PETERANOS Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Μέχρι προχθές και εγώ μια χαρά ήμουνα 75-80 minimum....
konstantinos77 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Οι απαραίτητες πόρτες είναι ανοιχτές, ωστόσο λόγω άθλιου router (Pirelli) δεν είμαι καθόλου βέβαιος ότι λειτουργούν σωστά κι ας τις δείχνει ανοιχτές το PFPortChecker. Ειδικά το Co-Op μπορώ να το παίξω μόνο σε DMZ. Ποιες πορτες?
jvgrjohn Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Τον browser τον έχετε ανοικτό ή κλειστό όταν παίζετε??? Γιατί αν είναι ανοικτός τρώει μνήμη.
nzeppos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Ποιες πορτες? If you are playing on PC, please enable the following online ports on your connection: TCP: 80, 443, 9988, 20000-20100, 22990, 17502, 42127 UDP: 3659, 14000-14016, 22990-23006, 25200-25300 If you are playing on PS3, please enable the following online ports on your connection: TCP: 80, 443, 9988, 10000-10100, 17502, 42127 UDP: 3659, 14000-14016 If you are playing on Xbox 360, please enable the following online ports on your connection: TCP: 53, 88, 3074 UDP: 53, 88, 3074 Το θέμα είναι ότι δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιος άμεσος τρόπος, ώστε να καταλάβουμε αν το παιχνίδι όντως κατάλαβε το port forwarding (όπως πχ. το firewall status του Fifa). Τον browser τον έχετε ανοικτό ή κλειστό όταν παίζετε??? Γιατί αν είναι ανοικτός τρώει μνήμη. Προσωπικά τον έχω ανοιχτό αλλά είναι και θέμα πόσης μνήμης έχει ο καθένας. Αν πχ. έχει 6-8GB (εγώ έχω 8) δεν νομίζω ότι τα 300-500ΜΒ του browser παίζουν ρόλο. Και μιλάμε για την χειρότερη περίπτωση (Firefox), αφού οι IE9 και Chrome γενικά καταναλώνουν λιγότερη μνήμη.
konstantinos77 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Συμφωνω και εγω με τον nzeppos ,δεν ειναι δα και τοσο μεγαλη υποθεση ο browser πιστευω. Εντωμεταξυ μετα το update και ειδικα σημερα εχω παρατηρησει οτι σε ορισμενες πιστες και σε ορισμενους servers με το evga precision η gpu usage μετα απο καποια ωρα κατεβαινει στο 60% ,δειχνει frames πολυ χαμηλα ενω ειμαι σιγουρος οτι δεν ισχυει ...Τελοπαντων δοκιμασα το msi afterburner και μεχρι στιγμης ολα τα δειχνει οκ .Παιζει με το update να επηρεαζεται παλι το evga precision οπως γινονταν και στο bc2 οπου με το που το ανοιγα κρασαρε το παιχνιδι .Το καλο ειναι οτι μπηκε queue αλλα γενικα δινει την αισθηση οτι το χαλασαν παρα το εφτιαξαν . If you are playing on PC, please enable the following online ports on your connection: TCP: 80, 443, 9988, 20000-20100, 22990, 17502, 42127 UDP: 3659, 14000-14016, 22990-23006, 25200-25300 Απο που τις κανουμε enable ?Στις ρυθμισεις του router δεν βρισκω κατι .Ειναι απαραιτητο αυτο ή το κανεις μονο αν δεν μπανεις καθολου σε server? Στις ρυθμισεις του firewall στο allow programs to communicate η επιλογη του battlefield 3 ειναι τσεκαρισμενη μονο στο Home/Work private και οχι στο Public.Nα τσεκαρω και το public?
rapidrag Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 ακόμα δεν έχω βρει άκρη με τον ήχο.... ακόμα και μετά το update, δοκίμασα τα πάντα ( άλλαξα από sound mix, πείραξα το αρχείο PROF_SAVE_profile) αλλά τζίφος. Τουλάχιστον κανένας με πρόβλημα να είχε επιτυχία?
Athanasios2104 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 ακόμα δεν έχω βρει άκρη με τον ήχο.... ακόμα και μετά το update, δοκίμασα τα πάντα ( άλλαξα από sound mix, πείραξα το αρχείο PROF_SAVE_profile) αλλά τζίφος. Τουλάχιστον κανένας με πρόβλημα να είχε επιτυχία? ποιο είναι το πρόβλημα σου με τον ήχο;
rapidrag Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 στο sigle και multiplayer μέσα και έξω από οχήματα ένω ξεκινάει το παιχνίδι κανινικά μετά από 5 λεπτά χάνεται εντελώς ο ήχος και ακούγονται μόνο οι σφαίρες.....( ελπίζω κατάλαβες LOL)
nzeppos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Απο που τις κανουμε enable ?Στις ρυθμισεις του router δεν βρισκω κατι .Ειναι απαραιτητο αυτο ή το κανεις μονο αν δεν μπανεις καθολου σε server? Στις ρυθμισεις του firewall στο allow programs to communicate η επιλογη του battlefield 3 ειναι τσεκαρισμενη μονο στο Home/Work private και οχι στο Public.Nα τσεκαρω και το public? Ανάλογα με το μοντέλο του router σου, πας εδώ και πράττεις ανάλογα. Δεν ξέρω αν το port forwarding για το BF3 είναι απαραίτητο αλλά αφού το συνιστά η εταιρία, καλό είναι να γίνει. Το "αν δεν μπαίνεις καθόλου σε server" ομολογώ ότι δεν το κατάλαβα. Δεν νομίζω να μιλάς για hosting, αφού ούτως ή άλλως δεν το κάνουν οι ίδιοι οι χρήστες αλλά μόνο οι dedicates servers (offtopic: οι οποιοι φυσικά δεν είναι τζάμπα αλλά slot και ευρώ). Τη ρύθμιση του firewall που λες δεν την γνωρίζω γιατί προφανώς είναι ιδιαιτερότητα του router σου. Καλύτερα να το γκουγκλάρεις. Έτσι όπως το περιγράφεις όμως, μάλλον είναι καλό να τσεκαριστεί και το "Public".
konstantinos77 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Τη ρύθμιση του firewall που λες δεν την γνωρίζω γιατί προφανώς είναι ιδιαιτερότητα του router σου. Καλύτερα να το γκουγκλάρεις. Έτσι όπως το περιγράφεις όμως, μάλλον είναι καλό να τσεκαριστεί και το "Public". Όχι καμια σχεση ,μπες control panel ,windows firewall, και πανω αριστερα allo program or feature through firewall.Aνοιξε το και δες αυτο που σου λεω. Σε οτι αφορα αυτο που σου ειπα αν μπαινει σε server εννοω πολυ απλα οτι αυτο που λες ισως χρησιμευει οταν καποιος προσπαθει να συνδεθει σε καποιον server και δεν μπαινει (disconnect from EA online) . Aυτο τωρα που μου παρεθεσες το βρισκω λιγο too much ,τι να πω .Ασε που με μπερδεψε.Πηγαινε παλι στο windows firewall και πατα αριστερα στο advanced settings ,μετα πηγαινε inbound rules και κανε διπλο κλικ στο bf3 και πατα το tab protocols and ports .
Intruder7s Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Στις ρυθμισεις του firewall στο allow programs to communicate η επιλογη του battlefield 3 ειναι τσεκαρισμενη μονο στο Home/Work private και οχι στο Public.Nα τσεκαρω και το public? Οταν πρωτοσυνδεθηκες στο ρουτερ σου δεν σε ρωτησε αν το δικτυο αυτο ειναι home/network ή Public? Αυτη η επιλογη που λες εσυ ειναι για να το αφηνει στα δικτυα τα οποια εχεις ορισει σαν home και οχι σε αυτα που εχεις ορισει σαν public. Η χρησιμοτητα της επιλογης ειναι αν εχεις π.χ. φορητο και μπαινεις σε καμποσα δικτυα καθε μερα.
nzeppos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Όχι καμια σχεση ,μπες control panel ,windows firewall, και πανω αριστερα allo program or feature through firewall.Aνοιξε το και δες αυτο που σου λεω. Σε οτι αφορα αυτο που σου ειπα αν μπαινει σε server εννοω πολυ απλα οτι αυτο που λες ισως χρησιμευει οταν καποιος προσπαθει να συνδεθει σε καποιον server και δεν μπαινει (disconnect from EA online) . Aυτο τωρα που μου παρεθεσες το βρισκω λιγο too much ,τι να πω .Ασε που με μπερδεψε.Πηγαινε παλι στο windows firewall και πατα αριστερα στο advanced settings ,μετα πηγαινε inbound rules και κανε διπλο κλικ στο bf3 και πατα το tab protocols and ports . Ναι, κατάλαβα που λες. Εκεί επιτρέπεις σε όλα τα ports της εφαρμογής ελεύθερη πρόσβαση (τόσο σε TCP, όσο και σε UDP) και δεν ασχολείσαι περισσότερο. Για το Public, δες αυτό που είπε ο φίλος Intruder7s. Σε κάθε περίπτωση μπορείς να έχεις ενεργά και το Private και το Public.
Dangor Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 στο sigle και multiplayer μέσα και έξω από οχήματα ένω ξεκινάει το παιχνίδι κανινικά μετά από 5 λεπτά χάνεται εντελώς ο ήχος και ακούγονται μόνο οι σφαίρες.....( ελπίζω κατάλαβες LOL) το εκανε και μενα , εαν εχεις καρτα ηχου απενεργοποιησε την onboard. Λογικα αφου λες οτι πειραξες το PROF_SAVE_profile θα αλλαξες το GstAudio.AudioQuality σε 1 2 3 ή 4 ξερω γω ε?. Επισης επαιξες με το format του ηχου? Να το αλλαξεις σε 44.100Hz πχ...
konstantinos77 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Οταν πρωτοσυνδεθηκες στο ρουτερ σου δεν σε ρωτησε αν το δικτυο αυτο ειναι home/network ή Public? Αυτη η επιλογη που λες εσυ ειναι για να το αφηνει στα δικτυα τα οποια εχεις ορισει σαν home και οχι σε αυτα που εχεις ορισει σαν public. Η χρησιμοτητα της επιλογης ειναι αν εχεις π.χ. φορητο και μπαινεις σε καμποσα δικτυα καθε μερα. Ακριβως αυτο ειναι ,με προλαβες .Εξαλλου σε αυτο που λεει και ο nzepos παρατηρησα οτι τοσο στο bc2 οσο και στο black ops η επιλογη ειναι μονο στο home network και οχι στο public so...Aλλα εχεις δικιο ,επι της ουσιας ετσι που τα εψαξα αυτα που προανεφερα στις ρυθμισεις του firewall βλεπω οτι ειναι οκ ολα .Γνωμη μου παντως ειναι αν δεν παρουσιαζεται σοβαρο προβλημα να μην πειραζονται αυτα .
Athanasios2104 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 στο sigle και multiplayer μέσα και έξω από οχήματα ένω ξεκινάει το παιχνίδι κανινικά μετά από 5 λεπτά χάνεται εντελώς ο ήχος και ακούγονται μόνο οι σφαίρες.....( ελπίζω κατάλαβες LOL) onboard κάρτα ήχου ή ξεχωριστή?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα