Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Εννοείται ότι θα δώσουν έμφαση στο SP αλλα στο story λογικά, από εκεί k πέρα η DICE φημίζεται για τις bugged releases της. Οποτε μας βλέπω για after launch patches. Fixed. Εγώ θέλω summer beta.
costa69 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Fixed. Εγώ θέλω summer beta. + 1 Λεφτα για διακοπες δεν υπαρχουν.Ας δροσιστω στη παραλια του Karkand. Κι ενα κλαν να παιζω παρεα.Οσοι παιζουν ακομα απο την παρεα του 2 δεν βλεπω να ξεκολλαν απ'τις κονσολες...
SlackulatoR Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Οσοι παιζουν ακομα απο την παρεα του 2 δεν βλεπω να ξεκολλαν απ'τις κονσολες...
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Την κονσόλα? Ας γίνει τούρμπο αυτό εδώ κ θα δεις πως θα άδειασουν οι κονσόλες!μας έχουν πάει τ gaming χρόνια πίσω. Αποστολή από x10i mini με το Insomnia App
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Με το commentary http://www.youtube.com/watch?v=JEnvIQbAB0A&hd=1 Επίσης Battlefield 3 producer claims team play not essential in multiplayer "We are not only focusing on the multiplayer experience but also making sure anyone can get into the game no matter your personality or mood. Lone players like you say enjoy the Single player campaign but can also, without caring about Teamplay or responsibility for others, just have a great time in multiplayer." Yeah, great time σαν τους snipers του BC2 που κατασκηνώνουν σε κάτι βράχια και δεν κάνουν τίποτα σωστό. :/
newlynx Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Πάρα πολύ ωραία.... Καθείς για το kdr του!!! Μακάρι να έχουμε περισσότερο ομαδικό παιχνίδι από το bc2 αλλά δεν το βλέπω. Πάντως όσοι παίζουμε σε clan έχουμε μικρότερο πρόβλημα.
dEACTIVATEb Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 εχουμε νεα σχετικα με την ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει? επίσης ξερετε να μου πείτε κάποιο ONLINE κατάστημα/ιστοσελίδα για να κανω προπαραγγελία?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 εχουμε νεα σχετικα με την ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει? Αρχές - μέσα Νοεμβρίου φαίνεται. Όσο για online καταστήματα, όλα τα γνωστά το έχουν για pre-order.
PETERANOS Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 εχουμε νεα σχετικα με την ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει? επίσης ξερετε να μου πείτε κάποιο ONLINE κατάστημα/ιστοσελίδα για να κανω προπαραγγελία?
VALLERON2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Το βίντεο αυτό δεν είναι official... ειναι απο official gameplay
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Γενικά τα fan videos τα ίδια δείχνουν μέχρι στιγμής, αφού μόνο αυτά τα 12 λεπτά έχουμε δει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα