαμηλα μεταξυ 60-70% αλλα με διακυμανσεις.

όσο λες, κάνει μεγάλο cpu usage το παιχνίδι...

Δημοσ.

όσο λες, κάνει μεγάλο cpu usage το παιχνίδι...

Ααα οκ γιατι εγω νομιζα οτι επρεπε να εχω παραπανω .

Υπαρχουν παντως σημεια στους b2k χαρτες οπου εχει μεγαλο drop στα fps ,βλεπω στο battlelog forum το αντιμετωπιζουν πολυ και απο οτι λενε στην dice κοιτανε να το φτιαξουν .Παντως απο την εμπειρια μου στο bc2 οταν ανοιγα θυμαμαι evga precision το παιχνιδι εριχνε fps στα 30-40 ,και η gpu usage κατεβαινε στο 50% ,δεν το συμπαθουσε δηλαδη .Εδω δεν εχω παρατηρησει τοσο μεγαλο θεμα με το bf3 καμια φορα ομως κλοκαρω την καρτα και κλεινω το afterburner ή το precision για να ειμαι σιγουρος.

Δημοσ.

Ααα οκ γιατι εγω νομιζα οτι επρεπε να εχω παραπανω .

Υπαρχουν παντως σημεια στους b2k χαρτες οπου εχει μεγαλο drop στα fps ,βλεπω στο battlelog forum το αντιμετωπιζουν πολυ και απο οτι λενε στην dice κοιτανε να το φτιαξουν .Παντως απο την εμπειρια μου στο bc2 οταν ανοιγα θυμαμαι evga precision το παιχνιδι εριχνε fps στα 30-40 ,και η gpu usage κατεβαινε στο 50% ,δεν το συμπαθουσε δηλαδη .Εδω δεν εχω παρατηρησει τοσο μεγαλο θεμα με το bf3 καμια φορα ομως κλοκαρω την καρτα και κλεινω το afterburner ή το precision για να ειμαι σιγουρος.

ναι και αυτό με το frame drop το έχω παρατηρήσει...εκεί που είμαι στα 55, απλά γυρνάω και απλά κοιτάω προς την άλλη πλευρά χωρίς να έχει εφέ/εκρήξεις/κόσμο κλπ και πέφτουν απότομα στα 33-35 και πάει λέγοντας..

• Moderators
Δημοσ.
Και πανε οι εποχες της παντοδυναμιας των ελικοπτερων και αεροπλανων.

Ειρωνικό αφού στο BF2 ήταν πολύ δυνατότερα σε αυτούς τους χάρτες.

Oh wait, το BF3 δεν έχει fog και άλλα πολλά. :rolleyes:

Δεν φτάνει που το F-35 είναι και το χειρότερο αεροπλάνο του παιχνιδιού. Ακόμα χειρότερο και από του 2.

Δημοσ.

Ειρωνικό αφού στο BF2 ήταν πολύ δυνατότερα σε αυτούς τους χάρτες.

Oh wait, το BF3 δεν έχει fog και άλλα πολλά. :rolleyes:

Δεν φτάνει που το F-35 είναι και το χειρότερο αεροπλάνο του παιχνιδιού. Ακόμα χειρότερο και από του 2.

Στο BF2 αναφερωμουνα κι εγω ^_^

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...