Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

"24άρα" που κλειδώνει στα 16 με 17, άρα πιάνω ταχύτητες μέχρι 1,5 MB/s περίπου.

Το pstn το ανέφερα λόγω του σχολίου του φίλου gchris7, ο οποιος προφανώς εννοούσε dialup και όχι pstn.

Ναι εννοούσα pstn σκέτο χωρίς adsl, dial up δηλαδή. :P

24αρα έχω αλλά πιάνω μέχρι ~14mbps. Με το Origin κατεβάζω πάντα στο max σταθερά. 1.4-1.5 mb/sec

Πράγματι βέβαια τα 2mbps είναι θέμα.

ως κλασικος first time user with bf3 (νουμπας ) ειχα μαθει με irv :) Τωρα δυσκολα τα κιλς :)

Αυτό ήταν το κακό με το IRNV. Γι αυτό και εγώ ήθελα να το νερφαρουν όσο πιο γρήγορα γίνεται, για να μην κακομάθω. Κανε λίγη υπομονή πάντως και θα στρώσει το πράγμα, προσπάθησε να πηγαίνεις μαζί με την squad σου και ξέχνα το COD style gameplay. Το BF θέλει υπομονή, άσε τα kills να έρθουν σε εσένα και όχι εσύ σε αυτά.

Και εγώ ψιλό-νουμπας είμαι, μην φανταστείς, κουτσά στραβά όμως τα καταφέρνω.

Δημοσ.

Ρε παιδιά, καλημέρα καταρχάς...

σας τυχαίνει ποτέ να βλέπετε κάποιον από μακιρά και μετά το reload να μην τον βλέπετε, στη διοπτρα εννοω... τους χάνω και μετά από λίγο τους εμφανίζει, αλλά αυτο δε δουλεύει πάντα, με αποτέλσαμα να με βαράνε κ να μη μπορώ να προσδιορισω από που ακριβως μου ρίχνουν. Ρωτάω μήπως τυχαίνει κ σε σας που έχετε τουμπανες καρτες γιατί αν είναι το θέμα στην κάρτα να ετοιμάσω παραγελλία τωρα με το δωρο χριστουγεννων... :P

υ.γ. αλήθεια ποιές είναι οι πιο "αποτελεσματικές" ρυθμίσεις για τα γραφικά, in-game.

Δημοσ.

Ναι εννοούσα pstn σκέτο χωρίς adsl, dial up δηλαδή. :P

24αρα έχω αλλά πιάνω μέχρι ~14mbps. Με το Origin κατεβάζω πάντα στο max σταθερά. 1.4-1.5 mb/sec

Πράγματι βέβαια τα 2mbps είναι θέμα.

Ε εγω εννοω παντα Αdsl 2Mbps οτι εχω, το pstn δεν το αναφερω ποτε .Παντως μια και το αναφερατε ειχα χθες την απορια ,το αν εχει καποιος 2Μbps σύνδεση ή 24Mbps παιζει ρολο την ωρα που παιζει bf3 σε καποιον server? Για παραδειγμα ο chris7 με την 24αρα θα εχει χαμηλοτερο ping απο μενα ή οι ταχυτητες στον server κλειδωνουν σε καποια standar τιμη ?

Δημοσ.

Ελπίζω να είστε δυνατοί, διότι πλέον με το νέο Patch αν δεν προλάβεις το αεροπλάνο σε κάνει spawn πάνω σε αυτό, αντί για κάποιο σημείο μέσα στην βάση.. Χτες παραλίγο να απογειώσω αεροπλάνο με 2 άτομα πάνω..

Δημοσ.

Ε εγω εννοω παντα Αdsl 2Mbps οτι εχω, το pstn δεν το αναφερω ποτε .Παντως μια και το αναφερατε ειχα χθες την απορια ,το αν εχει καποιος 2Μbps σύνδεση ή 24Mbps παιζει ρολο την ωρα που παιζει bf3 σε καποιον server? Για παραδειγμα ο chris7 με την 24αρα θα εχει χαμηλοτερο ping απο μενα ή οι ταχυτητες στον server κλειδωνουν σε καποια standar τιμη ?

Με λίγα λόγια, όχι. Αυτό που παίζει ρόλο είναι κυρίως η απόσταση που έχεις από τον σερβερ και η ποιότητα της γραμμής σου.

By the way, αν θέλετε να έχετε χαμηλότερα ping επικοινωνήστε με τον isp σας και πείτε του να σας γυρίσει την γραμμή σε fast path. Μετά όμως υπάρχει πιθανότητα να πέσει το download speed και ίσως να έχετε αστάθειες (disconnect, κτλ.)

Δημοσ.

Με λίγα λόγια, όχι. Αυτό που παίζει ρόλο είναι κυρίως η απόσταση που έχεις από τον σερβερ και η ποιότητα της γραμμής σου.

Ναι και εγω αυτο ηταν που ηξερα απλα σκεφτηκα μηπως παιζει και καποιο ρολο η ταχυτητα συνδεσης που κανεις.Βy the way ποσο πληρωνεις την 24αρα παγιο το διμηνο ?Ξεχωριστα εννοω απο το παγιο του ΟΤΕ.

Δημοσ.

Έχει ανακαλυφθεί κανα χακεροτρόπος να βλέπουμε ΚΑΙ το δικό μας ping μέσα στο παιχνίδι;

Αμε ... ρωτα καποιον απο την ομαδα την ωρα που παιζεις ...χαχαχα

Δημοσ.

Αμε ... ρωτα καποιον απο την ομαδα την ωρα που παιζεις ...χαχαχα

Σωστόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος!

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιο link στο οποίο να αναφέρονται όλα τα όπλα του BF3, αλλά με πλήρη χαρακτηριστικά ?

(damage, reload time, rate of fire, recoil, fire modes, magazine capacity, κλπ, ακόμη καλύτερα σε συγκριτικό πίνακα)

Όπως ξέρετε τα διαθέσιμα όπλα είναι πολλά και έτσι θα ήταν ευκολότερο να διαλέξουμε το καλύτερο για κάθε πίστα

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιο link στο οποίο να αναφέρονται όλα τα όπλα του BF3, αλλά με πλήρη χαρακτηριστικά ?

(damage, reload time, rate of fire, recoil, fire modes, magazine capacity, κλπ, ακόμη καλύτερα σε συγκριτικό πίνακα)

Όπως ξέρετε τα διαθέσιμα όπλα είναι πολλά και έτσι θα ήταν ευκολότερο να διαλέξουμε το καλύτερο για κάθε πίστα

Παρόν thread, post #3599.

http://symthic.com/?s=bf3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...