konstantinos77 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Oντως το IRNV το κανανε λιγοτερο ισχυρο ,πολυ σωστη κινηση .Αυτο το patch υποτιθεται ειχε μεσα και τα maps για το dlc και ξερει κανεις στις 13 Δεκεμβριου που θα μπορουμε να παιξουμε τα maps απλα θα ενεργοποιηθουν απο το patch που κατεβασαμε ή θα πρεπει να ξανακανουμε download?
Grobath Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Oντως το IRNV το κανανε λιγοτερο ισχυρο ,πολυ σωστη κινηση .Αυτο το patch υποτιθεται ειχε μεσα και τα maps για το dlc και ξερει κανεις στις 13 Δεκεμβριου που θα μπορουμε να παιξουμε τα maps απλα θα ενεργοποιηθουν απο το patch που κατεβασαμε ή θα πρεπει να ξανακανουμε download? Απ' ότι διάβασα σε άλλα forum το patch περιέχει και το dlc.
nzeppos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Λογικά θα ενεργοποιηθούν αυτόματα και δεν θα χρειαστεί να κατεβάσουμε κάτι. Λογικά.
gchris7 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Τι ίντερνετ έχετε ρε παιδιά? Με pstn είστε ακόμα? Εγώ μέσα σε 30-40 λεπτά το πατσακι το είχα κατεβάσει.
konstantinos77 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Τι συνδεση εχεις? Ναι PSTN εχω 2Mbps OTE.
nzeppos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Άλλο PSTN, άλλο dialup Γενικά πάντως το Origin φαίνεται να κατεβάζει γρηγορότερα από το Steam. Σχεδόν πάντα "τερματίζει" τη γραμμή μου (16 Mbps CYTA) ενώ το Steam πάνω από 500-600 kΒ/s σπάνια πήγαινε.
konstantinos77 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Μισο δηλαδη εχεις 24αρα εσυ ? Το dialup τι σχεση εχει ,παλι ή PSTN ή ΙSDN θα εισαι .Διορθωσε με αν κανω λαθος.
nzeppos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 "24άρα" που κλειδώνει στα 16 με 17, άρα πιάνω ταχύτητες μέχρι 1,5 MB/s περίπου. Το pstn το ανέφερα λόγω του σχολίου του φίλου gchris7, ο οποιος προφανώς εννοούσε dialup και όχι pstn.
konstantinos77 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Οκ γιατι και αυτος μαλλον 24αρα θα εχει για να το κατεβαζει τοσο γρηγορα.
Xorxhs! Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Γιατι τι επαθες? ως κλασικος first time user with bf3 (νουμπας ) ειχα μαθει με irv Τωρα δυσκολα τα κιλς
interkirilos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Πάντως εγώ έχω ακόμα προβλήματα... Με nvidia 9800gtx+ 1gb και φυσικά το τελευταίο patch και τελευταίους drivers τρώω crash κατά την διάρκεια του παιχνιδιού και όχι σε συγκεκριμένο σημείο. Επίσης,crashαρει ολόκληρος ο driver οπότε μετά θέλω και restart. Αχ,ήδη νιώθω τον καρκίνο μέσα μου με αυτό το bf...
Bizniz Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Πάντως εγώ έχω ακόμα προβλήματα... Με nvidia 9800gtx+ 1gb και φυσικά το τελευταίο patch και τελευταίους drivers τρώω crash κατά την διάρκεια του παιχνιδιού και όχι σε συγκεκριμένο σημείο. Επίσης,crashαρει ολόκληρος ο driver οπότε μετά θέλω και restart. Αχ,ήδη νιώθω τον καρκίνο μέσα μου με αυτό το bf... κάνε ένα repair από το origin και δοκίμασε προηγούμενους drivers επίσης κλείνε και το browser όταν ξεκινάει το παιχνίδι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα