outlaw star Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Σωστό σε βρίσκω. Εμένα με την 5870 (1 GB) δεν έχει πρόβλημα στο SP, αλλά Online 'μπουκώνει' γρήγορα. μπουκώνει λογικά λόγω vram, αφού το παιχνίδι στο online σύμφωνα πάντα με το gpu-z μου τρώει μέχρι και 1700mb vram..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 όχι δεν γίνεται να πάμε το slider στο throttle... αλλα γίνεται να παίξουμε με το W - S όπως θέλεις εσύ, να βάλεις ένα macro και όταν αυξάνεις να αυξάνει, όταν μειώνεις να μειώνει... τώρα θα το τεστάρω Επειδή το W και το S από μόνα τους δεν είναι αναλογικά, δεν ξέρω αν θα πιάσει. Αν καταφέρεις κάτι όμως για πες. Θα το ήθελα κι εγώ να παίζει αναλογικά το throttle. μπουκώνει λογικά λόγω vram, αφού το παιχνίδι στο online σύμφωνα πάντα με το gpu-z μου τρώει μέχρι και 1700mb vram.. Ναι ναι. Το είχαν πει νομίζω ότι το Ultra θέλει 2 GB. Κρίμα όμως γιατί μέχρι να μπουκώσει, δεν τραβάει πολλά ζόρια η κάρτα.
Luciddream Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Επειδή το W και το S από μόνα τους δεν είναι αναλογικά, δεν ξέρω αν θα πιάσει. Αν καταφέρεις κάτι όμως για πες. Θα το ήθελα κι εγώ να παίζει αναλογικά το throttle. δεν έχω καταφέρει να βρώ server με αεροπλάνο (λολ) αλλα δεν καταλαβαίνω γιατι να μην δουλέψει. πας στο profiler, βρίσκεις την μανέτα (καντην λιγο μπρος πίσω και θα παίξει), δεξιά έχει ενα βελάκι, το διαλέγεις, και πατάς directional axis. εκεί που θα σου βγάλει θα πατήσεις το W και το S αντιστοιχα. κάνεις save το προφιλ, κάνεις και ένα load και είσαι έτοιμος... μόλις το επιβεβαιώσω θα ξαναποστάρω (υ.γ χρειάστηκε να τα βάλω ανάποδα W για κάτω και S για πάνω σε σένα δεν ξέρω πώς θα δουλεύει) edit: οπα κάτσε, για να πάρει ταχύτητα το W πρέπει να είναι συνέχεια πατημένο???
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Ναι. Αν και με "νεκρά" κρατάει μια μέση ταχύτητα. Αφού απογειωθεί όμως.
Luciddream Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 99% βρήκα λύση. δυστυχώς πρέπει να φύγω και θα γυρίσω το βράδυ...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Ε γράψε την κιόλας πριν φύγεις...
Luciddream Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 PPjoy και GlovePie. τα κατέβασα και έκανα μερικές δοκιμές αλλα δεν πρόλαβα να τα σετάρω. αν θές δοκίμασε μήπως καταφέρεις τίποτα απο εδώ: http://orbiter-forum.com/showthread.php?t=21231
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δεν το κατέχω το προγραμματιλίκι, οπότε αν δεν σου κάνει κόπο, όταν μπορέσεις και το τσεκάρεις...
nzeppos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Ναι ναι. Το είχαν πει νομίζω ότι το Ultra θέλει 2 GB. Κρίμα όμως γιατί μέχρι να μπουκώσει, δεν τραβάει πολλά ζόρια η κάρτα. Λογικό μεν (αφού τα παραπάνω GB nvram κυρίως γι' αυτό το λόγο υπάρχουν, δηλ. για καλύτερες υφές) αλλά και στη δική μου 6950/2GB δεν μπορώ να πω ότι ξετρελαίνομαι. Στα 1080p με AA off και ultra τα πάντα εκτός απ' τις σκιές, με O/C τον i5-2500k στα 4,5GHz, δύσκολα πιάνω πάνω από 55fps σταθερά. Μέσα σε κτίρια πιάνω το όριό μου (60, λόγω VSync) αλλά μόλις βγω και αρχίσουν οι εκρήξεις... Τουλάχιστον δεν υπάρχει το σταδιακό "μπούκωμα" που αναφέρατε. Στις "δύσκολες" σκηνές άνετα πέφτω στα 45-48 ενώ χθες είδα για πρώτη φορά και 38-40 (έστω και στιγμιαία). Ίσως φταίει και το patch και χρειάζεται νέο optimization για τους Catalyst drivers.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Στο μπούκωμα δεν χρειάζεται να γίνεται κάτι φοβερό, αλλά σε γρήγορες στροφές με πεζικό, βλέπεις ότι τραβάει κολλήματα 0.30 του δευτερολέπτου.
Luciddream Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Λογικό μεν (αφού τα παραπάνω GB nvram κυρίως γι' αυτό το λόγο υπάρχουν, δηλ. για καλύτερες υφές) αλλά και στη δική μου 6950/2GB δεν μπορώ να πω ότι ξετρελαίνομαι. Στα 1080p με AA off και ultra τα πάντα εκτός απ' τις σκιές, με O/C τον i5-2500k στα 4,5GHz, δύσκολα πιάνω πάνω από 55fps σταθερά. Μέσα σε κτίρια πιάνω το όριό μου (60, λόγω VSync) αλλά μόλις βγω και αρχίσουν οι εκρήξεις... Τουλάχιστον δεν υπάρχει το σταδιακό "μπούκωμα" που αναφέρατε. Στις "δύσκολες" σκηνές άνετα πέφτω στα 45-48 ενώ χθες είδα για πρώτη φορά και 38-40 (έστω και στιγμιαία). Ίσως φταίει και το patch και χρειάζεται νέο optimization για τους Catalyst drivers. δεν είναι θέμα CPU. με την ίδια cpu στα 4.5 έχω 100+ fps στα LOW... όλη την δουλειά την κάνει η κάρτα γραφικών και λόγω της κάρτας δεν ανεβάινεις παραπάνω. σιγουρέψου οτι τρέχει x16 γιατι θα σου δώσει 5-10 fps παραπάνω. το vsync κλείστο, δεν χρειάζεται.
nzeppos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Όταν το δοκίμασα με το Vsync στο off είχα αρκετό tearing στην οθόνη και με ενοχλούσε. Θα το απενεργοποιήσω να δω αν άλλαξε κάτι. Το bus της κάρτας είναι στα 16x (τουλάχιστον τόσο δείχνει το gpu-z).
Orifiel Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Λοιπόν παιδιά, ορίστε ένα δικό μου upload πριν λίγο.. ! τα κατάφερα μετά από 24 ώρες.. απλά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το ΦΡΑΠΣ όταν γράφω βίντεο, κολλά το σύστημα και κλείνει το παιχνίδι.. υπάρχει κάτι καλύτερο χωρίς προβλήματα, έτσι ώστε να γράφω το παιχνίδι??? Λοιπόν η κάρτα μου είναι η gtx480 και δεν έχω κάνει OC... http://youtu.be/a83TY1--sOc?hd=1
Luciddream Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 το οτι κολάει το σύστημα σημαίνει οτι κάτι τρέχει με το pc η με το παιχνίδι. το fraps αν ειναι απο τις τελευταίες εκδόσεις δεν δημιουργεί προβλήματα... εναλακτική λύση υπάρχει το bandicam που είναι και πιο ελαφρύ απο το fraps, αλλα δεν το χει ο θείος γράψε λάθος το ΕΧΕΙ !!! :mrgreen:
Orifiel Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Ίσως πρέπει να κάνω φορματ διότι έχω να του κάνω πάνω από 10 μήνες και έχω βάλει, βγάλει ένα σορό προγράμματα βίντεο…
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα