pavlos0160 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Λογικό μεν (αφού τα παραπάνω GB nvram κυρίως γι' αυτό το λόγο υπάρχουν, δηλ. για καλύτερες υφές) αλλά και στη δική μου 6950/2GB δεν μπορώ να πω ότι ξετρελαίνομαι. Στα 1080p με AA off και ultra τα πάντα εκτός απ' τις σκιές, με O/C τον i5-2500k στα 4,5GHz, δύσκολα πιάνω πάνω από 55fps σταθερά. Μέσα σε κτίρια πιάνω το όριό μου (60, λόγω VSync) αλλά μόλις βγω και αρχίσουν οι εκρήξεις... Τουλάχιστον δεν υπάρχει το σταδιακό "μπούκωμα" που αναφέρατε. Στις "δύσκολες" σκηνές άνετα πέφτω στα 45-48 ενώ χθες είδα για πρώτη φορά και 38-40 (έστω και στιγμιαία). Ίσως φταίει και το patch και χρειάζεται νέο optimization για τους Catalyst drivers. με ολα στο full ποσα fps βγαζεις??γιατι εγω με το συστημα της υπογραφης μου και ολα με τις εργοστασιακες ρυθμισεις βγαζω 35-55 κυριως και στιγμιαια παει και 60 με v-sync on παντα και το εχω δει να πηγαινει και 28....
Athanasios2104 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 DICE Reveals “Next” Battlefield 3 Patch Details On Reddit, Ian Tornay, EA Community Manager for Battlefield 3, has also cleared up many concerns that fans are having with the recent patch. This should also give a good idea as to what will be included in the next Battlefield 3 patch. "So, hereʼs what Iʼm seeing. Weʼve made progress that most of you appreciate and the fixes we are making are welcome. That being said, there are still some issues that youʼve been asking about that werenʼt included in this patch. These include, but are not limited to: - In-game VOIP - Various nerfs including Taclight - changes to chat window (size, positioning) - Additional changes to squad interface, including the ability to make squads - Beep beeps (Which will be implemented, just not in this patch) - Squad and in-game interface changes (mostly revolving around the proposed fan-designed interface) - EDIT: TV Missles – definitely known (canʼt believe i left it off) - EDIT: Spectator/Battlerecorder - Another very popular request. (I canʼt believe I left it off! Iʼd like this too) Please know that these are definitely on our radar as top issues for community requests. Some of the issues addressed in this patch were brought to our attention by you guys, including the “negative acceleration” issue. Weʼre committed to continuing to act on your feedback! Not all of the issues weʼve solved are as impactful or sexy as some of you were hoping for, but I hope everyone appreciates how hard the DICE team has been working."
outlaw star Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 τι στο καλό, εγώ με i7 950@4ghz και 6950@2gb, όλα full εκτός απο μια ρύθμιση με σκιές που την έχω 2Χ αντί 4Χ που είναι το max δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα που να με ενοχλεί(εννοώ ότι παίζω σταθερά ανάμεσα 40 με 60 fps)..βέβαια πως βλέπει τα frames κάθε μάτι είναι καθαρά υποκειμενικό...πχ οι κονσολάδες παίζουν πολλά games 30 fps σταθερά και δεν τους ενοχλεί(ορίστε την είπα την κακία μου) πάντως τέτοιο πρόβλημα που αναφέρει ο ghost με το που γυρνάς το ποντίκι να καθυστερεί δε μου έχει τύχει ποτέ..μιλάω για 1920Χ1080 ανάλυση πάντα
nzeppos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 με ολα στο full ποσα fps βγαζεις??γιατι εγω με το συστημα της υπογραφης μου και ολα με τις εργοστασιακες ρυθμισεις βγαζω 35-55 κυριως και στιγμιαια παει και 60 με v-sync on παντα και το εχω δει να πηγαινει και 28.... Το έλυσα το θέμα, τέλος. Κατ' αρχάς απενεργοποίησα το Motion Blur. Απ' ότι διάβασα τρώει κατά μέσο όρο τουλάχιστον 3fps. Μετά έβαλα το Mesh Quality στο High, αντί για Ultra. Νομίζω αυτό έκανε τεράστια διαφορά. Σε κάποιες πίστες υπάρχουν σημεία που το Ultra Mesh quality πραγματικά μειώνει πολύ τα fps (ακόμα και πάνω από 10-15). Τέλος έβαλα Post AA στο Low, αντί για Off που το είχα. Δεν επηρεάζει ιδιαίτερα τα fps και κάνει λίγο καλύτερη την εικόνα (χωρίς να τη θολώνει όμως, τουλάχιστον όχι στα 1080p). Όλα τα άλλα τα έχω στο Ultra, εκτός από τις σκιές (High). Επίσης το Anisotropic είναι στο 16x ενώ το άλλο AA (δεν θυμάμαι πώς το λένε) στο Off. Αποτέλεσμα 60 fps σταθερά, μέσα-έξω. Κάτω από 58-59 δεν είδα πουθενά. Μένει να δοκιμάσω και τις πίστες με την πυκνή βλάστηση.
Aspidas Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Σε High όλα (vsyc off - Res. 1366x760) ,με δυπίρινο pc & HD 6770 (MSI 6770)παίζω στα 30-70FPS, είμαι καλά αν κρίνω τα παραπανω προβλήματα που έχουν μερικοί έτσι?
Luciddream Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 τράβηξα και γω το πρώτο μου βιντεάκι για να τεστάρω (joystick Saitek X-52, recorded με bandicam) http://www.youtube.com/watch?v=Hk4CD5vdWUQ Επειδή το W και το S από μόνα τους δεν είναι αναλογικά, δεν ξέρω αν θα πιάσει. Αν καταφέρεις κάτι όμως για πες. Θα το ήθελα κι εγώ να παίζει αναλογικά το throttle. δεν κατάφερα κάτι. ίσως φταίει κάτι στο pc μου ίσως φταίει το battlefield, αλλα φαίνεται οτι αγνοεί τελείως το SST προφιλ μου αλλα και τα προγράμματα (ούτε το W και το S πιάνει σε μένα). σε σένα πιάνει με W και S αν τα δηλώσεις στο SST? το μόνο που διάβασα οτι ίσως δουλεύει, είναι να μην βάλεις καθόλου drivers για το joystick και να το βρεί το game σαν απλό joystick αλλα και αυτό δεν ξέρω πόσο ισχύει.
george888 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 πειτε καμια ιδεα τι να κανω με την περιπτωση μου που δεν μπορω να παιξω mp!χθες εκανα και insταll το παιχνιδι αλλα τπτ μονο sp μπορω και παιζω.Εκανα uρdατe ρb,κοιταξα firewαll,αvg, αnτimαlwαre δεν βλεπω καποιο προγραμμα να το αποκλυει.Εχω την limi ediτiοn.Εχω δωσει το αccόυnτ μου σε φιλο και παιζει σε νετ κανονικα με κανενα προβλημα και εγω δεν μπορω να παιξω.Εκανε και το οrigin υρdατe αλλα κατεβασε ενα αρχειο στα 485mb περιπου.Σας παρακαλω τι να κανω για να παιξει και μου εχει σπασει τα νευρα αυτο το παιχνιδι.
gchris7 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 DICE Reveals “Next” Battlefield 3 Patch Details On Reddit, Ian Tornay, EA Community Manager for Battlefield 3, has also cleared up many concerns that fans are having with the recent patch. This should also give a good idea as to what will be included in the next Battlefield 3 patch. "So, hereʼs what Iʼm seeing. Weʼve made progress that most of you appreciate and the fixes we are making are welcome. That being said, there are still some issues that youʼve been asking about that werenʼt included in this patch. These include, but are not limited to: - In-game VOIP - Various nerfs including Taclight - changes to chat window (size, positioning) - Additional changes to squad interface, including the ability to make squads - Beep beeps (Which will be implemented, just not in this patch) - Squad and in-game interface changes (mostly revolving around the proposed fan-designed interface) - EDIT: TV Missles – definitely known (canʼt believe i left it off) - EDIT: Spectator/Battlerecorder - Another very popular request. (I canʼt believe I left it off! Iʼd like this too) Please know that these are definitely on our radar as top issues for community requests. Some of the issues addressed in this patch were brought to our attention by you guys, including the “negative acceleration” issue. Weʼre committed to continuing to act on your feedback! Not all of the issues weʼve solved are as impactful or sexy as some of you were hoping for, but I hope everyone appreciates how hard the DICE team has been working." Άντε να δούμε. Νομίζω όμως ότι το πιο σημαντικό από όλα είναι το stability και αυτό πρέπει να φτιάξουν πρώτα. Δεν είναι δυνατόν να πρέπει να παλεύεις με crashes και disconects για 30 λεπτά μέχρι να μπεις να παίξεις. Το χειρότερο είναι όταν καταφέρεις τελικά να μπεις να σου πετάει το κλασικό "Your team lost" και μετά όταν πάει να αλλάξει map να κρασαρει. Ελεος!
jvgrjohn Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 πειτε καμια ιδεα τι να κανω με την περιπτωση μου που δεν μπορω να παιξω mp!χθες εκανα και insταll το παιχνιδι αλλα τπτ μονο sp μπορω και παιζω.Εκανα uρdατe ρb,κοιταξα firewαll,αvg, αnτimαlwαre δεν βλεπω καποιο προγραμμα να το αποκλυει.Εχω την limi ediτiοn.Εχω δωσει το αccόυnτ μου σε φιλο και παιζει σε νετ κανονικα με κανενα προβλημα και εγω δεν μπορω να παιξω.Εκανε και το οrigin υρdατe αλλα κατεβασε ενα αρχειο στα 485mb περιπου.Σας παρακαλω τι να κανω για να παιξει και μου εχει σπασει τα νευρα αυτο το παιχνιδι. Απενεργοποίησε το UPnP από το router σου και κάνε μια προσπάθεια να δούμε.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Lucid, είχα βγει όταν μου μίλησες, γι'αυτό δεν απάνταγα. Το macro σίγουρα λες να δουλέψει; Πρέπει να κρατάει σταθερές ταχύτητες ανάλογα πως έχεις την μανέτα, οπότε θέλει καλό timing. Εκτός αν το κάνεις με κανένα άλλο τρόπο, όπως σου είπα δεν το κατέχω το άθλημα εκεί. Εγώ απλά πετάω.
gchris7 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Πες μας και τι ακριβώς σου κάνει, σου πετάει κάποιο error? Το "δεν μπορώ να παίξω" δεν μας βοηθάει.
george888 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 μου βγαζει ενω παει να φωρτωσει την πιστa: Game disconnected :your connection to the server timed out.
jvgrjohn Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 μου βγαζει ενω παει να φωρτωσει την πιστa: Game disconnected :your connection to the server timed out. Το UPnP φταίει.Απενεργοποίησε το.
george888 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 απο που το απενεργοποιω;μεσα απο το ρουτερ μου;εχω αυτο το τhοmsοn τg585 που δινει η fοrτhneτ.Πρεπει να ξανα βαλω το κωδικο της συνδεσης και τις ρυθμισεις που λεει fοrτhneτ η ειναι πιο απλο και δεν χρειαζεται να ψαχνω για κωδικους και τα σχετικα.Μπορεις να μου περιγραψεις την διαδικασια σε παρακαλω;σε ευχαριστω που ενδιαφερθηκες να με βοηθησεις!εδω και 2 βδομαδες δεν μπορω να παιξω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα