Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Btw, βγήκαν και οι νεότεροι 12.1pre.

http://downloads.gur...nload-2826.html

Με κάθε επιφύλαξη αφού πρόκειται για τη μη τελική έκδοση, αλλά σύμφωνα με τα release notes περιέχει όλα τα καλά της 11.12 μαζί με τα optimizations της 11.11c τα οποία δεν έχει ο 11.12.

Ξαναλέω, με κάθε επιφύλαξη (εγώ τους πέρασα κι όλα καλά, βελτιώθηκα και στο Heaven).

Ωραίος. Μόλις πέρασα τους απλούς 11.12 συν το 11.11 CAP3. Μένει να κάνω 1-2 δοκιμές ακόμα (disable Catalyst AI, πείραγμα του tessellation) και αν δεν δω βελτίωση ούτε έτσι, τότε θα δοκιμάσω και τους 12.1pre.

Δημοσ.

Καλα πρεπει αν μας κανουν πλακα αυτοι .

Να σας ρωτησω κατι μεχρι να το φτιαξουν ,διαβασα οτι το προβλημα που εχει σε ορισμενους οταν κανεις scope με το sniper φτιαχνεται αν ριξεις τo tessellation στο χ8 αλλα στο cp της nvidia δεν βλεπω κατι τετοιο .Ξερω οτι το εχουν οι ati στο ccc.Ξερει κανεις απο που μπορω να το ρυθμισω?

την gtx 295 δεν έχεις? αν ναι, δεν υποστηρίζει dx11 οπότε δε παίζει το tesselation

Δημοσ.

Με πέταξε πριν κανα τέταρτο το Origin και από εκείνη την ώρα δε λέει να συνδεθεί...

Λέει ότι βάζω λάθος τα στοιχεία μου αλλά όταν πατάω να μου στείλει mail για υπενθύμιση κωδικού μου πετάει σφάλμα...

Έχει κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα???

Δημοσ.

Με πέταξε πριν κανα τέταρτο το Origin και από εκείνη την ώρα δε λέει να συνδεθεί...

Λέει ότι βάζω λάθος τα στοιχεία μου αλλά όταν πατάω να μου στείλει mail για υπενθύμιση κωδικού μου πετάει σφάλμα...

Έχει κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα???

Ναι, είναι γενικό. Περιμένουμε να το φτιάξουν.

Δημοσ.

Μην με πριζώνετε...

Το expansion που βγήκε είναι το Back to Karkand που ήταν δωρεάν για όσους αγόρασαν τη Limited Edition?

Επειδή έχω χαθεί λίγο...αγοράζοντας τώρα πια την L.E. του BF3 δεν χρειάζεται να πάρει και το expansion που βγαίνει στις 15?!

Δημοσ.

πάντως οι καινούριοι χάρτες φορτώνουν πάααααααααρα πολύ γρήγορα

ειδικά με το δικό μου πολύ ταπεινό σύστημα :rolleyes:

Δημοσ.

πάντως οι καινούριοι χάρτες φορτώνουν πάααααααααρα πολύ γρήγορα

ειδικά με το δικό μου πολύ ταπεινό σύστημα :rolleyes:

ειλικρινα μπορεις και παιζεις το BF3 με το μηχανημα αυτο; αν ναι πες μου σε τι αναλυση και τα γραφικα ολα στο LOW ετσι;

Δημοσ.

την gtx 295 δεν έχεις? αν ναι, δεν υποστηρίζει dx11 οπότε δε παίζει το tesselation

Nαι την 295,αλλα ok δεν υπαρχει ρυθμιση μεσα στο c.p της nvidia αντιστοιχο με αυτο της ati που ρυθμιζει κατι τετοιο ασχετα αν το υποστηριζει στο παιχνιδι ?Αν ειχα πχ την 580 θα ειχε τετοια επιλογη μεσα στο control center? Γιατι εχω φαει ολο τον κοσμo αλλα δεν βλεπω πουθενα να το γραφει .

Δημοσ.

Nαι την 295,αλλα ok δεν υπαρχει ρυθμιση μεσα στο c.p της nvidia αντιστοιχο με αυτο της ati που ρυθμιζει κατι τετοιο ασχετα αν το υποστηριζει στο παιχνιδι ?Αν ειχα πχ την 580 θα ειχε τετοια επιλογη μεσα στο control center? Γιατι εχω φαει ολο τον κοσμo αλλα δεν βλεπω πουθενα να το γραφει .

δε ξέρω ρε συ γιατί έχω ati, ας σου απαντήσει κάποιος που έχει nvidia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...