Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Btw, υπάρχει κάποια πιθανότητα να εισάγουν στο παιγνίδι τράνταγμα σε όσους τρώνε σφαίρες? Δε γίνεται ο κάθε sniper να σου τραβάει HS με scope από τα 5-6μ την ώρα που τον γαζώνεις. Προφανώς και δεν αναφέρομαι στο suppress effect. Εκεί, "ζορίζεσαι" ενώ δεν σε έχει πετύχει τπτ. Λογικό.

Είναι εντελώς γελοίο...

Υπαρχει suppression και όταν σε πετυχαίνουνε οι σφαίρες.Απο αυτο που περιγράφεις ποιο πάνω μάλλον θέμα lag είναι.Δυστηχώς τα ping που έχει ο καθένας μας παίζουνε καθοριστικό ρόλο στις h2h καταστάσεις.

Ή μπορεί να είναι και θέμα cheating καθώς ο συγκεκριμένος χάρτης έχει κάμποσους παραπάνω σε σχέση με τους άλλους χάρτες. ;)

Αν συνεχίσει πάντως η ΕΑ αυτήν την αδράνεια στο θέμα των cheaters προβλέπω στο τέλος να παίζουνε και επίσημα μόνο με aimbot στο game

Δημοσ.

Δλδ πόσο να χαλάσει ακόμα?

Το κάθε γίδι ρημάζει με το RPG σε αποστάσεις <1m.

Ο έρμος ο medic ο οποίος τρέχω σαν το βλάκα-στόχο με τα paddles προτεταμένα τί να κάνω?

Ρίχνω καμμιά οπλοβομβίδα να αραιώσω λίγο το χαμό, να πάρω και κανένα kill.

Συμφωνώ πως είναι μέγα θέμα τα mass explosions. Έχω βαρεθεί να τραβάω HS παρακολουθώντας τη βομβίδα (και το τέλος μου) να έρχεται.

Ας τα κόψουν τελείως να ησυχάσουμε.

Btw, υπάρχει κάποια πιθανότητα να εισάγουν στο παιγνίδι τράνταγμα σε όσους τρώνε σφαίρες? Δε γίνεται ο κάθε sniper να σου τραβάει HS με scope από τα 5-6μ την ώρα που τον γαζώνεις. Προφανώς και δεν αναφέρομαι στο suppress effect. Εκεί, "ζορίζεσαι" ενώ δεν σε έχει πετύχει τπτ. Λογικό.

Είναι εντελώς γελοίο...

Εδω ρε συ οποτε παιζω και χθες που επαιζα στην 1200 tickets στο μετρο δεν βλεπω πια πανω με το οπλο τους αντιπαλους αλλα κοιταω κατω να δω αν υπαρχει καμια χειροβομβιδα απο τις χιλιαδες που πεταγονται .Αυτο ομως με τα m320 ειναι αλλο πραγμα που καθονται ολοι μα ολοι κατω απο τις σκαλες στην αποβαθρα σε παραταξη και τις πετανε πανω στο πρωτο επιπεδο και το αντιθετο .Ειναι δηλαδη τραγικο.

Παντως πριν 3 μερες στο metro το παιχνιδι ειχε μεταφερθει στον εξωτερικο χωρο γυρω απο τα σπιτια και εκανα ενα kill με το μαχαιρι κινηματογραφικο μακαρι να εκεινη την ωρα να ειχα video να το τραβουσα.Ημουν πανω στον δευτερο οροφο και βλεπω τον αλλο να βγαινει απο το σταθμο ,πηδησα ανοιξα αλεξιπτωτο και εσκασα ακριβως πισω του σαν τον batman και του πηρα την dogtag .Η δυσκολια δηλαδη ηταν να πηδηξεις την καταλληλη χρονικη στιγμη ωστε ουτε μπροστα του να εσκαγα οπου θα με σκοτωνε στην στιγμη ουτε πολυ πισω του οπου θα εχανα το πλεονεκτημα να τον μαχαιρωσω.Ωραιες στιγμες...

Δημοσ.

Το metro ήτανε πάντα έτσι δεν άλλαξε κάτι με το patch...Όλοι m320-grenades και κανα rpg... Άσε που ούτως η άλλως το irnv σε πίστες όπως το metro πρέπει να δουλεύει ακόμα όπως παλιά , αφου είναι κοντινές οι αποστάσεις. Αν θέλετε να παίξετε κανονικό battlefield πολύ απλά αφήστε το metro :rolleyes: .

Δημοσ.

Το μετρο βασικά δεν είναι για 64 άτομα αν και έχει και αυτό το γούστο του. Με λιγότερα άτομα είναι νορμάλ.

Δημοσ.

Άσε που ούτως η άλλως το irnv σε πίστες όπως το metro πρέπει να δουλεύει ακόμα όπως παλιά ,

Οχι σε πληροφορω δεν δουλευει οπως παλια.Αν κατσεις πανω απο τις σκαλες και βλεπεις τους αλλους κατω πιο πολυ διακρινεις το κοκκινο συμβολο πανω απο τον αντιπαλο παρα ολοκληρη την φιγουρα ετσι οπως την εβλεπες παλια.Πως δεν βαλανε irnv στο m320 ,παραλιγο ... :fear:

Εμενα οι καλυτερες μου πιστες ειναι η capsian και η Grand Bazaar ,παρολο που τελευταια γινομαι καφρος στην metro ...

Δημοσ.

Eιχαμε τοσο καιρο το irnv και τωρα πιασανε καποιοι το m320 .Aξιος διαδοχος...Εχει χαλασει η πιστα στο metro εξαιτιας του.

Δεν νομιζω πως ειναι ετσι.Επιτηδες φτιαχτηκε ετσι η πιστα για να γινεται ο χαμος που γινεται,οπως ηταν και το Depot του COD για παραδειγμα.

Εξαλλου οποιος χαλιεται εχει πολλους servers που απαγορευουν τα 320/RPG.

Δημοσ.

Δεν νομιζω πως ειναι ετσι.Επιτηδες φτιαχτηκε ετσι η πιστα για να γινεται ο χαμος που γινεται,οπως ηταν και το Depot του COD για παραδειγμα.

Εξαλλου οποιος χαλιεται εχει πολλους servers που απαγορευουν τα 320/RPG.

Πολυ σωστη η παρατηρηση σου ,ωστοσο να σου υπενθυμισω γιατι το ξερεις και εσυ οτι σε maps του metro που απαγορευεται το m320 καποιοι το χρησιμοποιουν και δεν τους πεταει εξω ο admin και τον βριζουν ολοι στο chat...Bλεπεις λοιπον ψηλα στην λιστα κατι score 90-10,80-0 κτλ. Οποτε και αυτο που λες ισχυει μεν αλλα εν μερει και νομιζω οτι σε καποιους servers εχει χαθει ο ελεγχος γιατι δεν τηρουνται οι κανονες που αναγραφονται ,δεν ξερω ομως για ποιο λογο.

Δημοσ.

αφου εχω ψιλοαπογοητευτει απο το mw3 σκεφτομαι να κανω την κινηση για το bf3

εχω καει πολλες ωρες στο cod mw2 και mw3 οποτε ξερω οτι η προσαρμογη ειναι δυσκολη αλλα εσεις τι λετε;

Έχω παίξει όλα τα mw από 3-6 και πέρασα υπέροχα .Αλλά από πέρυσι που πήρα to bad company 2 κατάλαβα ότι το mw είναι για ερασιτέχνες.Το bf3 είναι πολύ καλό αρκεί να μην έχεις προβλήματα όπως εγώ με κρασαρίσματα ,λόγω bugs ή παλαιού pc.Εχω κάνει μια αναβάθμιση σε περιφερειακά όπως καινουριο ποντίκι (logitech),n;eo plhktrol;ogio (microsoft x4) n;eo router ,(belkin) και νέα οθόνη (dell 2412) αλλά χρειάζομαι ένα 700€ ακόμα για τον πύργο( 2600 cpu,8 μνήμη και μία καλή μητρική).Οπό τε υπομονή για κανά τρίμηνο για μένα , γιατ'ι τώρα παίζω ένα game και μετά με πετά έξω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...