koularasss Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 peterano ναι λαπτοπ ειναι και ειναι αυτο της υπογραφης μου.
Commendatore Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Ερώτηση Nooba... Τι ακριβώς είναι το Co-op και τί διαφορετικό προσφέρει ?
asbatey Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 chaos3x and ser9eant σας εκανα add. asbatey το δικο μου
konstantinos77 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Ερώτηση Nooba... Τι ακριβώς είναι το Co-op και τί διαφορετικό προσφέρει ? Eιναι το cooperative gameplay δηλαδη οτι παιζεις μαζι με καποιον φιλο σου μαζι ενα παιχνιδι για να τελειωσετε μια αποστολη σε συνεργασια.
nzeppos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 ...Και σταδιακά μαζεύετε πόντους για να ξεκλειδώσετε συγκεκριμένα όπλα. Το καλό (; ) με το co-op είναι ότι ακόμα κι αν κανένας φίλος σου δεν είναι διαθέσιμος, το παιχνίδι μπορεί να σε συνδέσει με κάποιον τυχαίο και να παίξετε την πίστα μαζί. Φυσικά αν παίζεις με κάποιο γνωστό σου και χρησιμοποιείς VoIP (μέσω Teamspeak ή του battlelog party ή ακόμα και μέσω... MSN Messenger), συνεννοείστε μεταξύ σας πολύ καλύτερα. Ειδικά η αποστολή με τους 2 snipers είναι απόλαυση αν παίζεις με VoIP. Απ' την άλλη το συγκεκριμένο mode το έχω μισήσει, γιατί πραγματικά μου έχει σπάσει τα νεύρα. Κατ' αρχάς ο μόνος τρόπος να συνδεθώ με άλλον είναι να βγάλω το PC σε DMZ (κι ας έχω ανοίξει τις σχετικές πόρτες στο !@#$router). Επίσης είχα ΠΑΡΑ πολλά disconnections, όταν στο "κανονικό" online αποσυνδέομαι εξαιρετικά σπάνια. Μακάρι πάντως να είχαν συμπεριλάβει περισσότερες αποστολές... edit:
gavros10 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 ...Και σταδιακά μαζεύετε πόντους για να ξεκλειδώσετε συγκεκριμένα όπλα. Το καλό (; ) με το co-op είναι ότι ακόμα κι αν κανένας φίλος σου δεν είναι διαθέσιμος, το παιχνίδι μπορεί να σε συνδέσει με κάποιον τυχαίο και να παίξετε την πίστα μαζί. Φυσικά αν παίζεις με κάποιο γνωστό σου και χρησιμοποιείς VoIP (μέσω Teamspeak ή του battlelog party ή ακόμα και μέσω... MSN Messenger), συνεννοείστε μεταξύ σας πολύ καλύτερα. Ειδικά η αποστολή με τους 2 snipers είναι απόλαυση αν παίζεις με VoIP. Απ' την άλλη το συγκεκριμένο mode το έχω μισήσει, γιατί πραγματικά μου έχει σπάσει τα νεύρα. Κατ' αρχάς ο μόνος τρόπος να συνδεθώ με άλλον είναι να βγάλω το PC σε DMZ (κι ας έχω ανοίξει τις σχετικές πόρτες στο !@#$router). Επίσης είχα ΠΑΡΑ πολλά disconnections, όταν στο "κανονικό" online αποσυνδέομαι εξαιρετικά σπάνια. Μακάρι πάντως να είχαν συμπεριλάβει περισσότερες αποστολές... edit: χαχααχα ωστε τετοια γινονται στο battlefield...
nzeppos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Καλά ο τύπος είναι παλαβός και έχει βγάλει πολλά τέτοια video, πού να δείτε και τα άλλα...
xtrmsnpr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 χαχααχα ωστε τετοια γινονται στο battlefield... άσε έχουμε λαλήσει
Αστροβασίλης Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Παιδια καλησπερα, μια απορια εχω ... Θελω να πουλησω το BF4 LE αλλα δεν ξερω αν με ενα SERIAL μπορεις να εχεις δυο λογαρισμους στο origin η στο battlelog.. ( να εχει ο αλλος δικο του ονομα ) Διαβαζα οτι μονο ενα δικαιουσαι.. Ξερετε;
konstantinos77 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Προσεξε,λογαριασμους στο Origin μπορεις να εχεις οσους θες δεν εχει σημασια.Το συγκεκριμενο παιχνιδι ομως που εχεις με το συγκεκριμενο serial θα μπορει να το παιξει μονος ενας λογαριασμος του Οrigin .Να σου δωσω να καταλαβεις στο steam εγω εχω 2 λογαριασμους αλλα τα παιχνιδια τα εχω μοιρασει .Επισης μπορεις το ιδιο παιχνιδι με το serial που εχεις να το βαλεις σε οσους υπολογιστες θελεις αλλα θα το παιζεις παντα απο το δικο σου -μοναδικο λογαριασμο Origin και ποτε δεν θα μπορεις ταυτοχρονα ,δηλαδη να πας εσυ στον ενα υπολόγιστη ο φιλος στον αλλο και να παιξετε το bf3 απο τον ιδιο λογαριασμο Origin.
Αστροβασίλης Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 αυτο ισχυει; Οχι.Παει "πακετο" με το account .-με μια αλλαγη μεηλ πας στοιχειων εισαι ΟΚ- Αλλαγη στο ονομα γινεται. Α και αν εχεις αγορασει κατι αλλο απο οριτζιν δεν.. Χμ αυτα. @ konstantinos77 ευχαριστω
gozzar07 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Θελω να πουλησω το BF4 LE.. Αυτό είναι pre-preorder λογικά ε;
Αστροβασίλης Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 DVD ηταν ( BF3 LE ) απο το getitnow.gr preorder ναι..
Πέτρος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 DVD ηταν ( BF3 LE ) απο το getitnow.gr preorder ναι.. Γράφεις BF4, φίλε μου. Εκεί πάει ο "ενθουσιασμός"
Kapws Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Αγόρασα κι εγώ σήμερα το BF3 και είπα να ξεκινήσω με ένα team deathmatch , αλλά εκτός του ότι έκανε 2-3 λεπτά να φορτώσει το map και να ξεκινήσω διαπίστωσα ότι όσες φορές και να έπαιξα (οκ 4 φορές προσπάθησα), είχα τρελό lag και πήγαινε καρέ καρέ το παιχνίδι. Δοκίμασα να φτιάξω τα filters όσον αφορά τo region αλλά και πάλι τίποτα. Να σημειώσω ότι έπαιξα και τερμάτισα το campaign με περίπου 8 ώρες gameplay, χωρίς ίχνος κολλήματος, οπότε σχεδόν αποκλείω να φταίει το μηχανάκι που το παίζω. Υπάρχουν μήπως ελληνικοί servers ή έστω προτάσεις για λιγότερο lag? Κάποια ιδέα, tips ή κάτι τέλος πάντων γιατί έχω ψιλοαπογοητευτεί ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα