Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Nαι οκ nzeppos εννοουσα το update που κατεβασαμε που ειχε μεσα και τους χαρτες του dlc οχι patch .Κοιταξτε για μενα οι νεοι χαρτες οντως ειναι λιγο πιο απαιτητικοι αλλα οκ οχι να πεις μεγαλες διαφορες σιγουρα.Οταν παιζεις τα ξεχνας αυτα δεν δινεις σημασια .Βασικα φτιαξανε το bug και δεν κρασαρει το παιχνιδι μετα το πρωτο launch.Γιουπιιι...

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βασικα φτιαξανε το bug και δεν κρασαρει το παιχνιδι μετα το πρωτο launch.Γιουπιιι...

Εμένα πλέον κολλάει όταν αλλάζει χάρτη, ενώ παλιά δεν το έκανε...

Δημοσ.

Το γεγονός ότι μπαίνεις στο παιχνίδι μέσω browser είναι εντελώς ανωφελo, από τη δικιά μας πλευρά (χρήστες), ενώ η EA εξασφαλίζει πλήρη έλεγχο κ στα @@ της για εμάς τους κοινούς θνητούς με λίγα MB RAM... :fear:

Δημοσ.

Το γεγονός ότι μπαίνεις στο παιχνίδι μέσω browser είναι εντελώς ανωφελo, από τη δικιά μας πλευρά (χρήστες), ενώ η EA εξασφαλίζει πλήρη έλεγχο κ στα @@ της για εμάς τους κοινούς θνητούς με λίγα MB RAM... :fear:

o browser δεν με ενοχλεί τόσο όσο το origin. Απο τα πιο ανούσια install που έχω κάνει στο pc μου.

Δημοσ.

Eιναι το cooperative gameplay δηλαδη οτι παιζεις μαζι με καποιον φιλο σου μαζι ενα παιχνιδι για να τελειωσετε μια αποστολη σε συνεργασια.

...Και σταδιακά μαζεύετε πόντους για να ξεκλειδώσετε συγκεκριμένα όπλα. Το καλό (; ) με το co-op είναι ότι ακόμα κι αν κανένας φίλος σου δεν είναι διαθέσιμος, το παιχνίδι μπορεί να σε συνδέσει με κάποιον τυχαίο και να παίξετε την πίστα μαζί.

Φυσικά αν παίζεις με κάποιο γνωστό σου και χρησιμοποιείς VoIP (μέσω Teamspeak ή του battlelog party ή ακόμα και μέσω... MSN Messenger), συνεννοείστε μεταξύ σας πολύ καλύτερα. Ειδικά η αποστολή με τους 2 snipers είναι απόλαυση αν παίζεις με VoIP.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις.

Πώς γίνεται να αλλάξουμε το nick?

Ακόμη, πως γίνεται να δημιουργήσουμε ένα νέο χαρακτήρα στο παιχνίδι (εάν επιτρέπεται) ?

Δημοσ.

Δεν είμαι σίγουρος αν μπορείς να φτιάξεις νέο χαρακτήρα. Το όνομά του πάντως κληρονομείται από το Origin, το id του οποιου θεωρητικά μπορείς να αλλάξεις από εδώ: http://www.origin.com/change-id

(Λέω θεωρητικά γιατί δεν το έχω δοκιμάσει να δω αν όντως δουλεύει. Αρχικά το Origin δεν επέτρεπε την αλλαγή του id).

Δημοσ.

Δεν είμαι σίγουρος αν μπορείς να φτιάξεις νέο χαρακτήρα. Το όνομά του πάντως κληρονομείται από το Origin, το id του οποιου θεωρητικά μπορείς να αλλάξεις από εδώ: http://www.origin.com/change-id

(Λέω θεωρητικά γιατί δεν το έχω δοκιμάσει να δω αν όντως δουλεύει. Αρχικά το Origin δεν επέτρεπε την αλλαγή του id).

Δε λειτουργεί το link

Δημοσ.

...δοκίμασε να αφαιρέσεις το gr χειροκίνητα...

όντως αυτό χρειαζόταν ! :rolleyes:

Αλλά αυτό μου δίνει τη δυνατότητα να αλλάξω το origin id.

Αυτό σημαίνει πως θα αλλάξει και το nickname στο παιχνίδι ?

Δημοσ.

Το nickname στο παιχνίδι είναι το Origin id (και αντίστοιχα σε όλα τα παιχνίδια του Origin, πχ Fifa12). Διαφορετικά θα είχαμε άλλο nick για το BF3, άλλο για το Fifa, άλλο για το Need for Speed κ.ο.κ. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν γίνεται.

Δημοσ.

Το nickname στο παιχνίδι είναι το Origin id (και αντίστοιχα σε όλα τα παιχνίδια του Origin, πχ Fifa12). Διαφορετικά θα είχαμε άλλο nick για το BF3, άλλο για το Fifa, άλλο για το Need for Speed κ.ο.κ.

Δε γνώριζα τη λεπτομέρεια αυτή, αλλά αν με ρωτήσεις προσωπικά θεωρώ πολύ περιοριστικό να μη μπορώ να επιλέξω το nick μου για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, ανεξαρτήτως με το origin id.

Οπότε για να αλλάξω το in game-nick θα πρέπει να δημιουργήσω ενα νέο e-mail, ένα νέο origin-id και κατ'επέκταση ένα νέο nick...

... Φυσικά κάτι τέτοιο δεν γίνεται.

Εννοείς πως υπάρχουν τεχνικοί περιορισμοί ?

Ευχαριστώ για την υπομονή, αλλά όταν είσαι νέος στο είδος, αυτά συμβαίνουν... :-)

Δημοσ.

Δεν υπάρχουν τεχνικοί περιορισμοί, απλώς η ΕΑ δεν το επιτρέπει. Μέχρι πρότινος δεν υπήρχε καν η δυνατότητα να αλλάξεις Origin id. Αν έκανες ένα ορθογραφικό ή μετάνιωνες για το όνομά σου, δεν υπήρχε τρόπος να το αλλάξεις. Είχα μιλήσει στο live chat support με την ΕΑ και μου είπαν ότι το αλλάζουν μόνο αν έχεις βάλεις κατά λάθος προσωπικά δεδομένα στο id. Τουλάχιστον τώρα μας επιτρέπουν την αλλαγή...

Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; ;)

Battlefield 3: Back to Karkand hints to Battlefield 2143

Εγώ πάντως θα γούσταρα περισσότερο ένα WW2 με τη Frost Byte 2 engine. Αυτά τα 21xx δεν με συγκινούν καθόλου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; ;)

2143.jpg

ΠΟΥ το βρήκες ρε θηρίο?!? :D

Άντε να βγει Camp Gibraltar με Cerbere Landing + Suez Canal με Τιτάνες, και τέλος!!!

Επεξ/σία από Athanasios2104

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...