Intruder7s Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα. Να σε ρωτήσω ρε Intruder7s, επειδή έχουμε πάνω κάτω ίδιο σύστημα (εγώ με E8400 και 4870), πόσα frames βγάζεις, σε τι αναλύσεις και γενικά σε τι settings; Να'σαι καλά. Οταν το ξανανοιξω θα τσεκαρω και θα σου πω δεν σε ξεχασα. "Increased the Time to Live on sniper caliber rounds to allow extreme distance shots." Τώρα μάλιστα... επόμενο βήμα να μας δώσουν κ κανά .50άρι για τα πετούμενα γιατί με τα διαμετρήματα που έχουμε δεν κλάνουν τπτ... Ναι αυτο...δεν εχω καταλαβει τι ειναι! Εμένα sniper της ομάδας μου έριξε headshot/kill μέσα στο jet πάντως. Το λατρευω να το κανω αυτο! Ειδικα στα ελικοπετρα! Στα αλλα ιπταμενα γινεται? Στο μαχητικο το ελικοπτερο οταν το εκανα εχω την εντυπωση οτι η σφαιρα μου χτυπησε στο τζαμι και την εκανε για αλλες παραλιες...
nzeppos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Eρμ... μάλλον δεν έπιασες τον σαρκασμό. Nevermind. Ουπς Είπα κι εγώ.
gchris7 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 http://www.ea.com/1/battlefield-3-producer-live-chat
outlaw star Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 ok! θα το περάσω!! όταν πχ βγούν οι 11.12,πως θα σβήσω το cap 11.11 ; αν κάνεις απεγκατάσταση με atiman tool πλήρη, πρέπει να σβήνει τα πάντα
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 αν κάνεις απεγκατάσταση με atiman tool πλήρη, πρέπει να σβήνει τα πάντα rgr that!σε ευχαριστώ!
costa69 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Εγω ειχα πολλα προβληματα με τις ΑΤΙ μου,τωρα ελαχιστα.Προτεινω για καθαρισμα το Driver Sweeper: http://phyxion.net/
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 3.9GB το νέο patch.. Τουλάχιστον εμένα τόσο κατεβάζει..
Intruder7s Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Σας ξεκινησε εσας το Update ? edit: Ωραιος συγχρονισμος! Πριν απο ποση ωρα σου ξεκινησε εσενα? Εμενα δεν κανει τιποτα. Το πατησες να κανει ενημερωση Η μονο του ?
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Μόλις τώρα άνοιξα το Origin και ξεκίνησε να κατεβάζει..
Intruder7s Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Κοιτα να δεις.... το εχω ανοιχτο εδω και μια ωρα. Εχω πατησει τοσες φορες ελεγχος για ενημερωση και τιποτα. Το κλεινω...το ξανανοιγω...και ξεκιναει! Δεν παμε καλα! 4.2GB εμενα. Αντε να δουμε !
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Από http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-3/1459310-back-karkand-full-maps-leaked.html Oman small Oman CQ medium Oman CQ Large Strike at Karkand small Strike at Karkand CQ medium 7 σημαιών εικόνα δεν έχει βάλει ακόμα, αλλά θα έχει τον υπόλοιπο χώρο κλασσικά. The Gatehouse (G) control point. If the US team captures this flag, they'll have a major advantage, gaining an extra tank and IFV. Failing to defend the Gatehouse (G) and other control points at the outset can lead to quick collapse of the RU team's holdings. Sharqi Small Sharqi CQ Medium Sharqi CQ Large Wake small Wake (medium? Γράφει large, αλλά νομίζω ότι θα χώραγαν και άλλες σημαίες)
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Στις αρχές του χρόνου θα ξεκινήσει η ESL Superleague. Πώς σας φαίνεται σαν ιδέα να εκπροσωπηθεί και το insomnia εκεί με μια ομάδα; Σε περίπτωση που δεν το είδατε πιο πριν; Btw, έχετε κάνει Platoon για Insomnia;
Πέτρος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Θέλετε να φτιάξουμε λίστα με πόσα πράγματα θα έχουν χαλάσει?
xtrmsnpr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Θέλετε να φτιάξουμε λίστα με πόσα πράγματα θα έχουν χαλάσει? κακούλη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα