aekoupoli Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 βρηκα το DLC back to karkand κ λεει παιζει ετσι για οσους εχουν γνησιο το BF3 βεβαια δεν το εχω δοκιμασει Move to the game folder and replace the folder Update, right-click on the game in Origin and select "Fix the installation." After installing the game patch download about 130 MB with Origin'a and work.
george888 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Τον τελευταίο καιρό (και 2-3 μέρες πριν το patch) είχα με το ζόρι 45-50 fps με τις ίδιες ρυθμίσεις (τόσο ingame όσο και στο CCC) που έχω εδώ και 20 ημέρες περίπου με τις οποίες είχα κανονικά 55-60. Επειδή μετά το patch το κακό παράγινε (30-50fps) άρχισα να το ψάχνω. Η λύση που ανέφεραν αρκετοί ότι λειτουργεί ανεξάρτητα μάρκας/συνδιασμού GPU ήταν να σβήσω το φάκελο settings, ολόκληρο, στο C:\Users\...\Documents\Battlefield 3. Το έκανα και πλέον είμαι από 56-95 (vsync off) ή 56-60 (on) και μάλιστα με τις ρυθμίσεις κατά τι ψηλότερα από ότι είχα φτάσει μετά το patch μπας και γίνει playable. Το δοκιμάζω συνέχεια, ανεβάζοντας λίγο λίγο. Η πιο σημαντική διαφορά είναι σε εκρήξεις/καπνούς όπου πριν έτρωγα απίστευτο penlaty (βουτιά ακόμα και κάτω από 30). Θα σου έλεγα να το δοκιμάσεις. Κράτα και τον κανονικό φάκελο σε ένα rar κι αν δεν ικανοποιηθείς τον επαναφέρεις. Το δοκιμασε κανενας αλλος?
konstantinos77 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Τον τελευταίο καιρό (και 2-3 μέρες πριν το patch) είχα με το ζόρι 45-50 fps με τις ίδιες ρυθμίσεις (τόσο ingame όσο και στο CCC) που έχω εδώ και 20 ημέρες περίπου με τις οποίες είχα κανονικά 55-60. Επειδή μετά το patch το κακό παράγινε (30-50fps) άρχισα να το ψάχνω. Η λύση που ανέφεραν αρκετοί ότι λειτουργεί ανεξάρτητα μάρκας/συνδιασμού GPU ήταν να σβήσω το φάκελο settings, ολόκληρο, στο C:\Users\...\Documents\Battlefield 3. Το έκανα και πλέον είμαι από 56-95 (vsync off) ή 56-60 (on) και μάλιστα με τις ρυθμίσεις κατά τι ψηλότερα από ότι είχα φτάσει μετά το patch μπας και γίνει playable. Το δοκιμάζω συνέχεια, ανεβάζοντας λίγο λίγο. Η πιο σημαντική διαφορά είναι σε εκρήξεις/καπνούς όπου πριν έτρωγα απίστευτο penlaty (βουτιά ακόμα και κάτω από 30). Θα σου έλεγα να το δοκιμάσεις. Κράτα και τον κανονικό φάκελο σε ένα rar κι αν δεν ικανοποιηθείς τον επαναφέρεις. Το δοκιμασε κανενας αλλος? Μετα αν θελησεις να τον ξαναβαλεις απλα κανεις μεταφορα του φακελου στο documents εκει που ηταν και δεν τρεχει τιποτα ? Φοβαμαι μην δοκιμασω να τον βγαλω απο εκει και γ@@@θει το παιχνιδι...
nzeppos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 ΟΚ, θα το δοκιμάσω τώρα. Κι εγώ έχω την εντύπωση ότι μετά το patch έπεσαν λίγο τα fps, αλλά όχι τόσο αισθητά. Δοκιμάζω και επανέρχομαι. edit: Πρώτο δείγμα γραφής θετικό, 60fps κλειδωμένο στον κλασικό χαμό του metro conquest. Ακόμα και στις απανωτές εκρήξεις δεν έπεφτε ούτε στα 59. Για να δούμε και σε ανοιχτό χώρο τώρα, Kharg κλπ
Πέτρος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Μετα αν θελησεις να τον ξαναβαλεις απλα κανεις μεταφορα του φακελου στο documents εκει που ηταν και δεν τρεχει τιποτα ? Φοβαμαι μην δοκιμασω να τον βγαλω απο εκει και γ@@@θει το παιχνιδι... Κοίταξε φίλε μου, δε χάνεις τπτ. Ένας απλός φάκελος ρυθμίσεων είναι. Απλά θα χάσεις την πρόοδό σου στο SP. To game θα δημιουργήσει αυτά που χρειάζεται για να τρέξει, δεν μπορεί να χαλάσει. Στη χειρότερη, έχε καβάτζα τον αρχικό φάκελο και επανέφερέ τον. Δες το σα να μεταφέρεις save από έναν υπολογιστή σε άλλο. @nzeppos: Κοίτα μόνο τί ρυθμίσεις σου άλλαξε σε σχέση με πριν, μη στα έχει κατεβάσει και είναι τεχνητή η βελτίωση.
nzeppos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Οι ρυθμίσεις προφανώς γύρισαν όλες στο default και τις επανέφερα σε αυτές που είχα. Ιδού τα video settings: Γενικά καλά πάει, νομίζω είδα μια μικρή βελτίωση. Δεν μπορώ να πω ότι είδα τεράστια διαφορά, όμως ούτως ή άλλως σπανίως έπεφτα κάτω από τα 45fps πριν ή μετά το patch. Αυτό που κατάλαβα πάντως είναι ότι ο καπνός γονατίζει το σύστημα. Ακόμα και με πυκνή βλάστηση, μεγάλες ταχύτητες με jet, τρελές εφορμήσεις με τζιπ ή τανκ κλπ τα fps παραμένουν στα 56-60. Μόλις όμως στρίψω το κεφάλι μου και δω καπνό, αμέσως πέφτει καμια 10αριά καρέ, ακόμα και ως τα 41 (το χαμηλότερο που είδα).
Πέτρος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Ωραίος... Για πες λίγο specs του συστήματός σου αν θες. Το Ultra textures και το HBAO ζορίζουν πολύ. Για το AFx16 δε συζητάμε καν. 2GB vram η κάτι πιο εξεζητημένο?
konstantinos77 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Αληθεια γιατι δεν υπαρχει αρχειο με config settings οπως στο bc2?
nzeppos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Ωραίος... Για πες λίγο specs του συστήματός σου αν θες. Το Ultra textures και το HBAO ζορίζουν πολύ. Για το AFx16 δε συζητάμε καν. 2GB vram η κάτι πιο εξεζητημένο? i5-2500k overclocked στα 4,5GHz, ram 8GB 1600MHz, HD6950 2GB στα 840/1325. Η εγκατάσταση είναι σε απλό δίσκο, δεν ήθελα να το βάλω στον SSD. Θα δοκιμάσω να κατεβάσω λίγο το AF, μπας και βελτιωθεί λίγο. Όμως όπως είπα και πριν, το βασικό πρόβλημα είναι ο καπνός. Αν υπάρχει καμια ρύθμιση (σε αρχείο config ή αλλού) που να επηρεάζει μόνο τον καπνό, νομίζω θα λύσω το πρόβλημά μου. Ο οποιος καπνός βέβαια δεν έριχνε τα fps στο Metro, αλλά στο Caspian είπαμε... Σχετικά με το ΗΒΑΟ, ορίστε μια ωραία σύγκριση που βρήκα:
Πέτρος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 i5-2500k overclocked στα 4,5GHz, ram 8GB 1600MHz, HD6950 2GB στα 840/1325. Η εγκατάσταση είναι σε απλό δίσκο, δεν ήθελα να το βάλω στον SSD. Θα δοκιμάσω να κατεβάσω λίγο το AF, μπας και βελτιωθεί λίγο. Όμως όπως είπα και πριν, το βασικό πρόβλημα είναι ο καπνός. Αν υπάρχει καμια ρύθμιση (σε αρχείο config ή αλλού) που να επηρεάζει μόνο τον καπνό, νομίζω θα λύσω το πρόβλημά μου. Ο οποιος καπνός βέβαια δεν έριχνε τα fps στο Metro, αλλά στο Caspian είπαμε... Σχετικά με το ΗΒΑΟ, ορίστε μια ωραία σύγκριση που βρήκα: http://www.reddit.co...arison_ssao_vs/ Εμ, είσαι άνετος. Με τον 955@3800, 8GB@1600 και 2x5770 1GB τα Ultra textures απαγορεύονται στο ΜΡ. Τα υπόλοιπα είναι θέμα δοκιμών. Btw, Dekaohtoura ingame...
xtrmsnpr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Κοίταξε φίλε μου, δε χάνεις τπτ. Ένας απλός φάκελος ρυθμίσεων είναι. Απλά θα χάσεις την πρόοδό σου στο SP. To game θα δημιουργήσει αυτά που χρειάζεται για να τρέξει, δεν μπορεί να χαλάσει. Στη χειρότερη, έχε καβάτζα τον αρχικό φάκελο και επανέφερέ τον. Δες το σα να μεταφέρεις save από έναν υπολογιστή σε άλλο. @nzeppos: Κοίτα μόνο τί ρυθμίσεις σου άλλαξε σε σχέση με πριν, μη στα έχει κατεβάσει και είναι τεχνητή η βελτίωση. origin cloud ftw Αυτό που είπατε πιάνει να ανεβάσει fps ή σκάλωμα στο pc του παιδιου ήταν.; Γιατί μου φαίνεται μετά το patch τρέχει πιο smooth !
konstantinos77 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Το cloud που εχει στο εικονιδιο του bf3 τι ακριβως κανει αν το ενεργοποιησω ?
konstantinos77 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Ο οποιος καπνός βέβαια δεν έριχνε τα fps στο Metro, αλλά στο Caspian είπαμε... Το επιβεβαιωνω και εγω,επαιξα 1 ωριτσα caspian και πηγαινα κοντα στις φωτιες με τους καπνους και επεφταν τα fps κατω απο τα 50 ενω με το που γυρισεις αλλου ανεβαινουν .Ενταξει απο μια αποψη λογικο ειναι αλλα πριν νομιζω δεν συνεβαινε τοσο αποτομα δηλαδη μοιαζει να υπαρχει καποιο glitch ας το πουμε ετσι .Θα δοκιμασω και εγω αυτο με τον φακελο settings αν και λειτουργει καλα σε gpu usage και στο sli το παιχνιδι και μετα το patch ,πιανοντας τα ιδια fps πανω-κατω με πριν .
Bizniz Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 δοκίμασα κι εγώ το τρικ με το σβήσιμο του φακέλου settings, αλλά δεν άλλαξε τπτ τα settings μέσα στο παιχνίδι έμειναν τα ίδια, ακόμα και ένα backup του PROF_SAVE_profile που είχα κάνει εμφανίστηκε στον καινούριο φάκελο, που σημαίνει ότι κατέβηκαν τα αρχεία στο φάκελο settings από το cloud του bf3
nzeppos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Χμ ενδιαφέρον. Εγώ είμαι βέβαιος ότι δεν έγινε κάτι παρόμοιο με μένα, γιατί όταν μπήκα στο παιχνίδι όλες οι ρυθμίσεις, τα custom controls σε πληκτρολόγιο/ποντίκι κλπ είχαν χαθεί και είχαν γυρίσει στο default. Μάλλον δεν πρόλαβε να τα ξανακατεβάσει από το cloud; Έκανα και μια σύντομη δοκιμή SSAO αντί για HBAO, αλλά δεν είδα διαφορά στα fps οπότε το ξαναγύρισα σε HBAO. Θα δοκιμάσω το AF τώρα. Επίσης σε Seine Crossing, ο καπνός δεν έριχνε καθόλου τα fps. ΟΚ, προφανώς η πίστα δεν είναι Caspian/Kharg, αλλά μια μικρή πτώση περίμενα να τη δω. Αμ δε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα