Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το βίντεο που είχε μπει κι εδώ και βάραγε το ταβάνι ο άλλος με το mortar; :-D

Στην έξοδο είχε απλώσει πικνικ ένας teammate και αμολούσε όλμους. Δεν κάθισα να δω τι ψάρεψε :-D

Δημοσ.

Ρε παιδιά, το εφέ που είναι σαν να φοράει γυαλιά και να τα έχει θάψει στο χώμα μπορεί να απενεργοποιηθεί ? είναι άκρως ενοχλητικό.

Δημοσ.

Άρχισαν να σηκώνονται οι πρώτοι servers του BTK (καμια 15αριά), αλλά απ' ότι βλέπω είναι όλοι γεμάτοι :P

Όμως ακόμα δεν έχω καταλάβει τι στο καλό γίνεται με το preorder μου. Δεν μου έχει έρθει κάποιος κωδικός προς εξαργύρωση, δοκίμασα να πατήσω Join σε κάποιο BTK server και μου λέει ότι πρέπει να αγοράσω το παιχνίδι, στο Origin client εμφανίζει το preorder αλλά έχει ένα κενό Unlock Code κλπ. Άιντε να δούμε...

edit: αχά, επιτέλους ήρθε επιβεβαιωτικό email, που λέει ότι δεν χρειάζεται unlock code κλπ.

Δημοσ.

Πάντως τους sniper τους έχουν κάνει κλόουν. Καλύτερα να τους βγάλουν εντελώς παρά να τους έχουν με ένα φακό να φέγγει όλη την ώρα όπου και να βρίσκεται είτε σε ήλιο είτε σε ίσκιο και την 12x διόπτρα να μην βγάζει με την πρώτη κανένα αντίπαλο στο hardcore.Επίσης η σφαίρα κάνει 15 χρόνια να φτάσει στο στόχο της και δημιουργεί και μια τεράστια καμπύλη λες και προσπαθείς να βάλεις καλάθι.

Sniper είναι που να πάρει και υποτίθεται ότι δεν πρέπει να φαίνεται και να είναι θανάσιμος.Ψάξε βρες τον να πάρεις και τη χαρά της ανακάλυψης.Και αυτό το SV98 σαν μπι μπι gun είναι.Πατάς το ποντίκι και δεν νιώθεις τίποτα.

Από τη χαρά του sniper που ήταν το Bad Company 2 περάσαμε στη χαρά του μπουρλοτιέρη που είναι το Battlefield 3.

Δημοσ.

Τι έγινε? Επαιξε κανείς back to Karkand?

Έπαιξα εγώ λίγο.

Παρατήρησα ότι έχει πέσει κατά πολύ το FPS, από 40-60 που είχα τώρα είμαι με 20-35, τη έγινε....? :cry:

Δημοσ.

Έπαιξα εγώ λίγο.

Παρατήρησα ότι έχει πέσει κατά πολύ το FPS, από 40-60 που είχα τώρα είμαι με 20-35, τη έγινε....? :cry:

Κι εμένα πήγε γύρω στα 40-45 από 60, αλλά πάλι έφταιγε ο ρημαδοκαπνός. Έπαιξα Gulf of Oman και πήγαινε τούφα το ντουμάνι.

lol με το που βγήκαν οι νέοι χάρτες δε μπορώ να δω τα pings στους servers! γεια σου ρε dice :P

Μου το έκανε κι εμένα, αλλά μόλις πήγα να συνδεθώ ζήτησε update στο browser plugin. Μετά το update, τα pings εμφανίζονται κανονικά.

Δημοσ.

1 server βρήκα με θέσεις, Αμερικάνικο, κι αυτό ήταν rush στο Wake... Τί να πεις.

Τώρα είδα ότι άνοιξαν πολλοί.

Την 1η φορά, κι εγώ δεν έβλεπα ping, μετά έστρωσε (το νέο browser plugin, ίσως?)

Από fps, σταθερά 57-60 εκτός από πολύ ζόρικα σημεία με καταιγισμό και πολύ καπνό (40-60).

Δημοσ.

Μα τοσο πολυ πεφτουν τα fps? Kαταλαβα ,θα περιμενουμε το καινουργιο update παλι.Οχι τιποτα αλλο αλλα σου βγαινουν τετοια προβληματα και νομιζεις οτι εχει προβλημα η καρτα σου ,οι drivers και παει λεγοντας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...