Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επιτέλους, γιατί είχα βαρεθεί να πέφτω πάνω της με το jet :rolleyes:^_^:fear:

Καλός! :P

Μόνο που εξακολουθούμε να κόβουμε βόλτες ανάμεσα και μέσα στα καλώδια/εντατήρες χωρίς κανένα πρόβλημα...

Δημοσ.

Σχετικά με το Karkand. Δοκίμασα να το κάνω preorder από Origin store και κάποια στιγμή με ρώτησε για την έκδοση του παιχνιδιού (αγγλικό, ρώσικο κλπ). Φαντάζομαι όσοι έχουμε πάρει το ρώσικο BF3, θα πρέπει να παραγγείλουμε και την αντίστοιχη έκδοση στο Karkand; (περιμένοντας μετά τα σχετικά language files)

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι δεν μπορούμε να τη ρίξουμε εμείς , πέφτει όταν κοντεύει να τελειώσει το game :P .

χαχαχα..Ναι.. στα 20 tickets..Κάτσαμε και έπεσε πάνω μας! :-D

Δημοσ.

Μήπως έχει αντιμετωπίσει κανείς το εξής πρόβλημα ; Μετά από λίγες μέρες προσπάθησα να συνεχίσω στο single player mode την campaigh (δηλ. resume campaign) και με πετάει στην αρχική οθόνη λέγοντας ότι κάτι πήγε λάθος και το παιχνίδι αποσυνδέθηκε

Δημοσ.

παιξε την πιστα απο την αρχη κ μενα το επαθε κ ετσι συνεχισε το παιχνιδι

Οκ ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω. Αλλά ρε γ@μώτο μπορεί να έχεις φθάσει στο τέλος σχεδόν της πίστας και να αναγκαστείς να την ξαναπαίξεις ! Τελικά το Origin θέλει πολλή δουλειά ακόμα για να φτάσει το Steam.

Δημοσ.

Παρατηρησα χθες που επαιζα στην 1200tickets metro το εξης,οταν εχω το sniper και κοιταω μεσα απο την διοπτρα το τρενο κατω στην αποβαθρα τα fps επεφταν αποτομα στα 40 σαν εκεινο που ειχε παρατηρησει ο nzeppos στην caspian border με τον καπνο.Αυτο μου το κανει μετα το patch μονο πριν δεν το εκανε.Αν θελει ας το τσεκαρει καποιος .

Δημοσ.

Παιδιά επειδή έπαιξα single player μετην έκδοση του θείου και μου άρεσε, σκέφτομαι να αγοράσω το παιχνίδι για multiplayer, θα παίζει στο Q6600 γιατί στον δυπήρινο κλατάρει? :P

Δημοσ.

Σχετικά με το Karkand. Δοκίμασα να το κάνω preorder από Origin store και κάποια στιγμή με ρώτησε για την έκδοση του παιχνιδιού (αγγλικό, ρώσικο κλπ). Φαντάζομαι όσοι έχουμε πάρει το ρώσικο BF3, θα πρέπει να παραγγείλουμε και την αντίστοιχη έκδοση στο Karkand; (περιμένοντας μετά τα σχετικά language files)

Εγω αγορασα απο το ιδιο μαγαζι την ιδια στιγμη και τα 2 και μου ηρθαν 2 κωδικοι. Τους εβαλα και τους 2 στο origin και μου τους αναγνωρισε.

Δημοσ.

Ναι, δεν λέω ότι μπορεί να υπάρξει πρόβλημα με το Origin. Ό,τι κωδικό και να πάρεις, εφόσον είναι σωστός θα τον δεχτεί.

Η ερώτησή μου είναι: όσοι αγόρασαν το ρώσικο BF3 πρέπει να αγοράσουν το ρώσικο ή το αγγλικό Karkand;

ps: Αν κρίνω πάντως από όσα λένε στο cjs-cdkeys για το BTK: "THIS GAME WILL ACTIVATE IN ALL REGIONS AND ALL LANGUAGES!" οπότε ίσως να μην χρειαστεί καν να περιμένουμε για νέα language files.

Δημοσ.

Technical support κατάντησε το φόρουμ με το BF3......LOL

Μετά το patch σχεδόν σε κάθε παιχνίδι μου τυχαίνει 2-3 φορές που κολλάει το mouse και στριφογυρίζεις γύρω από τον εαυτό σου. Άντε τι άλλο να δούμε....

Δημοσ.

Technical support κατάντησε το φόρουμ με το BF3......LOL

Μετά το patch σχεδόν σε κάθε παιχνίδι μου τυχαίνει 2-3 φορές που κολλάει το mouse και στριφογυρίζεις γύρω από τον εαυτό σου. Άντε τι άλλο να δούμε....

Αυτό μάλλον είναι πρόβλημα με το mouse σου.

Πάντως σε εμένα μετά το τελευταίο πατς όλα παίζουν άψογα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...