nzeppos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Εμένα πιο βαριά μου φάνηκε η Strike at Karkand, όπου έπιανα πάνω από 50-55 fps μόνο σε σχετικά κλειστά μέρη (σε εντελώς κλειστά, δωμάτια κλπ, δεν το συζητάω, 60 σταθερά). Όταν κατέβασα το anisotropic σε 8x από 16x σαν να είδα μια ελάχιστη βελτίωση, αλλά και πάλι σε αρκετά σημεία έπιανα 40-45. Γενικά οι 11.12 drivers (μαζί με το 11.11CAP3) δεν φάνηκαν να είχαν καμια επίδραση. Πλέον ελπίζω σε νέο BF3 update
gozzar07 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Kαλα κατσε να παω εγω αυριο να τσιμπησω το mw3 να τελειωνουμε και δεν πειραζει ας κατσουν αυτοι να πειραματιζονται στην origin.. Δεν υπάρχει λόγος να γίνεις τόσο σκληρός.. Τι θα κάνει η Dice μετά;
nzeppos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Καλά εγώ πιστεύω ότι όποιος βάλει MW3 τώρα έχει να φάει την ξενέρα της ζωής του. Εννοείται βέβαια να έχει εντρυφήσει πρώτα στο BF3 και όχι όπως κάτι φίλοι μου που λένε ότι είναι βαρετό γιατί πας-πας-πας και στο τέλος σε τρώει κάποιος από το πουθενά. Νόμιζαν ότι το conquest θα ήταν Carentan φλωροTDM ή ότι σε conquest large θα έκαναν 30 kills στο level 1... Ψήθηκα τώρα να βάλω ένα MW2 να δω πόσο θα αντέξω.
kostaks3 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 για να παιξεις ανετα εστω και σε μεσαιες ρυθμισεις, το πρωτο που χρειαζεσαι ειναι καρτα γραφικων και αμεσως μετα μνημη RAM. ο επεξεργαστης σου ειναι μια χαρα! η μνημη σου ειναι οριακη οταν θα φορτωνεται και θα διαβαζει το παιχνιδι. η καρτα σου ειναι μονο για HD Ταινιες, αντε και κανα παιχνιδακι 4-5 ετων παλιο...!!! για BF3 ουτε λογος!! Ειδα οτι η καρτα γραφικων, "εντασσεται" στα minimum requirements.Τωρα ενταξει το pc ειναι και σχεδον 5 χρονων.Αν του βαλω μια 2αρα μνημη θα ειναι οκ;
fixxxer29 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Ειδα οτι η καρτα γραφικων, "εντασσεται" στα minimum requirements.Τωρα ενταξει το pc ειναι και σχεδον 5 χρονων.Αν του βαλω μια 2αρα μνημη θα ειναι οκ; Η 8800 είναι αρκετά καλύτερη από την 9500. Εάν το παλικάρι με την 8800 βλέπει 30 fps μέσο όρο στα χαμηλότερα settings , τότε με τη δικιά σου δε θα παίζει. Αν προσθέσεις 2 γίγα ακόμα μνήμης και πάρεις και μια καρτούλα καλύτερη , δε χρειάζεται να είναι ακριβή , κάτι θα κάνεις.
konstantinos77 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δεν υπάρχει λόγος να γίνεις τόσο σκληρός.. Τι θα κάνει η Dice μετά; Ειδες ομως με το που το ειπα χθες εφτιαξε το origin. Να γραφετε εδω και το nick σας στο battlelog να γινομαστε φιλοι και να κανουμε parties για να ειμαστε και πολλοι Ελληνες και με ιδια pings.
gozzar07 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Ειδες ομως με το που το ειπα χθες εφτιαξε το origin. Χαχαχαχαχα! Σωστός! Gozzar07 στο Battlefield. Όποιος θέλει με κάνει add. Είμαι πολύ καλός στο να κάνω τον τραυματία. Επίσης τρέχω πολύ καλά απο πίσω σας για να κουβαλάω σφαίρες κτλ.
Πέτρος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Προς γνώση και συμμόρφωση: Πολύ πολύ καλό! Να τα βλέπουν αυτά όσοι τριγυρνάνε με ένα μαρκούτσι στο χέρι και τραβάνε HS εν κινήσει από 3-300 μέτρα. Χαλαρά κιόλας! Άντε, μας πρήξατε!
konstantinos77 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Χαχαχαχαχα! Σωστός! Gozzar07 στο Battlefield. Όποιος θέλει με κάνει add. Είμαι πολύ καλός στο να κάνω τον τραυματία. Επίσης τρέχω πολύ καλά απο πίσω σας για να κουβαλάω σφαίρες κτλ. Κατσε τι εννοεις να κανεις τον τραυματια ?Κανεις οτι εισαι τραυματισμενος ερχεται ο αλλος να σε σκοτωσει και ξαφνικα πεταγεσαι και του την αναβεις? χαχαχαχαχαχα
koularasss Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 αντιμετωπιζω το εξης προβλημα: http://www.youtube.com/watch?v=AK7Y4YU3AxM&feature=youtu.be (το εβαλα μεσω youtube γιατι δεν μπορουσα απο εδω) μηπως φταινε οι θερμοκρασιες της καρτας γραφικων?απο 55 οταν ανοιξα το game πηγαν 70.
nzeppos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Κι αφού κάπως πρέπει να περνάει η ώρα, αποφάσισα να αλλάξω το polling rate του MX518 μου από 125 στα 500 Hz. Στην πορεία όμως είπα να κλείσω και το "Enhance pointer precision" (άρα να αλλάξω και το pointer speed), οπότε τώρα δεν μπορώ να το συνηθίσω με τίποτα. *γκρίνια, γκρίνια*
Chaos3X Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Παίδες μία ερώτηση, βλέπω τους αντίπαλους που φοράνε κάτι ωραίες μαύρες στολές με μάσκες οξυγόνου, full face κλπ. Εγώ έχω φτάσει level 35 και μόνο κάτι ******** χρωματισμούς έχω ξεκλειδώσει! Ξέρετε τι παίζει? Μήπως είναι με κωδικό από το Origin όπως τα Dog Tags και άλλα? Επίσης, ψάχνω άτομο για co-op για να ξεκλειδώσουμε κανένα οπλάκι! Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει...
gozzar07 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2011 καποιος??? Έχεις καμιά άλλη κάρτα να δοκιμάσεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα