DJ_Duker Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Πανάθεμά το μετά το update έφυγαν τα settings του Battlelog. Χωρίς να το προσέξω μπήκα σε server ο οποίος δεν ήταν hardcore. πολιτισμικό σοκ....
klidpsol Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Εμένα sniper της ομάδας μου έριξε headshot/kill μέσα στο jet πάντως. χαχαχαχα... ατυχος! Καλά δεν εννοούσα τέτοια, σε αυτά τα σκηνικά είναι θέμα γκαντεμιάς εκ μέρους σου και κ##$διας (παρά skill) του άλλου που σε βαράει. Απλά όταν βαράς με μεγαλύερα διαμετρήματα να κάνει ζημιά στα ελικόπτερα αντε κ στα jets
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 χαχαχαχα... ατυχος! Καλά δεν εννοούσα τέτοια, σε αυτά τα σκηνικά είναι θέμα γκαντεμιάς εκ μέρους σου και κ##$διας (παρά skill) του άλλου που σε βαράει. Απλά όταν βαράς με μεγαλύερα διαμετρήματα να κάνει ζημιά στα ελικόπτερα αντε κ στα jets Μπα... βλάκας. Πέταγα χαμηλά καταπάνω του και ευθεία. Κέντραρε (γρήγορα) και μπουμ. Δεν ήταν γκαντεμιά από μένα, ούτε φάρδος του. Ήταν κακή κίνηση από μένα και (ο συγκεκριμένος το κατέχει καλά) μου την φόρεσε. A, θες να κοπανάς αεροπλάνα/ελικόπτερα και να τους κόβεις. No thanks, ήδη έχουμε πολλά πράγματα που μας κάνουν ζημιά.
konstantinos77 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Eγω παντως δεν την παλευω με τα jets ,ειμαι παντελως αχρηστος και ουτε ποντο εχω καταφερει να παρω.Ψαχνω να βρω καποιον οδηγο για ενα σωστο practice μπας και...
Alejandro Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Γιατί πλέον μπορώ να βλέπω τα in-game pings όλων εκτός από το δικό μου;
konstantinos77 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Ρε παιδια τι λεει το patch δεν εχω παει ακομα σπιτι να το βαλω?Τα pings απο το battlelog εξαφανιστηκαν παλι ?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Όχι, δουλεύουν και στο battlelog και in-game (ναι). Απλά δεν βλέπεις το δικό σου.
konstantinos77 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Όχι, δουλεύουν και στο battlelog και in-game (ναι). Απλά δεν βλέπεις το δικό σου. Μαλιστα γιατι δεν το κρυβω αυτα τα patches με τρομαζουν λιγο οποτε βγαινουν ,πανω που μου εχει στρωσει το παιχνιδι ... Να ρωτησω κατι αν παρω ενα μικροφωνο-ακουστικο το συνδεω και μπορω να μιλαω-ακουω in-game ή πρεπει να κατεβασω και κανενα αλλο προγραμμα ?Βλεπω οτι εχει εγκατασταθει το προγραμμα sonar απο το bf3 .
interkirilos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Χθες χαράματα τελείωσα το SP. Το ρίγος από τη συγκίνηση δεν με άφηνε να ποστάρω, έτρεμα ολόκληρος, ενώ τα δάκρυα δεν με άφηναν να δω την οθόνη... Οι λέξεις "έπος", "αριστούργημα", "τι-είπες-τώρα-ρε-παιδί-μου" στριφογύριζαν στο μυαλό μου. Τολμώ να πω ότι το SP του BF3 ξεπέρασε το Half Life. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα ζήσω για να δω αυτήν την στιγμή και όμως... Θα χρειαστώ τουλάχιστον 1 μήνα για να ξαναπιάσω το MP, ως τότε τλμ. Αρκετά πίσω το post αλλά δεν μπορούσα να κρατηθώ. ΠΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ!
aekoupoli Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 εγω εκανα το update κ δεν παιζει τιποτα τωρα,στο campaign μου κολλαει σε μια εικονα με 3 αρματα κ 1 στρατιωτη σαν loading κ δεν φορτωνει ποτε κ στο online εχει μαυρη εικονα κ απο πισω ακουω ηχο,υπαρχει καμμια λυση να φτιαξει?
alet Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 @aekoupoli Για κάνε ενα restart τον υπολογιστή σου
Bizniz Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Γιατί πλέον μπορώ να βλέπω τα in-game pings όλων εκτός από το δικό μου; για να ρωτάς τους άλλους παίχτες τι ping έχεις !!! το BF3 μας φέρνει πιο κοντά :-D ένας Θεός ξέρει τι κουλά θα δούμε πάλι !!!
aekoupoli Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 το εκανα restart τωρα κανω κ ενα repair να δω αν θα φτιαξει edit: μπα τιποτα κ με το repair
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα