Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για'μενα,η μετρό ειναι απλα για να δίνει την δυνατότητα στον παίκτη να γλυτώσει τα 40-50 ευρω να παρει το μοντερν γουορφερ

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

για'μενα,η μετρό ειναι απλα για να δίνει την δυνατότητα στον παίκτη να γλυτώσει τα 40-50 ευρω να παρει το μοντερν γουορφερ

Για αυτο που ειναι το mw το bf δεν θα το φτασει ποτε .Ετσι και αλλιως δεν νομιζω οι σειρες bf να στοχευουν σε κατι τετοιο και ουτε λεω οτι το mw ειναι καλυτερο απο το bf αλλα προσωπικα εκτιμω το καθενα ξεχωριστα για αυτο που σου δινει και η αληθεια ειναι για να ειμαστε ειλικρινεις οτι σε αυτο που στοχευει το mw το εχει καταφερει με καλυτερο τροπο απο οτι σε αυτο που στοχευει το bf.

Δημοσ.

Το centurion κτλ,θα χαλάνε;;

Άντε και έχει παραγίνει η δουλειά:devil:

Μπά αυτά δεν είνια πρόβλημα έτσι και αλλιώς άχρηστα είναι ειδικά σε Caspian.Ελάχιστες φορές τα έχω δει να χρησιμοποιούνται.Μόνο σε ένα map Kharg rush νομίζω πρέπει να το μετακινήσουν γιατί είναι μες στη μέση και όποιος μπεί είναι ανίκητος.

Δημοσ.

Μπά αυτά δεν είνια πρόβλημα έτσι και αλλιώς άχρηστα είναι ειδικά σε Caspian.Ελάχιστες φορές τα έχω δει να χρησιμοποιούνται.Μόνο σε ένα map Kharg rush νομίζω πρέπει να το μετακινήσουν γιατί είναι μες στη μέση και όποιος μπεί είναι ανίκητος.

Εεε δεν νομίζω...Παίζεις clan wars?

Ε αντί να το μετακινήσουν να το κάνουν επιτέλους να σπάει...αφού έχει και ''ζωή'' και αυτό!

Δημοσ.

Το AA, mobile ή της βάσης, δεν είναι καθόλου άχρηστο αν ξέρουν να το χειρίζονται.

Εε αυτό λέω..

ghost των βάσεων λέω ναι,που είναι σταθερά..

Δημοσ.

Χτες το πρωτο ξενερωμα.. σε ενα γυρο πηρα ποσα resupply και respawn badges, και στο τελος δεν μου εδωσε τους ποντους

Δημοσ.

Χτες το πρωτο ξενερωμα.. σε ενα γυρο πηρα ποσα resupply και respawn badges, και στο τελος δεν μου εδωσε τους ποντους

Ναι μου ειχε τυχει και εμενα προσφατα ,προσεξε τι μπορεις να κανεις .Ξαναμπαινεις στον ιδιο server παιζεις αλλο ενα γυρο κανονικα και μετα στα δινει ολα μαζι και αυτα που δεν σου εδωσε και τα καινουργια .Δοκιμασε το ...

Δημοσ.

Πώς έγινε αυτό...;

Μήπως είσουν σε unranked;

Ο server ειναι ranked. Παντως και μετα που επαιξα παλι δεν μου τους εδωσε.. Ξενερωμα δε λεω, αλλα ρε παιδι μου το παιχνιδι ειναι κολημα. Το μονο σιγουρο ειναι πως εχει πολλα νηπιακα προβληματα, και μετα απο αυτο η πρωτη σκεψη που μου ηρθε: τα ειχαμε μαζεμενα μας ηρθαν και τσουβαλατα.

Δημοσ.

Πώς έγινε αυτό...;

Μήπως είσουν σε unranked;

Οχι εχει συμβει σε καποιους .Αν εισαι τυχερος απλα μπορεις με το κολπο που ειπα και στον φιλο πριν να τους παρει πισω τους ποντους.Εμενα μου συνεβει 2 φορες ,την πρωτη ομως δεν ειχα παρει πολλους ποντους αλλα ειχα ανεβει σε rank 12 και οταν τελειωσα το βραδυ δεν ειχα τσεκαρει αν το ειχε βαλει και την αλλη μερα το πρωι ειδα οτι ημουν ακομα rank 11 και ετσι το καταλαβα.Επαιξα ομως λιγο και ξαναπηγα 12 απλα εχω την εντυπωση οτι τα αθροισε ολα μαζι χωρις να ειμαι σιγουρος.Προχθες παντως που μου το εκανε και ξαναεπαιξα στο καπακι στον ιδιο server τα εβαλε ολα μαζι γιατι ingame τα ειχε σωσει τα στατιστικα .Καταλαβες? Αν μεσα το παιχνιδι σου δινει τους ποντους τοτε αργα ή γρηγορα θα τους κανει update και το battlelog ,αλλιως αν οχι τοτε ξανα απο την αρχη .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...