Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Oντως το IRNV το κανανε λιγοτερο ισχυρο ,πολυ σωστη κινηση .Αυτο το patch υποτιθεται ειχε μεσα και τα maps για το dlc και ξερει κανεις στις 13 Δεκεμβριου που θα μπορουμε να παιξουμε τα maps απλα θα ενεργοποιηθουν απο το patch που κατεβασαμε ή θα πρεπει να ξανακανουμε download?

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Oντως το IRNV το κανανε λιγοτερο ισχυρο ,πολυ σωστη κινηση .Αυτο το patch υποτιθεται ειχε μεσα και τα maps για το dlc και ξερει κανεις στις 13 Δεκεμβριου που θα μπορουμε να παιξουμε τα maps απλα θα ενεργοποιηθουν απο το patch που κατεβασαμε ή θα πρεπει να ξανακανουμε download?

Απ' ότι διάβασα σε άλλα forum το patch περιέχει και το dlc.

Δημοσ.

Τι ίντερνετ έχετε ρε παιδιά? Με pstn είστε ακόμα? Εγώ μέσα σε 30-40 λεπτά το πατσακι το είχα κατεβάσει.

Δημοσ.

Άλλο PSTN, άλλο dialup :P

Γενικά πάντως το Origin φαίνεται να κατεβάζει γρηγορότερα από το Steam. Σχεδόν πάντα "τερματίζει" τη γραμμή μου (16 Mbps CYTA) ενώ το Steam πάνω από 500-600 kΒ/s σπάνια πήγαινε.

Δημοσ.

"24άρα" που κλειδώνει στα 16 με 17, άρα πιάνω ταχύτητες μέχρι 1,5 MB/s περίπου.

Το pstn το ανέφερα λόγω του σχολίου του φίλου gchris7, ο οποιος προφανώς εννοούσε dialup και όχι pstn.

Δημοσ.

Πάντως εγώ έχω ακόμα προβλήματα...

Με nvidia 9800gtx+ 1gb και φυσικά το τελευταίο patch και τελευταίους drivers τρώω crash κατά την διάρκεια του παιχνιδιού και όχι σε συγκεκριμένο σημείο.

Επίσης,crashαρει ολόκληρος ο driver οπότε μετά θέλω και restart.

Αχ,ήδη νιώθω τον καρκίνο μέσα μου με αυτό το bf...

Δημοσ.

Πάντως εγώ έχω ακόμα προβλήματα...

Με nvidia 9800gtx+ 1gb και φυσικά το τελευταίο patch και τελευταίους drivers τρώω crash κατά την διάρκεια του παιχνιδιού και όχι σε συγκεκριμένο σημείο.

Επίσης,crashαρει ολόκληρος ο driver οπότε μετά θέλω και restart.

Αχ,ήδη νιώθω τον καρκίνο μέσα μου με αυτό το bf...

κάνε ένα repair από το origin και δοκίμασε προηγούμενους drivers

επίσης κλείνε και το browser όταν ξεκινάει το παιχνίδι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...