kostacurtas Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Digital Illusions: Consoles are holding PC games back One of the big games of 2011 will be Battlefield 3 and the first person shooter's developer Digital Illusions has made no bones about stating that the PC port of the game will be the lead platform with the console versions being developed around the PC port. In a new interview over at Nvidia's GeForce.com web site, the game's executive producer Patrick Bach believes that consoles are in fact holding the development of PC games back. He states, "Most games are actually still based on the same core idea that the consoles are your focus, the superior platform or something. I don't know why. That was the truth 5 years ago, but the world has moved on." He says that PCs are much more powerful, hardware wise, than consoles, and few PC games truly take advantage of all that hardware. He says, "So for our target of what we want to hit, we are now using the more powerful platform to try and prove what we see gaming being in the future rather than using the lowest common denominator, instead of developing it for the consoles and then just adding higher resolution textures and anti-aliasing for the PC version. We're do it the other way around, we start with the highest-end technology that we can come up with and then scale it back to the consoles."
xlapatsas4000 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 πωπωπωπωπ κάψιμοοοο εγώ εξακολουθό να παιζω το bf2 πιστεύω πως σαν εκείνο δεν θα ξαναβγεί ότι και να κάνουνε !
xlapatsas4000 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 πωπωπωπωππω το μαπ που δειχνει το τανκς φαίνεται πάρα πολύ καλό ένα αληθινό μαπ από battlefield, όσο για τα αεροπλάνα φαίνονται καλά στον χειρισμό (δικό μου συμπέρασμα όπως στο 2) φαίνεται πολύ καλό ! Καλά ηρέμησε θα πάθεις τίποτα..... :mrgreen: :mrgreen:
SOCRATIS1000 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Παντως το βιντεο ειναι απιστευτο πραγματικα :confused:
chiderboy Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=2zw8SmsovJc Εντάξει, φτάνει κατάλαβα, μετά το BF2 ήρθε η ώρα να ξαναλιώσουμε...
john2gr Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Σε 1080p http://www.youtube.com/watch?v=YsFpLVgiyis
john2gr Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Μπορεί να είναι 2.3GB, αλλά πραγματικά αξίζει να το κατεβάσετε και μόνο για το 60άρι framerate που δεν φαίνεται τόσο στα YT videos. Μετράει άγρια http://gamersyde.com/news_battlefield_3_full_faultline_gameplay-10923_en.html
IMMORTALFRANK Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 (επεξεργασμένο) Παρατηρήσατε ότι έχουν απενεργοποιημένο το Antialising? Εμένα αυτό, μαζί με τα υπέροχα textures και εφέ, και τα απίστευτα physix, μου λένε ότι πρέπει να αποχαιρετάω σιγά σιγά την GTX470 από Σεπτέβρη μεριά Επεξ/σία 17 Απριλίου 2011 από IMMORTALFRANK
john2gr Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Ενεργοποιημένο είναι. Απλά υπάρχουν αρκετά αντικείμενα με alpha textures και γι' αυτό βλέπετε τις 'γραμμές' σε μερικά αντικείμενα όπως τα κασόνια στην αρχή. Προφανώς δεν είχαν χώσει Transparency AA. Επίσης υπάρχουν και μερικά αντικείμενα (όπως η κούπα του καφέ) στα οποία δεν εφαρμόζεται το ΑΑ. Στα περισσότερα αντικείμενα (και στους χαρακτήρες) όμως εφαρμόζεται κανονικά το ΑΑ.
Athanasios2104 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 εμένα πάλι μου αρκούσε ο φωτισμός με τις αχτίδες + σκόνη περιβάλλοντος
xtrmsnpr Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Εμένα πάλι δεν με ενθουσίασε καθόλου...Και σιγά το vid,απλώς όλα τα vids που είχανε βγάλει συν κάτι έξτρα σκηνές μαζί..Σκόνη στα μάτια.. Μόνο στο τέλος του vid μου άρεσε με τ κτήριο και τα αεροπλάνα που περνάνε στιγμιαία .
SlackulatoR Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Ελπίζω να μην κάνουν την πατάτα να δώσουν περισσότερη έμφαση απ'ότι πρέπει στο single player... Επίσης ελπίζω να μην έχει το ίδιο lag με το multiplayer του BC2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Εννοείτε όταν θα δώσουν έμφαση στο SP αλλα στο story λογικά, από εκεί k πέρα η DICE φημίζεται για τις varies μηχανές τις. Οποτε μας βλέπω για after summer upgrade.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα