Toufas Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=FOaGhE_sejI
IMMORTALFRANK Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Ναι το είδα και εγώ...........τι έκανε ρε η κουφάλα??????
optimus_crime Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 κορυφαιο!τελειος ο τυπας. αλλα δεν ξερουμε ποσες φορες το προσπαθησε αλλά αν ειναι απο την πρωτη, τι να πω...
xtrmsnpr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 κορυφαιο!τελειος ο τυπας. αλλα δεν ξερουμε ποσες φορες το προσπαθησε αλλά αν ειναι απο την πρωτη, τι να πω... έχει και ένα άλλο δικό του που δείχνει,πόσες φορές το κάνει,μέχρι να πετύχει..Τρελό γέλιο όμως
outlaw star Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 λολ ρε παιδιά πόσες φορές μπήκε το βίντεο στις τελευταίες σελίδες πάντως ναι κορυφαίος!
shinigami Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Παιδες ξερετε μηπως κανενα site που να πουλαει ακομα την LIMITED edition και να φερνει ελλαδα?
nzeppos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Υπομονή λίγες ώρες ακόμα... Έεεερχεται το Karkand. Το Origin βέβαια εντελώς για τον μπέο! Κάνω τελικά preorder μέσω του client. Αν και πριν λίγες μέρες με είχε ρωτήσει αν θέλω αγγλική ή ρώσικη έκδοση, χθες δεν μου έβγαλε τέτοια επιλογή. Πληρώνω με paypal και το μόνο email που μου ήρθε ήταν από την ίδια την... paypal. Από το Origin τίποτα. Η παραγγελία δεν εμφανιζόταν καν στο "Order History" του Origin client. Στο δε store.origin.com δεν με άφηνε καν να μπω, αφού έβγαζε λάθος email/password. Ό,τι να 'ναι, πραγματικά. Τελικά με τα πολλά και μετά από κανα δίωρο ήρθε ένα email επιβεβαίωσης (χωρίς κωδικούς κλπ) και εμφανίστηκε η παραγγελία στο Order History. Άλλη ένδειξη δεν έχω στον Origin client ή αλλού. Μένει να δούμε αν και πώς θα ενεργοποιηθεί το Karkand. Φαντάζομαι θα γίνει αυτόματα ή θα στείλουν κανα κλειδί αύριο το πρωί. Τραγικές καταστάσεις και απ' ότι διαβάζω σε κάτι SW:TOR και σία τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα. Αυτό το πράγμα δεν είναι καν "beta", όπως γράφουν στη επικεφαλίδα της εφαρμογής...
PETERANOS Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δεν ξέρω εάν αναφέρθηκε κάπου, με το in game ping τι γίνετε γιατί βλέπω ολονών τα ping εκτός από το δικό μου?
Bizniz Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δεν ξέρω εάν αναφέρθηκε κάπου, με το In game ping τι γίνετε γιατί βλέπω ολονών τα ping εκτός από το δικό μου? είπαμε, η Dice μας σκέφτεται και συσφίγγει τις διαπροσωπικές σχέσεις μέσα από το BF3 ρωτάς τους άλλους παίχτες για το ping σου
konstantinos77 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Eιχαμε τοσο καιρο το irnv και τωρα πιασανε καποιοι το m320 .Aξιος διαδοχος...Εχει χαλασει η πιστα στο metro εξαιτιας του.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δεν μου φαίνεται περίεργο που σε τέτοια πίστα, ο κόσμος παίζει με το noobtube. Ευτυχώς δεν χρησιμοποιούν το mortar στο μετρό.
Πέτρος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Eιχαμε τοσο καιρο το irnv και τωρα πιασανε καποιοι το m320 .Aξιος διαδοχος...Εχει χαλασει η πιστα στο metro εξαιτιας του. Δλδ πόσο να χαλάσει ακόμα? Το κάθε γίδι ρημάζει με το RPG σε αποστάσεις <1m. Ο έρμος ο medic ο οποίος τρέχω σαν το βλάκα-στόχο με τα paddles προτεταμένα τί να κάνω? Ρίχνω καμμιά οπλοβομβίδα να αραιώσω λίγο το χαμό, να πάρω και κανένα kill. Συμφωνώ πως είναι μέγα θέμα τα mass explosions. Έχω βαρεθεί να τραβάω HS παρακολουθώντας τη βομβίδα (και το τέλος μου) να έρχεται. Ας τα κόψουν τελείως να ησυχάσουμε. Btw, υπάρχει κάποια πιθανότητα να εισάγουν στο παιγνίδι τράνταγμα σε όσους τρώνε σφαίρες? Δε γίνεται ο κάθε sniper να σου τραβάει HS με scope από τα 5-6μ την ώρα που τον γαζώνεις. Προφανώς και δεν αναφέρομαι στο suppress effect. Εκεί, "ζορίζεσαι" ενώ δεν σε έχει πετύχει τπτ. Λογικό. Είναι εντελώς γελοίο...
hurin Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δεν μου φαίνεται περίεργο που σε τέτοια πίστα, ο κόσμος παίζει με το noobtube. Ευτυχώς δεν χρησιμοποιούν το mortar στο μετρό. I've seen it...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Το βίντεο που είχε μπει κι εδώ και βάραγε το ταβάνι ο άλλος με το mortar;
gavros10 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 αφου εχω ψιλοαπογοητευτει απο το mw3 σκεφτομαι να κανω την κινηση για το bf3 εχω καει πολλες ωρες στο cod mw2 και mw3 οποτε ξερω οτι η προσαρμογη ειναι δυσκολη αλλα εσεις τι λετε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα