PETERANOS Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δεν ξέρω παίδες,μετά από αρκετές ώρες ενασχόλησης μου με τον τίτλο νομίζω πως είμαι πολύ δυσαρεστημένος... Από εκεί που είχα τρελαθεί και έκανα preorder και στην κυριολεξία μετρούσα μέρες,τώρα όταν μπαίνω το μόνο που καταφέρνω είναι να ξενερώνω περισσότερο... Τώρα θα με ρωτήσετε,γιατί;Από που να ξεκινήσω; Από τα άθλια και πάρα πολλά τεχνικά προβλήματα που υπήρχαν και υπάρχουν; Από τα Maps που ενώ είναι ωραία και σωστά φτιαγμένα,έχουν παντελώς άθλια και άνισα στημένες τις σημαίες στο Conquest; Από το Conquest Large που είναι RPG SPAM FEST σε 1-2 συγκεκριμένα σημεία κάθε πίστας; Πραγματικά άμα κάτσω να γράφω δεν ξέρω πότε θα τελειώσω... Κρίμα,πραγματικά κρίμα,έχω ήδη αρχίσει να σκέφτομαι μήπως πρέπει να γυρίσω στο COD,ένα franchise που έχω σταματήσει από το COD4(το καλύτερο μέχρι στιγμής για εμένα)και που με ξενερώνει που κλέβει τον κοσμάκη δίνοντας το ίδιο παιχνίδι με 5 μαλακίες παραπάνω... Σε τέτοια σημεία με έχει φτάσει η αθλιότητα του BF3. Είμαι ο Γιάννης και δεν είμαι καλά,αλλά πλέον τώρα που τα είπα έφυγε ένα βάρος από πάνω μου. :rolleyes: Πλάκα κάνεις τώρα έτσι?
SlackulatoR Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Και προβλήματα έχει και αρκετά καλύτερη δουλειά θα μπορούσε να γίνει στον σχεδιασμό των maps και πολλά άλλα. Πάω στοίχημα πως δεν θα βγάλουν mod tools, αλλά εάν βγάλουν θα γίνει αρκετές φορές καλύτερο το παιχνίδι μιας και έχει τεράστιο community. Υπομονή να δούμε και το Karkand που πιστεύω θα αξίζει, και να δείτε που οι περισσότεροι θα παίζουν τα maps του expansion παρά τα κανονικά.
konstantinos77 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Ρε παιδια θελω καποιος αν μπορει να μου απαντησει στο εξης.Εχω εναν server που στο battlelog τον βλεπω με ping 63 και οταν κανω refresh με το f5(ολο τον browser δηλαδη ) αμεσως γινεται 150ms ,130 ms κτλ.Αν ομως κανω refresh με το button που εχει στο battlelog το refresh list δηλαδη τοτε επανερχεται παντα στο 60ms σε χαμηλα δηλαδη επιπεδα. Επισης το δευτερο αν μπορει καποιος να μου πει αν ειναι φυσιολογικο που σε καποιους servers σε καποιες πιστες να υπαρχει αποτομο drop στις επιδοσεις δηλαδη ενω ειμαι σε 90% usage και στους 2 πυρηνες τα frames πεφτουν στα 40-50 fps .Aυτο μου συνεβει σημερα στο metro οπου βεβαια γινονταν της πουτανας απο ατομα .Δεν ξερω τι παιζει ρολο και αν παιζει ρολο ο server σε αυτο ή το πληθος των ατομων .
konstantinos77 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Παρεπιπτοντως χθες(σημερα) μετα το τελευταιο post μπηκα παλι στον ιδιο server που ελεγα οτι εμφανιζει τα drops και επαιζε τελεια αλλα ειχαν βγει καποια ατομα ,μιλαω για ξημερωματα 3-4 .
