Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια αν παρω μικροφωνο και το συνδεσω θα μιλαω με αλλους στο bf3 χωρις να χρειαζεται να εγκαταστησω καποιο προγραμμα.Κανονικα δεν θα επρεπε να ακουω απο τα ηχεια οταν μιλανε οι αλλοι μεταξυ τους αυτη την στιγμη?

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια αν παρω μικροφωνο και το συνδεσω θα μιλαω με αλλους στο bf3 χωρις να χρειαζεται να εγκαταστησω καποιο προγραμμα.Κανονικα δεν θα επρεπε να ακουω απο τα ηχεια οταν μιλανε οι αλλοι μεταξυ τους αυτη την στιγμη?

θα ακους μόνο τα ατομα του πάρτυ σου.Δεν νομίζω να εχει teamspeak το bf3,ο μόνος τρόπος που μπορείς να μιλήσεις είναι μέσω του πάρτυ σου

• Moderators
Δημοσ.

Όχι, γιατί δεν έχει γενικό squad VoIP. Πρέπει να είσαι σε party με άλλους για να ακούς. Αλλιώς Teamspeak.

Μπορείτε αν θέλετε να μπαίνετε στον server του battlefield.gr. :)

http://www.battlefield.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=9&t=78

Δημοσ.

Όχι, γιατί δεν έχει γενικό squad VoIP. Πρέπει να είσαι σε party με άλλους για να ακούς. Αλλιώς Teamspeak.

Μπορείτε αν θέλετε να μπαίνετε στον server του battlefield.gr. :)

http://www.battlefield.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=9&t=78

Ωραια αρα αγοραζω μικροφωνο-ακουστικα,τα συνδεω μπαινω σε καποιον server και αυτο ειναι ολο θα μπορω να ακουω-μιλαω μετα με ολους ή πρεπει να κανω κατι συγκεκριμενο για να συνδεομαι σε party ?

By the way http://www.plaisio.gr/Gaming/Games/PC-Computer-Games/EA-Battlefield-3-Back-To-Karkand.htm

Δημοσ.

Από το battlelog κανεις party, invite friend και μετά έχει επιλογή για join voice.

Α κατσε δεν μπορω να τους ακουω ολους οσους ειναι στον server οπως στο mw2? Μονο αυτους που ειναι στο party θα ακουω?

Δημοσ.

Αυτό που παρατηρώ είναι ότι όποτε βγάζει το μήνυμα something went wrong , έχει πέσει ο server και δυστυχώς τα stats σβήνονται... Σήμερα μου συνέβη 2 συνεχόμενες φορές σε κάποιους από τους στανταρ server που πάιζω.

Δημοσ.

Μετά το patch και κάποιες ώρες ενασχόλησης με αυτό...

Τα ίδια και χειρότερα σκ@τά!

Gameplay:

Βάλανε τους χάρτες του ΒΤΚ, χαμηλώσανε λίγο φακούς/laser/IR και τα υπόλοιπα ίδια χάλια και χειρότερα.

Οι sniper γαμ...και δέρνουν, οι υπόλοιποι ας πρόσεχαν.

Τα RPG στο 1m σκοτώνουν τον αντίπαλο, ο engineer χαλαρός. Τα Μ320, στο 1m γρατζουνάνε τον αντίπαλο. Στο μισό, πιο πολλές πιθανότητες έχει να ψοφήσει αυτός που το ρίχνει παρά ο αντίπαλος.

Hitbox, για γέλια.

Τα αεροπλάνα σε λίγο θα παρκάρουν σε ταράτσες με όπισθεν τόσο αργά που πάνε.

Γραφικά:

Τόσο βρισίδι (σε fora) ούτε όταν βγήκε το παιγνίδι!

Προσωπικά, έχω αλλάξει 5 εκδόσεις οδηγών σε 5 ημέρες, όλο και χαμηλότερα πάω. Χαμηλώνω τις ρυθμίσεις, πέφτω πιο χαμηλά. Γυρνάω στους οδηγούς που πήγαιναν καλύτερα, ακόμα πιο κάτω! Για να δω 60frames, ακίνητος σε μαύρο σκοτάδι σε tunnel πρέπει να είμαι!

Δεν είναι θέμα AMD vs nVidia, τα ίδια και στα 2 "στρατόπεδα". Παντού αναφέρεται ότι το game "βάρυνε", έπεσαν τα frames χωρίς λόγο.

Misc:

Πλέον δε μπορώ να μπω σε SP (το χρησιμοποιώ για να δοκιμάζω τα γραφικά). Πάει να φορτώσει, με πετάει, connection lost (!!!).

Κάπου αναφέρεται να σβήσουμε το φάκελο των ρυθμίσεων (χάνοντας την πρόοδο στο SP-στα @@ μας) και να δημιουργήσει νέο το game.

Ε, άμα χρειαστεί και format για ένα γ@μwπαίχνιδο, να δούμε πού θα καταντήσουμε.

Δημοσ.

Για να δείτε τι ping έχετε εκτός παιχνιδιού πρέπει να κάνετε τον Server που σας ενδιαφέρει add στα favorites και μετά όταν πατήσετε στο Favorites servers το δείχνει.

Εγώ έτσι το κάνω και εντός παιχνιδιού μου ανεβοκατεβαίνει 5-10 ping από αυτό που έχω δει στα favorites.

Δημοσ.

Μισό για να καταλάβω. 20-40 fps παραπάνω σε σχέση με τι; Πόσα έπιανες πριν; Να το κάνω κι εγώ αν είναι. Μιλάμε για το profile saves στο φάκελο My Documents;

Δημοσ.

Μισό για να καταλάβω. 20-40 fps παραπάνω σε σχέση με τι; Πόσα έπιανες πριν; Να το κάνω κι εγώ αν είναι. Μιλάμε για το profile saves στο φάκελο My Documents;

Τον τελευταίο καιρό (και 2-3 μέρες πριν το patch) είχα με το ζόρι 45-50 fps με τις ίδιες ρυθμίσεις (τόσο ingame όσο και στο CCC) που έχω εδώ και 20 ημέρες περίπου με τις οποίες είχα κανονικά 55-60.

Επειδή μετά το patch το κακό παράγινε (30-50fps) άρχισα να το ψάχνω.

Η λύση που ανέφεραν αρκετοί ότι λειτουργεί ανεξάρτητα μάρκας/συνδιασμού GPU ήταν να σβήσω το φάκελο settings, ολόκληρο, στο C:\Users\...\Documents\Battlefield 3.

Το έκανα και πλέον είμαι από 56-95 (vsync off) ή 56-60 (on) και μάλιστα με τις ρυθμίσεις κατά τι ψηλότερα από ότι είχα φτάσει μετά το patch μπας και γίνει playable.

Το δοκιμάζω συνέχεια, ανεβάζοντας λίγο λίγο. Η πιο σημαντική διαφορά είναι σε εκρήξεις/καπνούς όπου πριν έτρωγα απίστευτο penlaty (βουτιά ακόμα και κάτω από 30).

Θα σου έλεγα να το δοκιμάσεις. Κράτα και τον κανονικό φάκελο σε ένα rar κι αν δεν ικανοποιηθείς τον επαναφέρεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...