Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα τεχνικά προβλήματα είναι πράγματι πολύ εκνευριστικά. Ειδικά μετά το πατς έχει μαμηθει ο Διας. Θες 30 λεπτά κάθε φορά για να καταφέρεις να μπεις να παίξεις και στο τέλος σου πετάει μαύρη οθόνη στην αλλαγή μαπ. Ήθελα να ήξερα δεν το δοκιμάσανε πριν το βγάλουν? Σε όλους δεν το κάνει αυτό? Τι να πω... φαντάζομαι θα το λύσουν κάποια στιγμή.

Επίσης σημαντικό πρόβλημα είναι και το hit registration και αυτό δεν ξέρω το κατά πόσο μπορούν να το βελτιώσουν.

Έχει και μικρο προβλήματα όπως το IRNV η το RPG σπαμ που είπες και εσύ, αλλά αυτά θα τα διορθώσουν. Για τις άνισα στημένες σημαίες που λες πάντως δεν συμφωνώ, μια χαρά είναι πιστεύω.

Ακόμα και έτσι, αυτά που μπορεί να σου δώσει το BF δεν στα δίνει το COD σε καμία περίπτωση. Είναι σαν να έχεις το Fifa 2012 από την μια και το Kickoff των 90ς από την άλλη.

Επίσης σε τέτοιου είδους παιχνίδια παίζει τεράστιο ρόλο και το πόσο καλός είσαι. Αν είσαι χάλιας, τότε το πιο πιθανό είναι να το μισείς.

Μα δες,είδες και εσύ πρόσθεσες 1-2 ακόμα προβλήματα,και σου λέω άμα κάτσω να γράψω θα σου βρω και άλλα...

Κάλος ήμουν,και πολύ θα έλεγα στο BC2,τώρα με αυτό τα έχω πάει χάλια,όχι απλά επειδή μισώ τον τρόπου που κυλάει το παιχνίδι στο Conquest,αλλά κυρίως επειδή κάθε φορά που παίζω,παίζω νευριασμένος λόγο των προβλημάτων του παιχνιδιού...

Επίσης εάν πιστεύεις πως τα Capture Points είναι σωστά στημένα,βάλε μια Seine Crossing σε Conquest Large και μπες από την μεριά των Αμερικάνων(εάν θυμάμαι καλά,μπορεί και ναι είναι των Ρώσων),άμα πάρεις την C και γενικότερα εάν φύγεις από το deployment πάρε με τηλέφωνο..

Το ίδιο γίνετε δε και στην Operation Metro,που σε Conquest απλά οι ομάδες μετά τα πρώτα 3 λεπτά παιχνιδιού καθηλώνονται ανάμεσα στη B και την C και είναι εκεί στα σκαλιά και στις κυλιόμενες σκάλες και spamαρουν grenades kai rpgs...Είναι gameplay αυτό;Με το που στρίβεις να είναι 15 άτομα και να σου ρίχνουν ή να κάθεσαι εσύ και να περιμένεις τον άλλο να στρίψει;

Άμα ήταν 10 μετρά πιο κάτω το Capture point εντωμεταξύ θα ήταν μια χαρά...

Τέσπα,η γνώμη μου είναι αυτή και λογικό να μην συμφωνούν πολλοί,πάντως και εγώ δεν το έχω βάλει ακόμα κάτω,παίζω παίζω αλλά δυστυχώς όσο παίζω τόσο πιο πολύ ξενερώνω,μακάρι να κάνω λάθος και μακάρι να διορθωθούν όλα!

Όπως είπε κάποιος πιο πάνω ή ελπίδα μένει στο Karkland!

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμένα δε μου τη σπαν τα καμπερόνια,είναι και αυτή μια τακτική όπως και να το κάνεις που έχει βάση μια λογική..

Αυτά που μου τη σπαν είναι τα παράλογα,όπως όταν:

1)Αυτός που οδηγάει στο τζιπάκι και ενώ εσύ είσαι στην άλλη θέση,έχει αυτοκτονικές τάσεις και οδηγάει το τζιπ μπροστά από εχθρικό τανκ και αντί να κάνει ελιγμούς να το αποφύγει πάει και καρφώνεται σε μετωπική με το τανκ,με αποτέλεσμα να ψοφάμε και οι 2.

2)Οι νουμπάδες που παίρνουν οχήματα που δε ξέρουν να οδηγάνε. Πάω να μπω στο ελικόπτερο και τρέχω από μακρυά και τυχαίνει και κάνει το νουμπά spawn δίπλα του.

Μπαίνει ο νουμπάς ως οδηγός και εγώ ως πυροβολητής. Ο νουμπάς είτε δε ξέρει καθόλου να το πετάει και αυτοκτονεί σε λίγα δευτερόλεπτα,είτε δεν ξέρει να ρίχνει flares,και ψοφάμε.

3)Αυτός που έχει μπει στο αντιαεροπορικό όχημα κάνει οτιδήποτε άλλο εκτός του να προσφέρει αεράμυνα.

(Ρε με γαζώνουν ένα ελικόπτερο και δυο τζέτ εδώ πέρα,που είναι τα αντιαεροπορικά??!!!?!?)

Να συμφωνήσω και να προσθέσω ότι είναι και αυτοί που παίρνουν ένα τζιπάκι, τανκ, ελικόπτερο κλπ και φεύγουν μόνοι τους. Περίμενε ρε βιαστικέ να ανέβει και κανένας άλλος! Ειδικά στο τανκ, αν σε χτυπήσουν θα πρέπει να κατέβεις για να το επισκευάσεις και αφού δεν θα σε καλύπτει κανένας, όχι μόνο πεθαίνεις, αλλά χαρίζεις και στους άλλους ένα άρμα! Μπράβο!

Δημοσ.

Γι' αυτό assault (βλ. δόχτωρας) σε 64άρι Op. Metro για τρελό grinding. Ειδικά στα 1000άρια tickets μαζεύονται άνετα 10000 πόντοι. Χθες βγήκα 2ος στους 64 με ατέλειωτο reviving.

:-D :-D Xθες στο Μetro ε? Οντως ειδες τι γινονταν στις σκαλες? χαχαχαχα.Επαιζα στην ομαδα σου ...χαμος στο ισιωμα

Εντωμεταξυ επαιξα ενα παιχνιδι ,ξεκλειδωνω ενα οπλο ,βγαινω στο battlelog και δεν μου ειχε ανανεωσει το rank .Μετα σκεφτηκα κατσε να ξαναμπω να παιξω στο ιδιο ,το οπλο μεσα στο παιχνιδι και το score μου ειχαν κανονικα σωθει ,επαιξα βγηκα και τελικα πηγε προσθετικα και εβαλε τα 2 τελευταια score που ειχα κανει .Θελω να πω δηλαδη οτι μεσα το παιχνιδι κραταει κανονικα τα score (αν και μια φορα δεν το ειχε κρατησει ουτε το παιχνιδι ουτε το battlelog) αλλα στο battlelog μπορει να αργησει να ενημερωσει ,ή μπορει και να μην ενημερωθει καθολου δεν ξερω αν εχει τυχει ...

Δημοσ.

Το ποιό εκνευριστηκό είναι που θέλει μια ώρα να μπεί σε κάθε χάρτη και μετά κολλάει και άντε πάλι απο την αρχή.Η κάτι άλλο που μου δείχνει ξέρω'γω 63/64 παίκτες μέσα και μόλις πατάω να μπώ μου δείχνει πως είναι γεμάτος!Πώς είναι γεμάτος αφού λέει 63 παίκτες;;;Και συνεχίζει και μετά απο refresh.Αν είναι δυνατόν.Πότε θα φτιάξουν ένα λειτουργικό interface;

Eπίσησς κάτι πρέπει να γίνει και για τους φακούς που στραβώνουν το σύμπαν.Έχω βρει το κόλπο βέβαια με αυτούς αλλά και πάλι είναι εκνευριστηκό.Και τέλος αυτο το Op. Metro ρε παιδιά αν είναι δυνατόν.Η πιο χάλια πίστα είναι κάτι πρέπει να γίνει με το rpg fest.

Δημοσ.

Εμενα αργει να μπει πολυ στην αρχη ,μετα μπαινει σχετικα γρηγορα αλλα αυτο οκ μην σε προβληματιζει .Για το αλλο που λες με τους παιχτες προσεξε να δεις ,και εγω οταν βλεπω 63/64 και παω να μπω συνηθως καποιος αλλος με προλαβαινει γιατι αν κανεις refresh list θα δεις οτι πλεον θα ειναι 64/64 .Ουτε ομως αυτο πλεον θα πρεπει να σε προβληματιζει γιατι μπηκε queue mode . :mrgreen:

Δημοσ.

2)Οι νουμπάδες που παίρνουν οχήματα που δε ξέρουν να οδηγάνε. Πάω να μπω στο ελικόπτερο και τρέχω από μακρυά και τυχαίνει και κάνει το νουμπά spawn δίπλα του.

Μπαίνει ο νουμπάς ως οδηγός και εγώ ως πυροβολητής. Ο νουμπάς είτε δε ξέρει καθόλου να το πετάει και αυτοκτονεί σε λίγα δευτερόλεπτα,είτε δεν ξέρει να ρίχνει flares,και ψοφάμε.

Αυτό ακριβώς.Εγώ πχ δεν έχω μάθει ακόμα να πετάω καλά το ελικόπτερο και γι'αυτό πάντα περιμένω κάποιος να μπει και να μπω μετά εγώ ως gunner.Από την άλλη όμως πρέπει κάπως να μάθουνε άλλα αυτό μπορεί να γίνει σε κάποιον άδειο server αν δεν κάνω λάθος...

Δημοσ.

το metro σαν χαρτης στο conquest ειναι τραγικο.Δεν προσφερει τιποτα στον παικτη οσο αφορα την εξελιξη στην ικανοτητα του προς το παιχνιδι παρα μονο ευκολο rank up .Στο rush ομως ειναι αρκετα ποιο ενδιαφερων σαν χαρτης.Ισως εαν στο conquest μπαναρανε τα Μ320 και ισως τα Mav να ητανε πολυ καλυτερα.

Γενικα παντως αν και το gameplay στο bf3

ειναι για μενα οτι καλυτερο σαν εμπειρια απο οτι εχω παιξει ονλαιν το παιχνιδι εχει αρκετα προβληματα οσο αφορα το balance του

Δημοσ.

το metro σαν χαρτης στο conquest ειναι τραγικο.Δεν προσφερει τιποτα στον παικτη οσο αφορα την εξελιξη στην ικανοτητα του προς το παιχνιδι παρα μονο ευκολο rank up .Στο rush ομως ειναι αρκετα ποιο ενδιαφερων σαν χαρτης.Ισως εαν στο conquest μπαναρανε τα Μ320 και ισως τα Mav να ητανε πολυ καλυτερα.

Γενικα παντως αν και το gameplay στο bf3

ειναι για μενα οτι καλυτερο σαν εμπειρια απο οτι εχω παιξει ονλαιν το παιχνιδι εχει αρκετα προβληματα οσο αφορα το balance του

To metro σαν rush ειναι εντελως αηδια γιατι οταν ξεκινανε οι attackers στην πρωτη βαση δεν σου δινει σαν map τροπους να επιτεθεις παρα μονο μαζικη επιθεση .Καθονται ολοι με τα sniper οι defenders και σε σκοτωνουν σε μια πιστα που ειναι εντελως ενα πραγμα επιπεδο χωρις να μπορεις να καλυφθεις απο καπου .Ειναι για μενα δηλαδη κατι ανουσιο γιατι αν το δουμε απο διαφορετικο πρησμα ,οταν παιζω bf ακομα και cod αν θελετε ,αν το παιχνιδι παει σε μονομαχιες face to face τοτε σαφως εχει το πλεονεκτημα αυτος με το καλυτερο ping που μενει στην ιδια χωρα με τον server ,δεν εχει δηλαδη κανενα νοημα το παιχνιδι οπου υπαρχει σαφεστατο τεχνικο πλεονεκτηκα του ενος εναντι του αλλου .Αρα λοιπον για μενα το παιχνιδι στους χαρτες πρεπει να σου δινει το πλεονεκτημα και την δυνατοτητα να κανεις τακτικη επιθεση δηλαδη να οργανωθεις με squad και ειτε να μπεις σαν κομαντος στην βαση του αλλου ,ειτε μονος σου να βγεις στην πλατη του εχθρου χωρις να σε δει ,ειτε αν θελεις να βρεις ενα σημειο οπου θα αποκτησεις προβαδισμα στο να σκοτωσεις τον αλλο πρωτος .Για αυτο αλλωστε σου δινει και ενα καρο οπλα ,το καθενα χρησιμευει αναλογα με το πως θα κινηθεις .Αν πανε ομως οι μαχες οπως ειπα και πριν face to face τοτε γινεται μπουγιο οπως στο cod οπου ουσιαστικα η μονη περιπτωση να σκοτωσεις τον αλλο που εχει καλυτερο ping ειναι να τον δεις τυχαια πρωτος και οχι απο καποια εξυπνη τακτικη στην εξελιξη του παιχνιδιου .

Δημοσ.

To metro σαν rush ειναι εντελως αηδια γιατι οταν ξεκινανε οι attackers στην πρωτη βαση δεν σου δινει σαν map τροπους να επιτεθεις παρα μονο μαζικη επιθεση .Καθονται ολοι με τα sniper οι defenders και σε σκοτωνουν σε μια πιστα που ειναι εντελως ενα πραγμα επιπεδο χωρις να μπορεις να καλυφθεις απο καπου

Συγγνώμη αλλά ο καπνός για αυτό το λόγο υπάρχει. Για να μπορεί να καλύψει τους επιτιθέμενους (ή τους αμυνόμενους). Τώρα αν κανείς δεν τον χρησιμοποιεί δε φταίει το παιχνίδι αλλά οι παίκτες. Για μάθε να τον χρησιμοποιείς και θα εκπλαγείς από αυτά που προσφέρει.

Δημοσ.

To metro σαν rush ειναι εντελως αηδια γιατι οταν ξεκινανε οι attackers στην πρωτη βαση δεν σου δινει σαν map τροπους να επιτεθεις παρα μονο μαζικη επιθεση .Καθονται ολοι με τα sniper οι defenders και σε σκοτωνουν σε μια πιστα που ειναι εντελως ενα πραγμα επιπεδο χωρις να μπορεις να καλυφθεις απο καπου .

Αυτο ειναι χαρακτηριστικο σε ολα τους rush χαρτες ειδικα για την πρωτη βαση συμφωνω-για αυτο εξαλλου δεν πολυπαιζω το συγκεκριμενο mode-αλλα τουλαχιστον δεν υπαρχει αυτο το αισχος του conquest οπου ο συγκεκριμενος χαρτης ειναι απλα για stats padding

Δημοσ.

Συγγνώμη αλλά ο καπνός για αυτό το λόγο υπάρχει. Για να μπορεί να καλύψει τους επιτιθέμενους (ή τους αμυνόμενους). Τώρα αν κανείς δεν τον χρησιμοποιεί δε φταίει το παιχνίδι αλλά οι παίκτες. Για μάθε να τον χρησιμοποιείς και θα εκπλαγείς από αυτά που προσφέρει.

Το ειδα χθες με τον nzeppos οπου μεσα στην πλατφορμα το γεμισανε με καπνους και τους εριξα 18 headshots ,γιατι ξερεις σε καποια φαση ο καπνος φευγει και το ματι του snipera βρισκει παλι view to a kill :lol: ...Tελοσπαντων αυτο που λες μπορει σε στιγμες να ειναι χρησιμο αλλα γενικα το πρωτο σταδιο στο metro στο rush εχει αυτο τον επιπεδο χαρακτηρα αν με καταλαβαινεις ...Συμφωνω ομως οτι καποιες στιγμες ο καπνος στο bc2 με δυσκολευε αλλα ηταν συγκεκριμενα τα σημεια που τον χρησιμοποιουσαν και το περιμενες ,ηξερες να αντιδρασεις .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...