Bizniz Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Χτες το πρωτο ξενερωμα.. σε ενα γυρο πηρα ποσα resupply και respawn badges, και στο τελος δεν μου εδωσε τους ποντους λογικά πρέπει να στα έχει βάλει όλα μαζί χτες βράδυ έπαιζα TDM και κερδίζουμε το γύρο, είμαστε στο 99/100 kills και κολλάει το σύμπαν βγαίνω με ctrl+alt+del, μπαίνω battlelog και μου είχε δώσει κανονικά πόντους και upgrades
nzeppos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Κι εγώ έπαθα κάτι παρόμοιο χθες το πρωί. Δεν πρόλαβα όμως να τελειώσω το γύρο, γιατί το παιχνίδι με πέταξε με την κλασική ένδειξη "something went wrong". Στη συνέχεια δεν έμπαινε ούτε το Battlelog για κανα τέταρτο. Όπως και να 'χει, δεν πήρα ποτέ τους πόντους. Μικρό το κακό για μία φορά, αλλά να μη γίνει και συνήθεια!
Bizniz Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 γενικά πάντως σε μένα κάνει αρκετά κουλά μετά το τελευταίο patch αν και έχω καταφέρει να παίζω ικανοποιητικά μετά τους τελευταίους drivers amd_catalyst_11.11b_windows_vista_7 με τους προηγούμενους απλά δεν έπαιζα
alet Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Πρέπει να έγινε nerf το ΙRNV στο PS3. http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654347773553429/last/%23post_2832654347773578517 Αντε με το καλό και στο pc
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Άμα σας ενοχλεί τόσο το IRNV γιατί δεν το παίρνετε και εσείς?!?
alet Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Ποιος σου είπε οτι δεν το χρησιμοποιώ? Ευκαιρία οταν γίνει nerf να αρχίσω να παίζω και με τα αλλα scopes του παιχνιδιου που θέλουνε κάποιο στοιχειώδες skill για να κάνεις κάποιο kill. Mεχρι τώρα κάτι τέτοιο ήτανε απαγορευτικό γιατι πολύ απλα αν δεν χρησιμοποιήσει κάποιος IRNV οταν ολοι οι άλλοι στο game το χρησιμοποιούνε έχει σημαντικό disantvantage. Στην τελική δεν πλήρωσα 50€ για το συγκεκριμένο game για να βλέπω τα γραφικα σε απόχρωση του πράσινου
Πέτρος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Άμα σας ενοχλεί τόσο το IRNV γιατί δεν το παίρνετε και εσείς?!? Για τον ίδιο λόγο που δεν κυκλοφορώ με ένα RPG μέσα σε tunnel και διαδρόμους, χτυπώντας εξ'επαφής χωρίς να παθαίνω τπτ.
Dennisbest Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Για ποιο λόγο το θεωρείτε τόσο overpowered; (Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ ακόμα)
Bizniz Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Για τον ίδιο λόγο που δεν κυκλοφορώ με ένα RPG μέσα σε tunnel και διαδρόμους, χτυπώντας εξ'επαφής χωρίς να παθαίνω τπτ. αυτό κι αν είναι κουλό εντελώς !!!
alet Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Για ποιο λόγο το θεωρείτε τόσο overpowered; (Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ ακόμα) http://i.imgur.com/LNuDW.gif Πολύ απλά καταργεί τα άλλα scopes του παιχνιδιου αλλά και το νόημα να επιλέγεις κάποιο cammo (ακόμα και specops). Αν δεν παίξεις και εσυ με IRNV,όταν όλοι οι άλλοι το χρησιμοποιούνε, τα πραγματα δυσκολεύουνε δραματικά για σένα. Πραγματικά ήθελα να ξερα τι σκεφτότανε στην dice και βάλανε τέτοιο scope στο multiplayer κομμάτι του game. Το θετικό απο οτι διαβάζω στα φόρουμ του battlelog είναι πως το nerf στο ps3 πρέπει να το αχρηστεύει(ηδη αρχίσανε την γκρινια οι παικτες που το χρησιμοποιούσανε για easy kills και τώρα θα πρέπει να χρησιμοποιούνε λιγο και απο το -οποιο- skill διαθέτουνε),οπότε δεν αργει νομίζω κάτι ανάλογο και στο pc.
gchris7 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 http://i.imgur.com/LNuDW.gif Πολύ απλά καταργεί τα άλλα scopes του παιχνιδιου αλλά και το νόημα να επιλέγεις κάποιο cammo (ακόμα και specops). Αν δεν παίξεις και εσυ με IRNV,όταν όλοι οι άλλοι το χρησιμοποιούνε, τα πραγματα δυσκολεύουνε δραματικά για σένα. Πραγματικά ήθελα να ξερα τι σκεφτότανε στην dice και βάλανε τέτοιο scope στο multiplayer κομμάτι του game. Το θετικό απο οτι διαβάζω στα φόρουμ του battlelog είναι πως το nerf στο ps3 πρέπει να το αχρηστεύει(ηδη αρχίσανε την γκρινια οι παικτες που το χρησιμοποιούσανε για easy kills και τώρα θα πρέπει να χρησιμοποιούνε λιγο και απο το -οποιο- skill διαθέτουνε),οπότε δεν αργει νομίζω κάτι ανάλογο και στο pc. Επιτέλους και ένα καλό νέο. Ελπίζω να το αλλάξουν σύντομα και στο pc.
ChRis6 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Ενταξει ρε παιδια , μη το βλεπετε ετσι... Δηλαδη θα πρεπει να θεωρειται και cheat οταν ο recon δεν βαζει scope και σε κοντινες αποστασεις σε σκοτωνει με 2 σφαιρες ? Και στην τελικη πες οτι βλεπεις απο μακρυα καποιον με το night vision.Σε τι σε βοηθαει αυτο ? Αφου ολες οι μαχες ( σχεδον ολες...) γινονται οταν οι παικτες ειναι κοντα μεταξυ τους
gchris7 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Και στην τελικη πες οτι βλεπεις απο μακρυα καποιον με το night vision.Σε τι σε βοηθαει αυτο ? Αφου ολες οι μαχες ( σχεδον ολες...) γινονται οταν οι παικτες ειναι κοντα μεταξυ τους Αυτό συμβαίνει στο COD όχι στο Battlefield. Μην το ψάχνεις φίλε, είναι απίστευτα overpowered.
ChRis6 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Αυτό συμβαίνει στο COD όχι στο Battlefield. Μην το ψάχνεις φίλε, είναι απίστευτα overpowered. Πλακα κανεις τωρα ετσι ? Δηλαδη παιζεις assault και τους τρως ολους με night vision απο τα 150 μετρα ? Εγω παλι πιστευω οτι μονο καλο δεν σου κανει γιατι οταν ερχεσαι αντιμετωπος με εναν αλλο , αργεις πιο πολυ να σημαδεψεις , οποτε και σε σκοτωνει . ( γι αυτο και δεν το χρησιμοποιω )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα