Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο οταν εκανα το τελευταιο update ( πριν 2 ημερες)με πεταει συνεχεια εξω ο server στα 10 δευτερολεπτα και μου βγαζει ενα μηνυμα το game manager που λεει ''you were disconnected from EA Online''. Τι πρεπει να κανω...εχω απογοητευτει.

και για εσένα το ίδιο φάρμακο.Απενεργοποίησε το UPnP από το router σου.

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είναι όντως ελαφρύ το bandicam?! αν είναι να το βάλω για να μη παιδεύομαι με το fraps το οποίο μου ρίχνει αρκετα τα frames από όταν είναι idle...

Εμενα μου φαινεται πιο βαρυ απο FRAPS.Αλλες γνωμες?

Δημοσ.

Απο οταν εκανα το τελευταιο update ( πριν 2 ημερες)με πεταει συνεχεια εξω ο server στα 10 δευτερολεπτα και μου βγαζει ενα μηνυμα το game manager που λεει ''you were disconnected from EA Online''. Τι πρεπει να κανω...εχω απογοητευτει.

Εμενα αυτο μου το γραφει στην αρχη μια φορα (σπανια ) αλλα μετα με βαζει κανονικα .

Ρε παιδια συγνωμη δηλαδη αλλα ελεος,μπαινω σε ενα server με ping 60 ,αρχιζει παλι το ιδιο βιολι να βλεπω ατομα να τα πυροβολω να μην πεθαινουν και να γυρνανε και να σκοτωνουν ακαριαια .Κανω minimize το game και κανοντας ενα refresh στο status του server το ping μεταβαλεται και πηγαινει σε 120 ,140 μετα ξανα 120 110.Τι ειναι αυτο το πραγμα ?Ενα παιχνιδι σωστο δεν μπορουμε να παιξουμε ?Πως μπορω να ξερω οτι μπηκα σε ενα server με χαμηλο ping ,γιατι αυτα που γραφει το battlelog ειναι αλλα ντ'αλλων ....

Δημοσ.

Εμενα μου φαινεται πιο βαρυ απο FRAPS.Αλλες γνωμες?

σε ποια άποψη βαρύ? τι ρυθμίσεις χρησιμοποιείς?? μην κράζουμε κάτι χωρίς λόγο... στο videaki τράβαγα 1920x1080 και δεν έπεσα κάτω απο 60 fps... ενταξει δεν ειναι και για κλαματα η cpu μου αλλα μήπως έχεις θέμα με τις ρυθμίσεις? σε πόσα fps γράφεις?

καλύτερα ας μεταφέρουμε την συζήτηση εδώ βέβαια: http://www.insomnia.gr/topic/391081-game-recording-converting-tools-settings/page__st__20

Δημοσ.

Σε αυτο που λετε με την απενεργοποιηση του UPNP εγω εγραψα στο google find my ip και μου την πεταξε κατευθειαν μετα την εκανα copy -paste στον browser και με εβαλε στις ρυθμισεις του router μου .Εκει ομως ειδα 2 ip μια ονοματι WAN που ηταν ιδια με την αρχικη και μια LAN ip που ηταν διαφορετικη .Τελικα ποια ειναι η ip μου ? Παρεπιπτοντως το UPNP ειναι απενεργοποιημενο ...

Δημοσ.

Όλα τα router έχουν -τουλάχιστον- 2 IP. Η WAN είναι η εξωτερική IP που παίρνεις από τον ISP για να βγεις στο Internet, ενώ η LAN είναι η IP του εσωτερικού δικτύου σου (συνήθως 192.168.x.x).

Καλύτερα να κάνεις τις οποιες ρυθμίσεις χρησιμοποιώντας την τελευταία (η οποια άλλωστε είναι πάντα σταθερή, ενώ η WAN IP συνήθως είναι δυναμική και αλλάζει).

Δημοσ.

Όλα τα router έχουν -τουλάχιστον- 2 IP. Η WAN είναι η εξωτερική IP που παίρνεις από τον ISP για να βγεις στο Internet, ενώ η LAN είναι η IP του εσωτερικού δικτύου σου (συνήθως 192.168.x.x).

Καλύτερα να κάνεις τις οποιες ρυθμίσεις χρησιμοποιώντας την τελευταία (η οποια άλλωστε είναι πάντα σταθερή, ενώ η WAN IP συνήθως είναι δυναμική και αλλάζει).

Παντως ειτε γραψω στον browser την lan ip ειτε την wan ip με παραπεμπει στο menu ρυθμισεων του router μου.Υπαρχει περιπτωση αν αλλαξω μια ρυθμιση πηγαινοντας στις ρυθμισεις router μεσω lan ip και να μην εχει αλλαξει αν παω μεσω wan ip?Δηλαδη το menu ειναι ενα και το αυτο και για τα 2 ή αλλο στο ενα και αλλο στο αλλο? Sorry για το offtopic

Δημοσ.

Το δοκίμασα κ εγω το bandicam... με default ρυθμίσεις έριχνε τα frames λίγο παραπάνω από το fraps. Το καλό είνια ότι σου δίνει αρκετές επιλογές και θέλει λιγο ψαξιμο το θέμα αλλά το pc δεν είναι για πολλά-πολλά, κ που το παίζει καλά είναι :fear: ...

παντώς είναι παιχνιδάρα, κ ας ήμουν αρνητικός στην αρχή... θέλει βέβαια κ μερικά καλά patches για να στρώσει, π.χ. να μη βλέπω τους αλλους από μακριά όταν βαράνε με τα αυτόματα, να θυμίζουν τα muzzle flashes λες κ παίζεις metal slug :lol:

Δημοσ.

Παντως ειτε γραψω στον browser την lan ip ειτε την wan ip με παραπεμπει στο menu ρυθμισεων του router μου.Υπαρχει περιπτωση αν αλλαξω μια ρυθμιση πηγαινοντας στις ρυθμισεις router μεσω lan ip και να μην εχει αλλαξει αν παω μεσω wan ip?Δηλαδη το menu ειναι ενα και το αυτο και για τα 2 ή αλλο στο ενα και αλλο στο αλλο? Sorry για το offtopic

Το ίδιο πράγμα είναι. Βλέπεις το ίδιο μενού, γιατί ο router κάνει εσωτερικά τη δρομολόγηση και σε στέλνει από το εσωτερικό interface (192.168.x.x) στο εξωτερικό. Αν όμως εγώ "χτυπήσω" τη WAN IP σου, λογικά θα με κόψει το firewall.

Δημοσ.

Το ίδιο πράγμα είναι. Βλέπεις το ίδιο μενού, γιατί ο router κάνει εσωτερικά τη δρομολόγηση και σε στέλνει από το εσωτερικό interface (192.168.x.x) στο εξωτερικό. Αν όμως εγώ "χτυπήσω" τη WAN IP σου, λογικά θα με κόψει το firewall.

Παντως το firewall στο advanced setup ειναι disabled στο μενου του router.Eτσι πρεπει να ειναι ?Ειναι αλλο απο το firewall των windows?

Δημοσ.

Από εχθές τα ping είναι στο θεό, τα ποιο χαμηλά ξεκινάνε από 160, είμαι με HOL Θεσσαλονίκη, έχει άλλος τέτοιο πρόβλημα? :devil: :devil:

Δημοσ.

Εχει κ εμενα ενας φιλος μου προβλημα ( cyta Ηρακλειο ) και ειναι συνεχεια 100+ απο την αρχη και δεν ξερουμε τι να κανουμε. Πολυ χαλια η κατασταση με τα ping ρε παιδι μου. Κ εγω κατω απο 60 δεν εχω δει.

Δημοσ.

Με CYTA στην Παλλήνη και γενικά είμαι γύρω στο 75-80 minimum στους ξένους servers (και συνήθως 85-100 σε αυτούς των ελληνικών clans). Το χαμηλότερο που έχω δει ποτέ είναι γύρω στα 73. Το κακό είναι που δεν μπορείς να δεις το latency μέσα στο παιχνίδι, ώστε να ξέρεις σε ποια φάση βρίσκεσαι.

Οι απαραίτητες πόρτες είναι ανοιχτές, ωστόσο λόγω άθλιου router (Pirelli) δεν είμαι καθόλου βέβαιος ότι λειτουργούν σωστά κι ας τις δείχνει ανοιχτές το PFPortChecker. Ειδικά το Co-Op μπορώ να το παίξω μόνο σε DMZ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...