gchris7 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δεν ξέρω παίδες,μετά από αρκετές ώρες ενασχόλησης μου με τον τίτλο νομίζω πως είμαι πολύ δυσαρεστημένος... Από εκεί που είχα τρελαθεί και έκανα preorder και στην κυριολεξία μετρούσα μέρες,τώρα όταν μπαίνω το μόνο που καταφέρνω είναι να ξενερώνω περισσότερο... Τώρα θα με ρωτήσετε,γιατί;Από που να ξεκινήσω; Από τα άθλια και πάρα πολλά τεχνικά προβλήματα που υπήρχαν και υπάρχουν; Από τα Maps που ενώ είναι ωραία και σωστά φτιαγμένα,έχουν παντελώς άθλια και άνισα στημένες τις σημαίες στο Conquest; Από το Conquest Large που είναι RPG SPAM FEST σε 1-2 συγκεκριμένα σημεία κάθε πίστας; Πραγματικά άμα κάτσω να γράφω δεν ξέρω πότε θα τελειώσω... Κρίμα,πραγματικά κρίμα,έχω ήδη αρχίσει να σκέφτομαι μήπως πρέπει να γυρίσω στο COD,ένα franchise που έχω σταματήσει από το COD4(το καλύτερο μέχρι στιγμής για εμένα)και που με ξενερώνει που κλέβει τον κοσμάκη δίνοντας το ίδιο παιχνίδι με 5 μαλακίες παραπάνω... Σε τέτοια σημεία με έχει φτάσει η αθλιότητα του BF3. Είμαι ο Γιάννης και δεν είμαι καλά,αλλά πλέον τώρα που τα είπα έφυγε ένα βάρος από πάνω μου. Τα τεχνικά προβλήματα είναι πράγματι πολύ εκνευριστικά. Ειδικά μετά το πατς έχει μαμηθει ο Διας. Θες 30 λεπτά κάθε φορά για να καταφέρεις να μπεις να παίξεις και στο τέλος σου πετάει μαύρη οθόνη στην αλλαγή μαπ. Ήθελα να ήξερα δεν το δοκιμάσανε πριν το βγάλουν? Σε όλους δεν το κάνει αυτό? Τι να πω... φαντάζομαι θα το λύσουν κάποια στιγμή. Επίσης σημαντικό πρόβλημα είναι και το hit registration και αυτό δεν ξέρω το κατά πόσο μπορούν να το βελτιώσουν. Έχει και μικρο προβλήματα όπως το IRNV η το RPG σπαμ που είπες και εσύ, αλλά αυτά θα τα διορθώσουν. Για τις άνισα στημένες σημαίες που λες πάντως δεν συμφωνώ, μια χαρά είναι πιστεύω. Ακόμα και έτσι, αυτά που μπορεί να σου δώσει το BF δεν στα δίνει το COD σε καμία περίπτωση. Είναι σαν να έχεις το Fifa 2012 από την μια και το Kickoff των 90ς από την άλλη. Επίσης σε τέτοιου είδους παιχνίδια παίζει τεράστιο ρόλο και το πόσο καλός είσαι. Αν είσαι χάλιας, τότε το πιο πιθανό είναι να το μισείς. Ρε παιδια θελω καποιος αν μπορει να μου απαντησει στο εξης.Εχω εναν server που στο battlelog τον βλεπω με ping 63 και οταν κανω refresh με το f5(ολο τον browser δηλαδη ) αμεσως γινεται 150ms ,130 ms κτλ.Αν ομως κανω refresh με το button που εχει στο battlelog το refresh list δηλαδη τοτε επανερχεται παντα στο 60ms σε χαμηλα δηλαδη επιπεδα. Επισης το δευτερο αν μπορει καποιος να μου πει αν ειναι φυσιολογικο που σε καποιους servers σε καποιες πιστες να υπαρχει αποτομο drop στις επιδοσεις δηλαδη ενω ειμαι σε 90% usage και στους 2 πυρηνες τα frames πεφτουν στα 40-50 fps .Aυτο μου συνεβει σημερα στο metro οπου βεβαια γινονταν της πουτανας απο ατομα .Δεν ξερω τι παιζει ρολο και αν παιζει ρολο ο server σε αυτο ή το πληθος των ατομων . Άσχετο, αλλά όταν κάνεις refresh πάντα σου εμφανίζει τα ping και για όλους τους σερβερ? Γιατί εμένα μου εμφανίζει τα ping όποτε λάχει και για ούτε καν το 1/3 των server που είναι στην λίστα. Πάντως όταν κάνεις refresh όλο τον browser τότε μάλλον σου τρώει λίγο bandwidth γιατί πρέπει να φορτώσει όλη την σελίδα και ίσως γι'αυτο να βλέπεις χειρότερα πινγκ.
konstantinos77 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Άσχετο, αλλά όταν κάνεις refresh πάντα σου εμφανίζει τα ping και για όλους τους σερβερ? Γιατί εμένα μου εμφανίζει τα ping όποτε λάχει και για ούτε καν το 1/3 των server που είναι στην λίστα. Πάντως όταν κάνεις refresh όλο τον browser τότε μάλλον σου τρώει λίγο bandwidth γιατί πρέπει να φορτώσει όλη την σελίδα και ίσως γι'αυτο να βλέπεις χειρότερα πινγκ. Βασικα νομιζω πρεπει να το εχω βαλει να ξεκιναει to bf3.exe σαν administrator.Δοκιμασε το αλλα κανε το ιδιο και στο origin.exe.Σιγουρα το εχω βαλει να απενεργοποιει τα aero .Σπανια μετα απο refresh δεν θα μου βγαλει τα pings και εχω την εντυπωση οτι ειχε διορθωθει πολυ οταν εγινε update στο origin αλλα μπορει να ηταν και συμπτωση . Αυτο που ειπες με το bandwidth για να ειμαι ειλικρινης δεν το καταλαβα τοσο τεχνικα .
gchris7 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Βασικα νομιζω πρεπει να το εχω βαλει να ξεκιναει to bf3.exe σαν administrator.Δοκιμασε το αλλα κανε το ιδιο και στο origin.exe.Σιγουρα το εχω βαλει να απενεργοποιει τα aero .Σπανια μετα απο refresh δεν θα μου βγαλει τα pings και εχω την εντυπωση οτι ειχε διορθωθει πολυ οταν εγινε update στο origin αλλα μπορει να ηταν και συμπτωση . Αυτο που ειπες με το bandwidth για να ειμαι ειλικρινης δεν το καταλαβα τοσο τεχνικα . Για το αν σου εμφανίζει τα ping στο battlelog δεν νομίζω ότι έχει σχέση το αν θα ξεκινάς to bf3 και το origin σαν admin, θα το δοκιμάσω όμως να δω μήπως μου φτιάξει τα κρασαρισματα και τις μαύρες οθόνες. Θα δοκιμασω με απενεργοποιημένο το ΑΕΡΟ μπας και, αλλά δύσκολο το βλέπω και αυτό. Λογικά είναι θέμα router, port forwarding, firewall και τέτοια. Όταν φορτώνεις μια σελίδα χρησιμοποιεί και λίγο το ίντερνετ σου (στην ουσία κάνεις download την σελίδα). Αν εκείνη την ώρα κάνει ταυτόχρονα και τα ping πιθανόν τα αποτελέσματα που θα σου βγάλει να μην 100% σωστά. Για παράδειγμα βάλε να κατεβάζεις κάτι και κανε ένα ping σε μια σελίδα πχ 'ping www.google.com'. Θα δεις ότι τα αποτελέσματα που σου βγάζει θα είναι πολύ χειρότερα από όταν δεν κατεβάζεις τίποτα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=emGXp-qRrVg Bump !
Πέτρος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 http://www.youtube.c...h?v=emGXp-qRrVg Bump ! Ε, μάστορα. 2 σελίδες άργησες.
konstantinos77 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Για το αν σου εμφανίζει τα ping στο battlelog δεν νομίζω ότι έχει σχέση το αν θα ξεκινάς to bf3 και το origin σαν admin, θα το δοκιμάσω όμως να δω μήπως μου φτιάξει τα κρασαρισματα και τις μαύρες οθόνες. Θα δοκιμασω με απενεργοποιημένο το ΑΕΡΟ μπας και, αλλά δύσκολο το βλέπω και αυτό. Λογικά είναι θέμα router, port forwarding, firewall και τέτοια. Εμενα οταν δεν μου εμφανιζε καθολου μα καθολου τα ping εψαξα και το βρηκα σε καποια ξενα forums σαν λυση που ειχαν πει καποια παιδια ,το εφαρμοσα και πραγματι δουλεψε.Καποιες φορες ομως δεν δουλευε με την μια δηλαδη με το που φορτωνα το battlelog αλλα επρεπε να κανω refresh.Eκει ομως σου επαναλαμβανω που εφτιαξε τελειως ηταν οταν εγινε update το origin ,απλα εχω την αισθηση οτι την ρυθμιση την εχω αφησει run as administrator.Θα το κοιταξω μολις παω σπιτι και θα σου πω. Το δευτερο με τα aero ειχα διαβασει οτι εκτος του οτι σου εξοικονομει λιγη ram βελτιωνει και καποια κολληματα-κρασαρισματα την ωρα που παιζεις ,αν και εγω δεν ειχα ποτε τετοια ιδιαιτερα προβληματα.Τωρα καμια φορα να κρασαρει ετσι και να με πεταξει στα windows συμβαινει σπανια αλλα μετα το patch που βγαλανε ..χαχαχαχα
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Ε, μάστορα. 2 σελίδες άργησες. Γι' αυτό έγραψα Bump..
outlaw star Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 το παιχνίδι είναι καλό, αλλά πέρα απο τα προβληματάκια που έχει (dice θα της πάρει λίγο καιρό..για να τα λύσει-πως θα διατηρήσει τη φήμη της...) πιο εκνευριστικός είναι ο τρόπος που παίζει μια μεγάλη μερίδα παιχτών...πχ στη grand bazar αν θυμάμαι καλά, πάνε όλοι, μα όλοι enginneers στήνονται όλοι μέσα στα σπίτια ή στα μακρόστενα σοκάκια και πολλές φορές κοντά εκεί που κάνεις spawn (έλεος) και με το που ξεκινάς τρως 10 rpg στη μάπα και τελειώνει το παραμύθι... στις άλλες μεγάλες πίστες άλλοι στήνονται ως sniper την άλλη άκρη και μένουν εκεί χωρίς καν να κουνιούνται, επειδή είναι πάρα πολύ μακρυά και έχουν φορτώσει πάνω στα όπλα ότι υπάρχει, οπότε θα σου πάρει ώρα να τους φτάσεις (αν φτάσεις)..τουλάχιστον αυτά τα ζώα το ευχαριστιέσαι όταν τους παίρνεις τα tags.. για τους φακούς και που κρύβονται οι υπόλοιποι απο πίσω τα έχουμε πει, άσε που πολλές φορές με στραβώνουν και οι δικοί μου... το χειρότερο όμως είναι ότι πολλοί κάνουν του κεφαλιού τους, τους νοιάζουν μόνο τα kills, με αποτέλεσμα να βρίσκουν πχ ένα καμπεροσημείο και να κάθονται εκεί να γαζώνουν, άσχετα απο το αν έχουμε χάσει όλα τα objectives...τα στατιστικά πάνω απο όλα.... παρόλα αυτά βέβαια το παιχνίδι είναι εθιστικότατο και τα σπάει...χτες παίζαμε μέχρι τις 5 το πρωί άσχετα απο το γεγονός ότι χάσαμε όλες τις μάχες
Alithinos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Εμένα δε μου τη σπαν τα καμπερόνια,είναι και αυτή μια τακτική όπως και να το κάνεις που έχει βάση μια λογική.. Αυτά που μου τη σπαν είναι τα παράλογα,όπως όταν: 1)Αυτός που οδηγάει στο τζιπάκι και ενώ εσύ είσαι στην άλλη θέση,έχει αυτοκτονικές τάσεις και οδηγάει το τζιπ μπροστά από εχθρικό τανκ και αντί να κάνει ελιγμούς να το αποφύγει πάει και καρφώνεται σε μετωπική με το τανκ,με αποτέλεσμα να ψοφάμε και οι 2. 2)Οι νουμπάδες που παίρνουν οχήματα που δε ξέρουν να οδηγάνε. Πάω να μπω στο ελικόπτερο και τρέχω από μακρυά και τυχαίνει και κάνει το νουμπά spawn δίπλα του. Μπαίνει ο νουμπάς ως οδηγός και εγώ ως πυροβολητής. Ο νουμπάς είτε δε ξέρει καθόλου να το πετάει και αυτοκτονεί σε λίγα δευτερόλεπτα,είτε δεν ξέρει να ρίχνει flares,και ψοφάμε. 3)Αυτός που έχει μπει στο αντιαεροπορικό όχημα κάνει οτιδήποτε άλλο εκτός του να προσφέρει αεράμυνα. (Ρε με γαζώνουν ένα ελικόπτερο και δυο τζέτ εδώ πέρα,που είναι τα αντιαεροπορικά??!!!?!?)
nzeppos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 το παιχνίδι είναι καλό, αλλά πέρα απο τα προβληματάκια που έχει (dice θα της πάρει λίγο καιρό..για να τα λύσει-πως θα διατηρήσει τη φήμη της...) πιο εκνευριστικός είναι ο τρόπος που παίζει μια μεγάλη μερίδα παιχτών...πχ στη grand bazar αν θυμάμαι καλά, πάνε όλοι, μα όλοι enginneers στήνονται όλοι μέσα στα σπίτια ή στα μακρόστενα σοκάκια και πολλές φορές κοντά εκεί που κάνεις spawn (έλεος) και με το που ξεκινάς τρως 10 rpg στη μάπα και τελειώνει το παραμύθι... στις άλλες μεγάλες πίστες άλλοι στήνονται ως sniper την άλλη άκρη και μένουν εκεί χωρίς καν να κουνιούνται, επειδή είναι πάρα πολύ μακρυά και έχουν φορτώσει πάνω στα όπλα ότι υπάρχει, οπότε θα σου πάρει ώρα να τους φτάσεις (αν φτάσεις)..τουλάχιστον αυτά τα ζώα το ευχαριστιέσαι όταν τους παίρνεις τα tags.. για τους φακούς και που κρύβονται οι υπόλοιποι απο πίσω τα έχουμε πει, άσε που πολλές φορές με στραβώνουν και οι δικοί μου... το χειρότερο όμως είναι ότι πολλοί κάνουν του κεφαλιού τους, τους νοιάζουν μόνο τα kills, με αποτέλεσμα να βρίσκουν πχ ένα καμπεροσημείο και να κάθονται εκεί να γαζώνουν, άσχετα απο το αν έχουμε χάσει όλα τα objectives...τα στατιστικά πάνω απο όλα.... παρόλα αυτά βέβαια το παιχνίδι είναι εθιστικότατο και τα σπάει...χτες παίζαμε μέχρι τις 5 το πρωί άσχετα απο το γεγονός ότι χάσαμε όλες τις μάχες Γι' αυτό assault (βλ. δόχτωρας) σε 64άρι Op. Metro για τρελό grinding. Ειδικά στα 1000άρια tickets μαζεύονται άνετα 10000 πόντοι. Χθες βγήκα 2ος στους 64 με ατέλειωτο reviving.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα