Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό το patch είναι 1/3 επιτυχία και 2/3 αποτυχία.Απο τη μία στον δικό μου πάντα υπολογιστή έκανε τα γραφικά πολύ καλύτερα απο την άλλη βέβαια τώρα κολλάει σε γερούς χάρτες (Caspian Border).Ειδικά αυτές οι σκιές το τσακίζουν το λαπτοπάκι μου.Καλά δεν μπορούν να βγάλουν επιλογή όπως με το BC2 για τις σκιές;Τόσο δύσκολο είναι;Επίσης κάτι καινούριο που πρόσεξα είναι πως μπορώ και κλωνοποιούμαι!

Αν είναι μια βαριά σκηνή τότε το παιχνίδι κολλάει για 2 δευτερόλεπτα και άμα κουνηθώ λίγο μπροστά και κοιτάξω εκεί που ήμουν πριν με βλέπω σαν άγαλμα.Déjà vu.

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμένα μετά το patch την πρώτη φορά που ξεκινάω παιχνίδι πάντα κρασάρει. Μετά παίζει κανονικότατα...

Δημοσ.

Εμένα μετά το patch την πρώτη φορά που ξεκινάω παιχνίδι πάντα κρασάρει. Μετά παίζει κανονικότατα...

Άκυρο αυτο που ειπα ...Συνεχιζει το κρασαρισμα μετα το πρωτο launch ,μετα ειναι οκ.

Δημοσ.

Αρχίζω να πιστεύω πως περισσότερο κι από θέμα οδηγών (που υπάρχει) ή έλλειψης των "απαραίτητων" patches (αυτό κι αν υπάρχει), είναι ζήτημα server.

Χτες ήμουν στον ίδιο server, στην ίδια [ίστα (Caspian) περίπου 3 ώρες.

Όλα καλά, όλα ωραία. Στρωτό παιγνίδι, στρωτά fps (56-60, vsync on) είτε στο έδαφος είτε στον αέρα.

Μετά από 3-4 ώρες (διακοπή ελέω Ch.L., όχι το γαύρο...) ασχολήθηκα για 1 ωρίτσα περίπου ξανά.

Ο διάολος που το πήρε. Stuttering μέχρι εκεί που δεν παίρνει, fps ότι του ερχόταν (σε μικρές πίστες, πχ Metro).

Συνέχεια αυτό παρατηρώ. Αν πάει συνολικά καλά, όλα OK, αν όχι...

Δημοσ.

Αρχίζω να πιστεύω πως περισσότερο κι από θέμα οδηγών (που υπάρχει) ή έλλειψης των "απαραίτητων" patches (αυτό κι αν υπάρχει), είναι ζήτημα server.

Χτες ήμουν στον ίδιο server, στην ίδια [ίστα (Caspian) περίπου 3 ώρες.

Όλα καλά, όλα ωραία. Στρωτό παιγνίδι, στρωτά fps (56-60, vsync on) είτε στο έδαφος είτε στον αέρα.

Μετά από 3-4 ώρες (διακοπή ελέω Ch.L., όχι το γαύρο...) ασχολήθηκα για 1 ωρίτσα περίπου ξανά.

Ο διάολος που το πήρε. Stuttering μέχρι εκεί που δεν παίρνει, fps ότι του ερχόταν (σε μικρές πίστες, πχ Metro).

Συνέχεια αυτό παρατηρώ. Αν πάει συνολικά καλά, όλα OK, αν όχι...

εμένα πάλι μετά το patch μου ξεκινάει με stuttering και σιγά σιγά στρώνει, χωρίς βέβαια να σταματήσει τελείως

κι αυτό σε servers που παίζω συνέχεια και δεν είχα πρόβλημα πριν

σε servers που μπαίνω πρώτη φορά έχω την εντύπωση ότι κρατάει περισσότερη ώρα μέχρι να στρώσει

και ένα άλλο που παρατήρησα μετά το patch είναι ότι για να μπει στο παιχνίδι μετά το battlelog πρέπει να πατήσω στο minimized παράθυρο του BF3. πριν δε γινόταν αυτό, έμπαινε αυτόματα

όπως επίσης ότι κάνει λίγη περισσότερη ώρα να φορτώσει τους χάρτες, ακόμα κι αν παίζω συνεχώς στον ίδιο server τον ίδιο χάρτη

• Moderators
Δημοσ.

Μόνο στο SP.

Στο ΜΡ, ένα επίπεδο παρακάτω.

Σωστό σε βρίσκω. ;)

Εμένα με την 5870 (1 GB) δεν έχει πρόβλημα στο SP, αλλά Online 'μπουκώνει' γρήγορα.

Δημοσ.

έχουμε καμια ιδέα για να γίνει το joystick λιγότερο ευαίσθητο στις κινήσεις?? σορρυ αν έχει ξανασυζητηθεί αλλα είναι πολλές σελίδες για να ψάξω... επίσης αν θέλετε κάντε sign εδώ:

http://www.petitiononline.com/BF3Head/petition.html

• Moderators
Δημοσ.

http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-3/1456513-joystick-deadzone-setting.html

GstInput.Deadzone 0.300000 (0.3 is the default -- I just set it to 0) -- it's in the file PROF_SAVE_profile in the folder:

C:\Users\<USERNAME>\Documents\Battlefield 3\settings\

Κι εγώ στο 0.00000 το έχω και με βολεύει προφανώς, αφού δεν θέλω deadzone. :)

Δημοσ.

πωωω με πόρωσες τώρα... εν το μεταξυ εχω και το saitek x-52 και μπορώ να του φτιάξω προφιλ για τα πάντα :D θα λιώσω στα jet...

• Moderators
Δημοσ.

Κι εγώ το X52 pro :P (ε, το ίδιο είναι σχεδόν) αλλά το throttle έχει πρόβλημα και έβαλα μανέτα μπρος W, μανέτα πίσω S και μανέτα κέντρο νεκρά. :(

Αλλά μου ήρθε η άλλη ιδέα να δοκιμάσω, μιας και το throttle δουλεύει στο έδαφος (και μετά ο έλεγχος περνάει στο slider πάνω στο throttle και όχι στην μανέτα) όταν σηκωθούν οι ρόδες, να δω αν μπορώ στο profile να μπει η μανέτα κάπως αντί του slider. Λίγο μπέρδεμα ε;

Γενικά δεν είχα δοκιμάσει profile πριν το BF3 (έλεος; :P), αν έχεις καμιά άλλη ιδέα, για ρίξε.

Δημοσ.

Με κάνετε να μετανιώνω που χάρισα το X45 μου πριν λίγες βδομάδες :P Δοκίμασα το αεροπλάνο με το xbox controller αλλά δεν μου φάνηκε πολύ σόι. Για το ποντίκι δεν το συζητάω καν!

Δημοσ.

εγώ χτές πέταξα για πρώτη φορά jet, και είδα οτι δεν δουλεύει το throttle. εξήγησε μου τι εννοείς μανέτα και slider και θα σου πώ, το profiler το παίζω στα δάχτυλα λόγω του open falcon

edit: μάλλον κατάλαβα, μπαίνω στο game να το τσεκάρω

όχι δεν γίνεται να πάμε το slider στο throttle... αλλα γίνεται να παίξουμε με το W - S όπως θέλεις εσύ, να βάλεις ένα macro και όταν αυξάνεις να αυξάνει, όταν μειώνεις να μειώνει... τώρα θα το τεστάρω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...