Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και μετά από απουσία 4 ημερών όπου ο αδερφός μου το έλιωνε ασταμάτητα (και κατέστρεφε τα stats μου :P ), έβαλα το patch και είπα να το δοκιμάσω.

Ωραιότατη BSOD και άντε γεια...

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κατέβαζα 5 ώρες το κωλοpatch και τελικά δεν εγκαταστάθηκε.

Τώρα το Origin όταν πάω να το τρέξω ξανακατεβάζει το update. Any ideas?

Ακριβως το ιδιο .Κατεβαζα χθες ποση ωρα το patch και εγραφε downloading and installed 44%,55% ....Οταν ολοκληρωθηκε παταω το battlelog και μου πεταει οτι πρεπει να εγκατασταθουν τα updates αλλα μπορω να ξεκινησω το παιχνιδι και χωρις αυτα.Παταω εγκατασταση και αρχισε παλι το downloading μονο που αυτη την φορα γραφει σκετο installed 44%,55% .... και αν ανοιξω στις λεπτομερειες λεει updating game .Tι μ.....ιες ειναι αυτες τωρα πλακα μας κανουν ?

Δημοσ.

Κατατοπιστικότατο error message στο Battlelog μου , ενώ κράσαρε το παιχνίδι παίζοντας το Campaign :

Αυτό το "Something" όταν χαλάει... Και στο campaign κιόλας;

Εμένα να πω την αλήθεια βέβαια μετά το χθεσινό patch δεν μου έβγαλε κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

Το έχω δει κάμποσες φορές αυτό το μήνυμα (ευτυχώς όχι πολλές). Αν και ποτέ σε campaign.

Τελευταία φορά ήταν πριν καμια βδομάδα, όπου πρέπει να υπήρχε κάποιο κεντρικό πρόβλημα. γιατί με πέταξε απ' το multiplayer και μετά δεν έμπαινε ούτε στο battlelog.

Δημοσ.

Μια χαρά είναι το μαγαζί, είναι αρκετά γνωστό στους κύκλους των gamers που αγοράζουν σκέτα cd keys (και όχι retail).

Κοίτα και την περίπτωση της ρώσικης έκδοσης, στα 16 ευρώ http://www.g2play.ne...Origin-Key.html

Ειναι η τιμη που το δινει ειναι μοναδικη πραγματικα.Εδω το expasion με 4 πιστες θα δωσουν και το πουλανε τοσο,και αυτοι δινουν το παιχνιδι ολο μονο 16€;

Αληθεια ξερεις κανεις κατα ποσο ειναι τα κλειδια που δινουν απο εκει εγκεκριμενα απο την επισημη εταιρεια για να μην χασεις ποτε αυτα τα χρηματα και να εχεις το παιχνιδι δικο σου για παντα;

Eiναι μεγαλη η διαφορα χρηματων.

Mετα την αγορα κλειδιων απο το g2play απο που κατεβαζεις το παιχνιδι;

Δημοσ.

Ειναι η τιμη που το δινει ειναι μοναδικη πραγματικα.Εδω το expasion με 4 πιστες θα δωσουν και το πουλανε τοσο,και αυτοι δινουν το παιχνιδι ολο μονο 16€;

Αληθεια ξερεις κανεις κατα ποσο ειναι τα κλειδια που δινουν απο εκει εγκεκριμενα απο την επισημη εταιρεια για να μην χασεις ποτε αυτα τα χρηματα και να εχεις το παιχνιδι δικο σου για παντα;

Eiναι μεγαλη η διαφορα χρηματων.

Mετα την αγορα κλειδιων απο το g2play απο που κατεβαζεις το παιχνιδι;

Πρόκειται για τα περίφημα "γκρίζα" κλειδιά, για τα οποια γίνεται πολύς λόγος τα τελευταία χρόνια. Έχουν αποκτήσει μεγάλη πέραση κυρίως από τότε που η Activision άρχισε να κοστολογεί το CoD σε εξωφρενικές τιμές. Στην πράξη πρόκειται για απολύτως νόμιμα κλειδιά, τα οποια όμως προορίζονται για πώληση σε συγκεκριμένες αγορές (Ρωσία, Κίνα κλπ). Ο νόμος είναι λίγο ασαφής σε ότι αφορά την μεταπώλησή τους και τις παραεισαγωγές (εξ' ου και το "γκρίζα").

Σκεφτείτε επίσης την περίπτωση να πάω εγώ με το laptop μου στη Ρωσία, να αγοράσω τη ρώσικη έκδοση του BF/CoD, να μην μπω καν στον κόπο να αλλάξω τη γλώσσα (έστω ότι ξέρω ρώσικα) και ακολούθως να γυρίσω στην Ελλάδα και να παίζω το παιχνίδι εκεί. Είμαι παράνομος ή όχι; Μπορούν να μου μπανάρουν το κλειδί; Ιδού η απορία. Εφόσον το ίδιο το παιχνίδι θεωρείται "region free", θα έπρεπε με οποιοδήποτε κλειδί να μπορώ να παίξω από οπουδήποτε (όπως και γίνεται άλλωστε).

Γι' αυτούς ακριβώς τους λόγους μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει περίπτωση εκτεταμένων μπαναρισμάτων για χρήση αυτών των κλειδιών σε άλλες χώρες. Κάτι πήγε να γίνει πέρσι με τα ρώσικα κλειδιά του CoD: Black Ops αλλά τελικά νομίζω δεν προχώρησε η υπόθεση.

Μετά την αγορά του κλειδιού, θα κατεβάσεις το αυθεντικό παιχνίδι μέσω του Origin client (εξαργυρώνοντας τον κωδικό σου). Απλώς στην περίπτωση που θέλεις να έχεις τα μενού στα αγγλικά, θα πρέπει να περάσεις τα σχετικά language files (τα οποια θέλουν ανανέωση μετά από κάθε επίσημο patch).

Το expansion θα είναι διαθέσιμο μόνο για download ή θα κυκλοφορήσει και στα μαγαζιά;

Λογικά θα διατίθεται μόνο μέσω download. Γι' αυτό το λένε και "DLC" :P Ακόμα και το Amazon αναφέρει μόνο DLC code και όχι retail συσκευασία.

Δημοσ.

Καλησπερα, πριν απο λιγο εκανα εγγραφη στο site

ασχολουμουν χρονια με παιχνιδια στο playstation 3 μεχρι που προσφατα αγορασα ενα pc ( δεν γνωριζω ιδιαιτερα απο κομπιουτερ ).

Απλα γραφω μηπως και μπορει καποιος να μου πει γιατι το battlefield 3 που αγορασα προχθες απεγκατασταθηκε ξαφνικα, τωρα προσπαθω να ξανασυνδεθω και δεν γινεται, το διαγραφω απο τον σκληρο δισκο επιχειρω παλι την εγκατασταση η οποια γινεται πολυ αργα. Τι συμβαινει με τα παιχνιδια στο pc ? η origin τι ειναι ρε παιδια ?

Καλησπερα, πριν απο λιγο εκανα εγγραφη στο site

ασχολουμουν χρονια με παιχνιδια στο playstation 3 μεχρι που προσφατα αγορασα ενα pc ( δεν γνωριζω ιδιαιτερα απο κομπιουτερ ).

Απλα γραφω μηπως και μπορει καποιος να μου πει γιατι το battlefield 3 που αγορασα προχθες απεγκατασταθηκε ξαφνικα, τωρα προσπαθω να ξανασυνδεθω και δεν γινεται, το διαγραφω απο τον σκληρο δισκο επιχειρω παλι την εγκατασταση η οποια γινεται πολυ αργα. Τι συμβαινει με τα παιχνιδια στο pc ? η origin τι ειναι ρε παιδια ?

Δημοσ.

Καλα μιλάμε τα σπασε το νεο update!!!

Ευτυχώς το chaterbox το μετακινήσανε στη σωστή θέση, γιατί προηγουμένως όταν ήσουν με τη διοπτρα σου κάλυπτε στην κυριολεξία το 1/4 της οθόνης... επίσης το αναμενόμενο για μένα update, προφανώς είναι το βελινεκές στα snipers... oleeeeeee :rolleyes: ^_^

Ειδα τα νέα βιντεάκια για τα νέα maps και φαίνεται ότι θα πρέπει να κάνω αναβάθμιση στο pc επιγκόντως για να μη παίζω μόνο recon class όπου δεν χρειάζεται να έχεις ιδιαίτερα δυνατό μηχάνημα :mrgreen: ...

(p.s. τα μέτρα στην υπογραφή είναι με sniper :mrgreen:, και όχι με το Bot που έχει την πρωτιά :mad: )

Δημοσ.

Mετα απο 2 downloads και αφου ειχα αφησει το pc ολο το βραδυ επιτελους μπηκε και το update (το γ@@@@@@νο) .Ωραιες και οι σημαιουλες στους servers...Παντως οκ τα pings μετα απο καποια refresh χανονται αλλα επανεμφανιζονται ,το βασικο τουλαχιστον που παρατηρησα εγω ειναι οτι φορτωνει πιο γρηγορα εχω την εντυπωση αλλα μπορει να κανω και λαθος .

Δημοσ.

Το εσβησα γιατι ενω ηταν εγκατεστημενο και επαιζα καποιες μερες απο τοτε που εγινε η πρωτη εγκατασταση μετα την αγορα, σημερα εμφανισε μηνυμα μη λειτουργιας. Τι να πω δεν ξερω, παντως ευχαριστω εστω για την απαντηση Intruder7s

Δημοσ.

Κανε απεγκατασταση του παιχνιδιου πρωτα και μετα του origin μεσα απο την προσθαφαιρεση προγραμματων των windows. Μετα κατεβασε το origin απο την και βαλτο να σου κατεβαζει το παιχνιδι. Λογικα θα εισαι οκ ( σε κανενα 5ωρο που θα κατεβει! )

Δημοσ.

Καλα μιλάμε τα σπασε το νεο update!!!

Ευτυχώς το chaterbox το μετακινήσανε στη σωστή θέση, γιατί προηγουμένως όταν ήσουν με τη διοπτρα σου κάλυπτε στην κυριολεξία το 1/4 της οθόνης... επίσης το αναμενόμενο για μένα update, προφανώς είναι το βελινεκές στα snipers... oleeeeeee :rolleyes: ^_^

Ειδα τα νέα βιντεάκια για τα νέα maps και φαίνεται ότι θα πρέπει να κάνω αναβάθμιση στο pc επιγκόντως για να μη παίζω μόνο recon class όπου δεν χρειάζεται να έχεις ιδιαίτερα δυνατό μηχάνημα :mrgreen: ...

(p.s. τα μέτρα στην υπογραφή είναι με sniper :mrgreen:, και όχι με το Bot που έχει την πρωτιά :mad: )

Οντως καλό το τελευταίο patch αλλα κατέστρεψε το assault class.Πλέον δεν υπάρχει λόγος κάποιος να πάρει assault ,λόγω του αυξημένου recoil στο auto αλλά και στο ότι μειώσανε δραματικά το accuracy στις βολές.Και οκ αυτό το spray n pray σε μεγάλες αποστάσεις έπρεπε να αλλάξει αλλά πλέον σε αποστάσεις 15-20 m το να μη μπορείς να κάνεις kill είναι εκνευριστικό.Οπλα σαν το ΑΕΚ και το F2000 πλέον είναι άχρηστα.Αυτό φάνηκε και σε κάποια games που έπαιξα χτές σε χάρτες κατ εξοχην assault (grand bazaar) όπου πλέον ο περισσότερος κόσμος ήτανε σε engineer ,support και snipers.

Μάλλον πρέπει να ξαναπιασω το scar μου ή το pdwr σαν engineer

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...